Δελτίο τύπου της πρώην Δημάρχου Δαύλειας, Κατερίνας Παπαβασιλείου

| Ετικέτες | Posted On Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011

27-9-2011

Όταν αποφάσισα να διεκδικήσω το τιμητικό αξίωμα της Δημάρχου  Δαυλείας είχα μία και μόνη φιλοδοξία: Να υπηρετήσω με πίστη και ανιδιοτέλεια τα συμφέροντα των πολιτών του τόπου που με γέννησε και τον οποίο αγαπούσα και θα αγαπώ μέχρι το τέλος της ζωής μου.

Ήταν τόσο έντονη η επιθυμία μου αυτή ,ώστε  παραμέρισα τις προσωπικές και οικογενειακές μου υποχρεώσεις ,χάριν του κοινωνικού σκοπού στον οποίο τάχθηκα. Δυστυχώς όμως στην προσπάθεια μου αυτή τέθηκαν εμπόδια , βασικά από συμπολίτες μου και διατυπώθηκαν εναντίον μου όχι μόνο πολιτικά σχόλια που είναι πάντα επιτρεπτά,αλλά συκοφαντίες,ύβρεις και κατασκευασμένες ποινικές , ηθικές και υπηρεσιακές κατηγορίες...


Αποτέλεσμα όλων αυτών των εναντίον μου πράξεων ήταν να σύρομαι στα αστικά και ποινικά δικαστήρια και να αφαιρώ πολύτιμο χρόνο από τα υπηρεσιακά μου καθήκοντα,ως Δημάρχου Δαύλειας,προκειμένου να αποκρούω τις εναντίον μου κατηγορίες στις σχετικές δίκες.

Τώρα έξι χρόνια μετά , όλες οι εναντίον μου κατηγορίες για τις οποίες σύρθηκα στα Δικαστήρια, αλλά και σε πειθαρχικά όργανα,κατέρρευσαν με πανηγυρικό τρόπο .

Έχω αποδοθεί στην κοινωνία στην οποία ανήκω παντελώς απαλλαγμένη από οποιοδήποτε στίγμα που τόσοι καλοθελητές θέλησαν να επικολλήσουν στην προσωπικότητά μου.

Θέλω να ευχαριστήσω τους νομικούς μου παραστάτες,που βοήθησαν στη δικαίωσή μου κ. Ανδρέα Βέργο και κ. Ταξιάρχη Γαλανό , νομικοί σύμβουλοι, οι οποίοι σέβονται την ανθρώπινη υπόσταση και έχουν ορίσει ως στόχο της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας ,την στήριξη και αποκατάσταση του κύρους των ανθρώπων , θέλω να ευχαριστήσω τους Δημότες του πρώην Δήμου Δαύλειας και ιδιαίτερα τους Δημοτικούς Συμβούλους που συνεργαστήκαμε την τετραετία 2003-2006 και να θυμίσω στους δημότες του πρώην Δήμου Δαύλειας και τους συκοφάντες μου τη σοφή λαϊκή παροιμία: “το ψέμα έχει κοντά πόδια”

                                                                                         Με εκτίμηση

                                                                              Κατερίνα Παπαβασιλείου
                                                                            πρώην Δήμαρχος Δαύλειας

Σχετικές Αναρτήσεις :Comments:

There are 0 σχόλια for Δελτίο τύπου της πρώην Δημάρχου Δαύλειας, Κατερίνας Παπαβασιλείου

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν