Οδοιπορικό στον καταρράκτη της Πέτρας

| Ετικέτες , | Posted On Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Τον καταρράκτη της Πέτρας επισκέφθηκε η Ομάδα φωτογραφίας του Συλλόγου Πολιτιστικής Ανάπτυξης Θήβας «ΛΑΪΟΣ» το Σάββατο 17 Μαρτίου ..

Η Πέτρα βρίσκεται στον Δήμο Αλίαρτου, στους πρόποδες του Ελικώνα και σε υψόμετρο 200 μέτρων, πανέμορφη και γραφική, με πετρόχτιστα η και πλίθινα σπίτια, ορισμένα από τα οποία διατηρούνται ακόμα και σήμερα σε καλή κατάσταση.

Σημείο αναφοράς του χωριού αποτελεί ο φυσικός καταρράκτης της, μοναδικής ομορφιάς, που κυριαρχεί σε ολόκληρο το τοπίο...


Ένα ξύλινο γεφυράκι περνάει τους επισκέπτες πάνω από τα νερά του καταρράκτη, η ορμή του νερού είναι πολύ δυνατή και δεν μπορείς να πάρεις υποβρύχια λήψη.

Το τοπίο είναι μαγικό. Ξεπετάγονται από παντού μικρά κροκοδειλάκια, οι κορμοί των δέντρων σε αγκαλιάζουν και παντού κυριαρχεί μεγάλη ποικιλία παννίδος και χλωρίδας. Όλα εκεί σε συναρπάζουν. Ένας χώρος μοναδικός για κάθε επισκέπτη! Το μεγαλείο και η ομορφιά της άγριας φύσης.

Στην σημερινή ζούγκλα και στην οικονομική καταποίηση που ζούμε, σήμερα αξίζει να αφιερώσουμε λίγες ώρες ξενοιασιάς σε αυτό ταπείρου κάλλους τοπίο , για την ψυχική μας υγεία, γιατί το έχουμε όλοι ανάγκη και το οφείλουμε στον εαυτό μας. 


Δείτε επίσης

ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ - Ο ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ(Βίντεο)

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ;


Σχετικές Αναρτήσεις :



Comments:

There are 0 σχόλια for Οδοιπορικό στον καταρράκτη της Πέτρας

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν