"Δε θέλω κανένας πολιτικός να φωτογραφηθεί με το παιδί μου"

| Ετικέτες , | Posted On Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Ο 24χρονος  Δημήτρης Χονδροκούκης εκτός από το χρυσό μετάλλιο που χάρισε στην Ελλάδα κατάφερε κάτι ίσως ακόμη πιο δύσκολο. Να χαρίσει χαμόγελο στους Ελληνες και να τους κάνει και πάλι να αισθανθούν εθνική υπερηφάνεια.

 Ο δρόμος όμως για την επιτυχία του Δημήτρη δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα. Πάλεψε και αγωνίστηκε για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες, δίχως τη στήριξη της πολιτείας. Γι΄αυτό και ο πατέρας του χρυσού άλτη δηλώνει πως δε θέλει κανένας πολιτικός να φωτογραφηθεί με το παιδί του και να "εκμεταλλευθεί" την επιτυχία του...Οπως χαρακτηριστικά είπε στο Νewsit o πατέρας και προπονητής του Δημήτρη, Κυριάκος Χονδροκούκης " ο Δημήτρης από μικρός κάνει αθλητισμό και μέχρι την ηλικία των 19 ετών ήταν από τους καλύτερους του κόσμου. Ομως ένας σοβαρός τραυματισμός τον έριξε πίσω δύο χρόνια αλλά τώρα επανήλθε και νομίζω πως θα πάει ακόμη καλύτερα.

Νομίζω πως το μετάλλιο του Δημήτρη ήρθε την κατάλληλη στιγμή για να δείξει οτι τα νέα παιδιά σήμερα εχουν την ικανότητα και μπορούν να μας πάνε ψηλά. Μπορεί ο Δημήτρης να είναι αυτός που νίκησε ομως μέσα από αντίξοες συνθήκες προπόνησης,  μέσα από εγκαταστάσεις που είναι εγκαταλελειμμένες, μέσα από τους χώρους που δε θερμόνονται, μέσα από οικονομική ανυπαρξία της πολιτείας καταφέρνουμε ακόμη να κάνουμε το απίθανο. Γι΄αυτό δε θέλω να φωτογραφηθεί κανένας πολιτικός με τον γιό μου".Σχετικές Αναρτήσεις :Comments:

There are 0 σχόλια for "Δε θέλω κανένας πολιτικός να φωτογραφηθεί με το παιδί μου"

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν