Οι πασοκοτοποθετημένοι κατ’ ευφημισμό διοικητές των δυο νοσοκομείων Λιβαδειάς – Θήβας και η προσφορά τους στο Βοιωτικό Λαό!

| Ετικέτες , | Posted On Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΚΩΝ.ΝΟΣ Ι. ΠΛΙΑΚΟΣΤΑΜΟΣ / Επιμελητής Β΄
Γενικός Χειρουργός Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς

Λιβαδειά 30.3.2012

Το σενάριο να τοποθετούνται επικεφαλής διοικητές σε νοσοκομεία και εν γένει σε διάφορους οργανισμούς από κάθε κόμμα πρέπει επιτέλους να σταματήσει. Το τόσων χρόνων αποτυχημένο και στην πράξη εγχείρημα οφείλει να ακολουθήσει στον τάφο το πολιτικό σύστημα που το επέβαλε.

Προ τριμήνου όταν αρθρογραφούσα για τον κωμικό διοικητή του νοσοκομείου Θηβών στηλιτεύοντας τον τρόπο που βγήκε δημοσίως να υπερασπιστεί τον απαράδεκτο τρόπο διακομιδής ενός 17χρονου, δε φανταζόμουν ότι ο διοικητής του νοσοκομείου Λιβαδειάς Κων.νος Γκιζίμης θα στήριζε με τη σιωπή του την όλη ιστορία. Περίμενα στοιχειώδη δικαίωση, έστω και προφορική αναγνώριση του αγώνα που δώσαμε εκείνο το πρωινό...

Με τη στάση μας τότε δώσαμε υπόσταση και ουσία στο νοσοκομείο που ο ίδιος ήταν διοικητής. Οι συνάδελφοι που προσέτρεξαν για να διενεργηθεί το σωτήριο για τη ζωή του 17χρονου χειρουργείο καμία ευχαριστία ή έπαινο δεν εισέπραξαν. Πως θα μπορούσαν άλλωστε! Αντιθέτως άκουσαν τον πολιτικά τοποθετημένο στη θέση του διοικητή του νοσοκομείου Θηβών να λοιδορεί, να εγκαλεί και να απειλεί αυτόν που έσωσε τη ζωή του παιδιού. Τη ζωή του οποίου, ανήθικοι και επίορκοι εφημερεύοντες χειρουργοί εκείνης της ημέρας έθεσαν σε μέγιστο κίνδυνο. Και τότε ο άλλος πασοκοτοποθετημένος διοικητής του νοσοκομείου Λιβαδειάς Κων.νος Γκιζίμης τηρώντας ισορροπίες τρόμου ελάμβανε θέση με τη σιωπή του. Ένοχη σιωπή. Ανήθικη σιωπή που πάνω απ’ όλα δεν τιμούσε τη θέση που είχε καταλάβει με τέτοιο ταπεινωτικό για τη νοημοσύνη μας τρόπο. Οι χαρακτηρισμοί του ‘’πολιτικά τοποθετημένου’’ άλλωστε τον αφορούσαν άμεσα και απευθύνονταν και σ’ αυτόν. Τι μπορούσε να πει όταν ο άλλος ομοϊδεάτης του είχε εκθέσει με την επιπόλαια συμπεριφορά του που άγγιζε τα όρια παιδαριώδους αφέλειας έως και ηλιθιότητας την όλη διαδικασία της τοποθέτησης και των δύο. Έπρεπε να τηρήσει σιωπή και να επιμείνει σ’ αυτή παρακαλώντας να φύγει το θέμα από τη δημοσιότητα το συντομότερο δυνατό. Ο Σβίγγος όμως δεν κρατιόταν! Θεωρούσε ότι είχε βρει την ευκαιρία να παραμείνει νεκροζώντανος πρωταγωνιστής σε πολιτικά καταρρέον σκηνικό. Δραματικές γραφικές πολιτικά καρικατούρες και οι δύο τους. Τοποθετημένοι σε θέσεις που απαιτούσαν ηθικά προσόντα και πραγματική διάθεση προσφοράς στην υγεία κι όχι πιστοποιητικά πολιτικής νομιμοφροσύνης στο ΠΑΣΟΚ.

 Όταν με τη δημοσιοποίηση του άλλου θλιβερού γεγονότος του  θανάτου από έλλειψη αναισθησιολόγου του 70χρονου απαιτήσαμε τη μετακίνηση προσωπικού και στελέχωση όλων των ημερών με αναισθησιολόγο στο νοσοκομείο Λιβαδειάς εισπράξαμε τα…!!! Αναμενόμενα εννοούσα! Σιωπή δηλαδή!!! Σιωπή ανίκανων και εντεταλμένων ανθρώπων πιστών στους κομματικούς τους εργοδότες.

Είναι έτσι όμως;  οι Σβίγγος Γκιζίμης πληρώνονται για να είναι πιστοί στους κατατρεγμένους πλέον βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που τους τοποθέτησαν ή για να φροντίζουν το αγαθό της υγείας στο βοιωτικό λαό; η απάντηση δεν είναι τελικά ούτε τόσο αυτονόητη ούτε καν λογικά αναμενόμενη. Αμετανόητοι πασοκοτοποθετημένοι και οι δύο τους είναι πιστοί στους κομματικούς εργοδότες τους κι όχι στην υπεράσπιση του αγαθού της υγείας των Βοιωτών.

Ο απίστευτος Σβίγγος ως διοικητής του νοσοκομείου Θηβών πιστός σε πολιτικές συμπεριφορές του παρελθόντος μετά την κατάργηση-μεταφορά του τμήματος ΚΕΚΑΜΕΑ (Κέντρο Εκπαίδευσης Κοινωνικής Υποστήριξης Κατάρτισης Ατόμων με Αναπηρίες) μετέφερε τις τρεις νοσηλεύτριες που υπηρετούσαν εκεί στο διοικητικό προσωπικό του νοσοκομείου. Μα εκεί υπήρχαν ελλείψεις, εκεί ΄΄πονούσε΄΄ το νοσοκομείο. Υπήρχαν κάτι άδειες καρέκλες που περίμεναν να ζεσταθούν από τα μαλακά οπίσθια των τυχερών νοσηλευτριών. Μάταια ο διευθυντής της χειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου Θηβών κύριος Λεμπρέν αιτήθηκε τη μεταφορά τους σε πιο μάχιμες θέσεις όπως αυτές του χειρουργείου. Τα αυτιά των πασοκοτοποθετημένων δεν ιδρώνουν όμως με τίποτε και ποτέ. Αυτοί θεωρούν και πιστεύουν ότι θα υπηρετήσουν το αγαθό της υγείας οι τρεις αποσπασθείσες νοσηλεύτριες καλύτερα καθήμενες σε καρέκλες παρά εργαλειοδοτώντας γιατρούς στο χειρουργείο σώζοντας ανθρώπινες ζωές. Ντροπή και αίσχος στους δύο ΄΄περίπου΄΄ ή και ΄΄κάτι σαν διοικητές΄΄ που τοποθετήθηκαν με κομματικά κριτήρια και φρόντισαν να δείξουν περίτρανα πόσο λίγοι είναι, ο ένας με την επιπολαιότητά του και ο άλλος με την ανοχή και τη σιωπή του.

Σβίγγο και Γκιζίμη οι άνθρωποι που σας τοποθέτησαν εξέπνευσαν πολιτικά, με τις αποφάσεις σας είστε επικίνδυνοι και υπονομεύετε ανεπανόρθωτα το αγαθό της υγείας του βοιωτικού λαού. Μετά βίας συγκράτησα το περιβάλλον του 70χρονου που κατέληξε προ μηνός λόγω έλλειψης αναισθησιολόγου να μην υποβάλλει μηνύσεις για το απαράδεκτο γεγονός της μη σωστής διαχείρισης και συντονισμού του ιατρικού προσωπικού. Την επόμενη φορά θα είμαι εγώ αυτός που θα τους προτρέψει. Οφείλω και θα το κάνω! Διαπράττετε έγκλημα διαρκείας εναντίον των Βοιωτών. Τοποθετηθήκατε με την ελπίδα να διαχειριστείτε κατά το καλύτερο δυνατό το αγαθό της υγείας κι όχι να διατηρείτε ισορροπίες ψηφοθηρικού χαρακτήρα. Στο χειρουργείο της Λιβαδειάς εκλιπαρούμε για τη στελέχωση του νοσηλευτικού προσωπικού κι ο υπηρέτης του ΠΑΣΟΚ Σβίγγος ΄΄αχρήστευσε΄΄ τρείς νοσηλεύτριες σε διοικητικά πόστα. Ο πεφωτισμένος φωστήρας πιστεύετε ότι φρόντισε για το καλό του νοσοκομείου Θηβών ή την κακώς εννοούμενη προστασία των τριών νοσηλευτριών με εξαγορά την ψήφο τους (και του περιβάλλοντός τους εννοείται). Αυτός είναι ο τρόπος που εννοεί να υπηρετεί το αγαθό της υγείας αυτή η ιδιαίτερη όπως αποδεικνύεται κατηγορία ανθρώπων, των πασοκοτοποθετημέ-νων!!! 

Το χειρουργείο του νοσοκομείου Λιβαδειάς πάσχει με δραματικό τρόπο σε επίπεδο νοσηλευτικού προσωπικού και οι πασοκοτοποθετημένοι διοικητές κωφεύουν! Υπάρχουν νοσηλεύτριες αποσπασμένες στο διοικητικό προσωπικό ακόμα και στη Λάρισα και οι πασοκοτοποθετημένοι διοικητές πάλι κωφεύουν! Να τους χαιρόμαστε. Την επόμενη φορά πολίτη της Βοιωτίας που θα με ρωτήσεις για ποιο λόγο δεν μπορώ να σε χειρουργήσω γρήγορα ή και καθόλου λόγω έλλειψης αναισθησιολόγου και βιώσεις την αναπάντεχη απώλεια αγαπημένου και δικού σου προσώπου, υπάρχει απάντηση, υπάρχει όνομα και ταυτότητα προσώπων που ευθύνονται και σιωπούν ένοχα. Είναι οι πολιτικά τοποθετημένοι διοικητές των δύο Νοσοκομείων τότε και τώρα και όσοι τους τοποθέτησαν!!!! Αφού δεν παραιτείστε επιτέλους θα σας παραιτήσει βιαίως ο ελληνικός λαός, διεφθαρμένα, ανήθικα κομματόσκυλα της δεκάρας! Δεν είστε άξιοι να είστε προϊστάμενοι μου!!!!!

ΚΩΝ.ΝΟΣ Ι. ΠΛΙΑΚΟΣΤΑΜΟΣ / Επιμελητής Β΄
Γενικός Χειρουργός Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς

Σχετικές Αναρτήσεις :



Comments:

There are 0 σχόλια for Οι πασοκοτοποθετημένοι κατ’ ευφημισμό διοικητές των δυο νοσοκομείων Λιβαδειάς – Θήβας και η προσφορά τους στο Βοιωτικό Λαό!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν