Γιορτή μελιού και προϊόντων μέλισσας στο Λεοντάρι

| Ετικέτες , , , | Posted On Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Ο Σύλλογος Γυναικών Λεονταρίου Βοιωτίας σας προσκαλεί στην «ΓΙΟΡΤΗ ΜΕΛΙΟΥ & ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΑΣ» που διοργανώνει στο ΛΕΟΝΤΑΡΙ ΒΟΙΩΤΙΑΣ στις 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011, ημέρα Σάββατο και ώρα 5μ.μ. με θέμα ομιλίας: Τα προϊόντα της μέλισσας και οι ευεργετικές επιδράσεις στον ανθρώπινο οργανισμό. 

Ομιλήτριες: Οι καθηγήτριες πανεπιστημίου Αθηνών και Θεσσαλονίκης, κ. Χήνου Ιωάννα και κ. Τανανάκη Χρύσα...

 
Ένα απόγευμα της παράδοσης, της εξέλιξης, της επιστήμης, της τεχνικής αφιερωμένο στη μέλισσα, στην γνώση, στην γεύση, στο άρωμα, στις αισθήσεις, στα δώρα και στην αρμονία της φύσης, στα άριστα προϊόντα της, σε ότι αγνότερο και καθαρότερο, μας χαρίζει για θεραπευτική ή προληπτική χρήση.

Την αγάπη, το πάθος, την έλξη, την προτίμηση επιβραβεύει η μέλισσα στους ανθρώπους της με τα ανώτερα ευεργετικά προϊόντα της που προσφέρει, τώρα με επιστημονική αναφορά – τεκμηρίωση, που θα αναλυθούν – παρουσιαστούν από της ομιλήτριες μας.

Κάνουμε γνωστά τα χωρίς παρενέργειες προϊόντα της μέλισσας, συστήνουμε πρόταση διατροφής, επιλέγουμε και διατηρούμε τη φήμη των ελληνικά καταξιωμένων, διεθνών, ελληνικών μελισσοκομικών προϊόντων, με το κύρος της εξέλιξης, της επιστημονικής έρευνας και γνώσης με την μοναδική – εξαιρετική ταυτότητα, στην παραγόμενη ελληνική φύση.

Ας ανακαλύψουμε την πράσινη Ιατρική, ας προστρέξουμε στην Γιορτή μας, στην γλυκιά γεύση του μελιού και των προϊόντων της μέλισσας και ας μετουσιώσουμε, σε γνώση, σε πληροφορία, σε εφαρμογή και χρήση των ευεργετικών προϊόντων της μέλισσας, για Προληπτική Ιατρική και Υγιεινή Διατροφή.


Με τιμή και ευχαριστίες
Η Πρόεδρος και τα μέλη Δ.Σ.
ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ:
Σύλλογος Γυναικών Λεονταρίου
Δήμος Αλιάρτου
Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας

Σχετικές Αναρτήσεις :



6 σχόλια:

  1. Μπράβο στο Σ. Γυναικών Λεονταρίου, κάνει πολλές και αξιόλογες εκδηλώσεις και ανεβάζει το επίπεδο του χωριού μας, συνολικά. Μπράβο και στην άξια προεδρίνα του κυρία Σούλα!!! Το Σάββατο θα είμαστε όλες οι γυναίκες του Λεονταρίου εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάρα πολύ ωραία η πρόεδρος του Συναιτερισμού και του Γυναικείου Συλλόγου, να γίνει και πρόεδρος των Απανταχού, να μαζέψει όλες τις σφραγίδες, μπας και δει άσπρη μέρα το κασκαβελι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. mhn lete tetoia kai anapsoun ta aimata pali kai ginei xamos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ αναψουν ΓΙΑΤΙ να μην αναψουν, μιλα ντε, τι φοβασαι ακομα και ανωνυμα την φοβοσαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον δημητρακη που του βαλαν χειροπεδες ... γιατι τον τσιμπισε ο δακος...να τον χαιροσαστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. pali me anapsate. poli oraio thema eidika gia kapoioyw poy bazoyn to daktylo sto meli kai gleifoyn, apo synaiterimo kai vale. maw doyleyoyn dhladh akoy gia to meli aytoys poy exoyn deka xronia tin koytala kai trone. kala to xorio mas den exei meli ektos kai enoun meli tis epidotiseis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν