Απειλεί με παραίτηση ο δήμαρχος Αλιάρτου...

| Ετικέτες | Posted On Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Να παραιτηθεί και να βάλει λουκέτο στο Δήμο απειλεί ευθέως ο Δήμαρχος Αλιάρτου αν το Κράτος δεν προχωρήσει στις απαραίτητες προσλήψεις για την λειτουργία του νέου Θεσμού.
 
Ο ίδιος υποστηρίζει κατηγορηματικά ότι η λύση για την έξοδο της χώρας από την κρίση με δεδομένη την πολιτική απαξίωση είναι μόνο η ενίσχυση και η στήριξη της τοπικής αυτοδιοίκησης. 

Δείτε στη συνέχεια το βίντεο



Σχετικές Αναρτήσεις :



18 σχόλια:

  1. Δήμαρχε. Γνωρίζεις ότι αρκετοί συμπολίτες μας χάνουν τη δουλεία τους και μάλιστα από το Δημόσιο. Το να προσλάβεις νέους υπαλλήλους είναι ευχάριστο για όσους θα έχουν την τύχη, αν αυτό δεν συνοδεύονταν με ανάλογες απολύσεις από άλλους τομείς. Όπως γνωρίζεις η Τρόϊκα αποφασίζει και η Ελαδίτσα μας έγινε δυστυχώς περιορισμένης κυριαρχίας και δημοκρατίας. Νομίζω ότι έχεις άξιο προσωπικό που μπορεί να τα βγάλει πέρα και να αξιοποιήσεις και το προσωπικό των Πολεοδομικών γραφείων που λειτουργούν ακόμα για θέματα Δήμων. Υποθέτω ότι η απειλή της παραίτησής σου έχει ρητορικό χαρακτήρα, μια που το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν όλοι οι Δήμοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Xυμα και τσουβαλατα.μπραβο δήμαρχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ηρθε η ωρα για αλλαγή ΜΑΛΛΟΝ οποιιος θελει να παραιτηθει η πορτα ανοιχτηΚαλο ειναι αντι για αυτα να μας πει σε πρακτικο τονο τι ακριβως αλλαγη εκανε για τον πολιτη ΑΛΙΑΡΤΟΥ 1,2,3 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΕΛΤΙΩΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. dimarxe mas thimizeis ligo xrysoxoidi.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. orile oiproigoumenoi dimarxoi stis oktaeties kai vale veltiosan poli ton tropo zois mas milame gia megala miala (sto stoixima kai stin mpirimpa)ante re filarako kae kati allo na veltiosis momos sou ton tropo skepsis sou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 8.58.απλώς έστειλε τους ανεπαγγελτους,επαγγελματίες σωτήρες στο σπίτι τους.ΑΥΤΟ ΕΊΝΑΙ ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΈΡΓΟ.αν δεν μπορείς να καταλάβεις τι σημαίνει αυτο,μάλλον είσαι ένας απο αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δήμαρχε κανε ότι οι προηγούμενοι.κανά δυο ώρες στο δημαρχίο κάθε πρωί για να ξελεγραρεις απο το βραδινό ξενυχτι και τα ουίσκια.κανόνισε μετα τα επείγοντα (λόγο,Τζόκερ) μετα πάρε το υπερησιακο αμαξι και άραξε στο γνωστό σημείο ως το ξημέρωμα αφού πατησεις τον αυτόματο πιλότο στο δημαρχίο.αν κανείς αυτα θα δεις ότι δεν υπάρχει καμία ελειψη στο προσωπικό και δεν θα χεις κανένα πρόβλημα.μπορει και να εκτιμιθει η εργατικότητα και βγεις άλλες τρις τετραετειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο Δήμαρχε.Δείχνεις με τις πράξεις σου και τα λόγια σου οτι σε ενδιαφέρει ο τόπος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. mipos i apeilei paraitisis exei sxesi me symfonies dio-dio xronia;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. απο οτι φαινεται ο ντασιωτηΣ κρατησε το δημο αλιαρτου στουΣ 326 δημουΣ τηΣ ΧωραΣ οπωΣ ΚΑΙ ΤΟ ονομα ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ Η μηπωΣ αυτο εγινε με αυτοματο πιλοτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. aggloma8h των 12.16 εσυ ακομα κοιμασαι τον υπνο του μακαριου . Σου αφεριωρωνω το ασμα. εσυ νυχτωθηκες νωρις και εχασες τον δρομο.
    η και το αλλο ασμα και διαλεγεις
    θα σου περασει θα σου περασει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπά.................δεν νομίζω να του περάσει.Εγώ του αφιερώνω το άλλο άσμα ........¨ Άϊντε θύμα, άϊντε ψώνιο, άϊντε σύμβολο αιώνιο.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 12.25.δεν κατάλαβες τίποτε απο όσα γίνονται γύρω σου.ο δημος δεν κρατιέται στα χαρτιά αλλα με σκληρή δουλίτσα.επειδή στην υπηρεσία που δουλεύω στην Λειβαδιά ασχολούμε με τους δήμους σε πληροφορώ ότι ο δήμος αλιαρτου έχει το καλύτερο όνομα κι αυτο το οφείλει στην παρουσία του δημάρχου και ενός αντιδημάρχου που είναι πρόσωπα που τα σέβονται όλες οι υπηρεσίες για την συνέπεια και την εργατικότητα τους.μπορείς να το διαπιστώσεις εύκολα αν θέλεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΝΑΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΟΙ ΛΕΙΒΑΔΕΙΤΕΣ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΛΕΙΒΑΔΕΙΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ.ΧΕΖ..ΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΥΠΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ,ΕΝΩ ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. εχεις δικιο 12.45.η καινουρια δημοτικη αρχη εκανε ενα εγκλημα και πρεπει να πληρωσει.ΧΑΛΑΣΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΕΛΕΓΧΟΥ(ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ:ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΣΚΡΗ).Νομιζω ότι καταλαβες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πόσο θράσος έχετε μερικοί.τολματε να συγκρηνετε ανθρώπους που μόνο ένα χρόνο διοικούν το Δήμο,με πολυ καλα δείγματα γραφής,με κεινους που για σειρά τετραετιων διοικήσαν και δεν πρόσφεραν τίποτα παρα μόνο στον εαυτό τους.μας ξεφτιλησαν,γίναμε σουργελο,για χορτοπαιξιες και για τζογους.στη Λιβαδειά τον τέως τον ήξεραν τα στοιχιματζιδικα και όχι οι υπερησιες.τέτοιο κολημα με την υπεράσπιση τους δεν μπορει να έχουν ανθ ρωποι που αγαπάνε το τόπο του αλλα τη τσέπη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ESENA SOY PERISEYI TO UARROS GIA AYTO KRYBESAI PISO APO THN ANONYMIA.OMOS GIA NA MPOREIS NA LES OTI EISAI DHMOTHS TOY DIMOY ALIARTOY KAPOIOI ME POLY AGONA TO KATAFERAN KATALABES URASEIDEILO KAI ME EMPAUEIA ANUPOPAKI.OTAN ESY H OI DIKOI SOY KANOYN OTIDHPOTE KALO STO TOPO OLOI PREIPEI NA DOSOYN SYGXARHTHRIA GIATI O DHMOS EXEI SYNEXEIA.ELPIZO H SYMPLEGMATIKH SOY EMPAUEIA NA SOY EPITRECEI AYTO NA TO KATALABEIS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αrakse ston ypno soy agglomathi.perna ki apo to stratigio na pareis to parasimo Kai ase aytoys poy endiaferonte pragmatika Gia to dimo na trexoyn.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν