Σύλληψη 35χρονου στην Αλίαρτο για κλοπή

| Ετικέτες , | Posted On Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Συνελήφθη χθες στην Αλίαρτο Βοιωτίας, από  αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, ένας 35χρονος κατηγορούμενος για κλοπή. 
 
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη να κινείται με Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, το οποίο δεν διέθετε αριθμό κυκλοφορίας, επί της Επαρχιακής οδού Λιβαδειάς - Θηβών. Σε σήμα τους για έλεγχο, ο οδηγός δε συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα προσπαθώντας να διαφύγει, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν...


...στην καρότσα πλήθος γεωργικών εργαλείων και σιδερικών, ενώ στο εσωτερικό του δύο  κινητά τηλέφωνα, μια τηλεόραση και ένα ράδιο CD. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το όχημα που χρησιμοποιούσε ο δράστης είχε κλαπεί στις 8 Αυγούστου από την περιοχή της Κορίνθου, ενώ μεγάλο μέρος των αντικειμένων που βρέθηκαν στην καρότσα του οχήματος είχαν αφαιρεθεί από αποθήκη στην περιοχή της Αλιάρτου Βοιωτίας. Τα κλοπιμαία, η  αξία των οποίων ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 5.000  ευρώ, αφού αναγνωρίστηκαν αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Παράλληλα ερευνάται η συμμετοχή του 35χρονου και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.  

Σχετικές Αναρτήσεις :



Comments:

There are 0 σχόλια for Σύλληψη 35χρονου στην Αλίαρτο για κλοπή

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν