Κάλεσμα σε Λαϊκή Συνέλευση από τη Δ.Κ. Αλιάρτου

| Ετικέτες , | Posted On Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Σχετικές Αναρτήσεις :



14 σχόλια:

  1. Είναι καλή πρωτοβουλία.όλοι πρέπει να πάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προφανώς ο Δήμαρχος θα θέλει να προβάλει ορισμένες σκέψεις σχετικά με τα προβλήματα στους κατοίκους εξαιτίας της κρίσης. Η πρωτοβουλία του είναι σωστή αν και θα περίμενα να υπάρχουν στην ανακοίνωση και ορισμένες αράδες για τα θέματα που θα ήθελε να μας ενημερώσει, έτσι ώστε να προσέλθουν περισσότερο αυτοί που ενδιαφέρονται για τα θέματα αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια λαϊκη συνέλευση δεν έχει προκαθορισμένα θέματα.συζητουνται τα παντα και οι πολιτες βαζουν τα ερωτηματα προς τον δημαρχο.εγινε και στο μαυρομματι προσφατα που ημουν εκει και απο οσο ξέρω και σε αλλα χωρια και ήταν πολυ καλη κίνηση που αρεσε στον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι κάτι εντελώς καινούργιο και μπράβο τους που το κάνουν.ο κόσμος θέλει ενημέρωση και ευκαιρία να πει τις αγωνίες του.όλοι πρέπει να πάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. λαική συνέλευση χωρίς αποφάσεις,είναι επικοινωνιακό παιγνίδι αυτών που αποφασίζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλε λαϊκη συνέλευση ειναι κι αυτο που λες εσυ και πολλα αλλα πραγματα,οπως ενημερωση ,απόψεις,έλεγχος της διοίκησης κ.α.κακο δεν ειναι να παμε,πρωτη φορα γινεται και ειναι ευκαιρεια να την κάνουμε αποτελεσματικη.

      Διαγραφή
  6. ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ,ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ( DE JURE) 27 ΔΗΜΟΤΕΣ (DE FACTO BEBAIA) ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ…….ΕΠΙ ΣΥΝΟΛΟΥ 10.000 ΔΗΜΟΤΩΝ (GROSSO MODO)
    ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΤΕ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η/ΚΑΙ ΣΥΣΣΩΜΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ? ( ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ? ΛΟΓΩ ΟΧΙ ΑΡΚΕΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ? Η ΛΟΓΩ ΤΗΣ « ΚΟΛΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΑΝΤΗ» ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ, ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ?). ΕΔΩ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΘΕΣΜΟΥΣ( ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΥΜΠΑΘΗΣ)
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ , ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΡΟΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΩΔΙΑ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ.
    ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΝ , ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕ.
    ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ… ΜΕ ΕΝΑ ΛΙΤΡΟ ….ΞΕΧΝΙΕΣΑΙ…..ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τωρα, για να το καταλαβουμε οοολοι, ειναι πια αργα.. αλλα δεν ειναι και κακο να ειμαστε ολοι εκει για να, ξανα-μανα μεταξυ μας καταλαβουμε που ζουμε-για την αλιαρτο ο λογος- και τους αλιαρτινους,που παντα,μα παντα καποιος αλλος τους φταιει. Αν και τη κυριακη, δεν μαζευτουμε οχι αξιοι της μοιρας μας, ..αλλα το τελος, και κανεις μετα μη βγαλει αχνα,κυριως οποιος λειψει. Μηπως -μια προταση- να παμε ως δημος,ολοι στην αθηνα,με το πανω μας, και να βγουμε λιγο απο το κοντοφθαλμο χωριουδακι μας..? Grosso modo 10.000 δημοτες,οπως λεει σοφα ο προλαλησας, οι μισοι των μισων, δεν ειμαστε και λιγοι, αλλα μια και μιλαμε για την αλιαρτο,ας ειμαστε σαν κατοικοι αυτης της πολης μια φορα ενωμενοι, και χωρις πολλα παχια λογια,να κανουμε κατι που τα παιδια μας ΔΕΝ θα ντρεπονται! Αρκετη προικα και πικρα τους δωσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι νεα υπαρχουν? στην αναρτηση -κοκκινη γραμμη- καποιος ρωταει αν αληθευει οτι ...κατι ακουσε ,για λεοφωρειο απο αλιαρτο. Ειναι κατι που θα το μαθουμε απο που, να παμε σε καφενεια κ σβαρνα τις καφετερειες, τι στα κομματια, ποτε θα μαθουμε... Μια ζωη @$%* τη φυλη μου σκορποχωρι ειμαστε.... αντε να δουμε τι θα λεμε αυριο τετοια ωρα. μουγκα,μουγκα στα ερημα χωρια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. " Η Μελαγχολια της πατριδας μετα τις ειδησεις των οκτω" - βιβλιο του κ. Μανου Ελευθεριου. Και μετα τις ειδησεις των δωδεκα..........., και αυριο βλεποντας και κανοντας. Μετα, ολοι μαζι παιδια,τσουγκριζοντας τα ποτηρια,μες την αναζητηση ποιος ειμαι και που παμε,εχει ο θεος, την υγεια μας ναχουμε-(που ελεγαν παλια και οι γεροι η οι πτωχοι συγγενεις μας,...)- θα ακουμε απο τα μεγαφωνα "ποιος την ζωη μου ποιος παραφυλα.." και θα αναρωτιεμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πήγα και μου άρεσε.είχε αρκετό κόσμο αλλα θε έπρεπε να έχει και περισσότερο.πολυ καλη ενημέρωση απο το δημαρχο,ο οποίος εμφανίστηκε πολυ καλα ενημερωμένος και παρουσίασε τι έκαναν στον ένα χρόνο που διοικούν.επίσης ήταν παρα πολυ γεναιωδορος με τους προηγούμενους που δεν νομίζω ότι τους αξίζει.ο κόσμος άκουσε με προσοχή έκανε και ερωτήσεις και ζήτησε να ξαναγίνει λαϊκη συνέλευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν αναφέρεσαι σε προηγούμενους για ποιους ακριβώς μιλάς.Διευκρίνισέ το καλύτερα.

      Διαγραφή
  11. ειπαμε,φτανει, αν δεν ηταν ο δημαρχος ενημερωμενος,το φανταζεσαι συναλιαρτεε πως θα μαθαιναμε τα εργα του δημου μας ενα χρονο τωρα, και κοιτα γιατι χανεσαι, αντι να υμνησεις την μεγαλωσυνη του δημαρχου και τελος, εκει εσυ... -δεν νομιζω οτι τους αξιζει- και μειωνεις τα παντα. Ο κοσμος ηταν ελαχιστος,και αν θελουμε να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους,θελουμε αραγε, δεν κρατησε πανω απο δυο ωρες,και η ολη εικονα για το μελλον της πολης ειναι, αστα να πανε μην τα ρωτας, απ ολες τις πλευρες. Πριν τη συνελευση ειχε καποιες αναρτησεις,μετα, ουτε μια που να θελει καποιος να μαθει.Αυτο λεει πολλα,παρα πολλα. Το ομορφο χωριο,ομορφα κοιμαται. Αυριο ειναι μια καινουργια μερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πίκραααααααααα.θα σου περάσει όμως (είσαι ωραίος παντως λες ότι Κράτησε μόνο δυο ώρες και το θεωρείς λίγο.)

      Διαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν