ΑΛΙΑΡΤΟΣ: Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ SPECIAL OLYΜPICS ΤΗΣ ΚΕΝΥΑΣ ΣΤΟ HATZIS WATERSKI PARADISE

| Ετικέτες , , | Posted On Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Την Εθνική Ομάδα special Olympics της Κένυα υποδέχθηκε χθες το πρωί ο δήμαρχος Αλιάρτου Γιώργος Ντασιώτης με αφορμή την παρακολούθηση από τα μέλη της ομάδας επίδειξη σκι από Έλληνες αθλητές στο Χατζής Waterski Paradise στον ποταμό Κηφισό. 
 
«Φιλοξενούμε σήμερα στην Αλίαρτο τους αθλητές της Εθνικής Ομάδας της Κένυα και πριν λίγες ημέρες είχαμε υποδεθεί και την Ολυμπιακή φλόγα. Για εμάς είναι μεγάλη τιμή και το μήνυμα που περνάει από αυτούς τους αγώνες που είναι το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του 2011 είναι ότι θέλουμε έναν κόσμο όπου δεν κάνει διακρίσεις και σέβεται την διαφορετικότητα, στέκεται στα προβλήματα του κάθε ανθρώπου και τις ικανότητές του και αυτό είναι που τιμούμε σήμερα με την παρουσία μας εδώ»...


Η επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος «Πόλις-Αμφιτρύων» (Host Town), που είναι αναπόσπαστο κομμάτι μέρος των Παγκοσμίων Αγώνων Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011 για τους αθλητές που θα έρθουν στην Ελλάδα, ενώ για τους Έλληνες πολίτες συνιστά μια ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τις ξεχωριστές ικανότητες και δυνατότητες των ατόμων με διανοητική αναπηρία.
Στη Στερεά η φιλοξενία των αθλητών της Κένυα και η διαμονή στο Αγρόκτημα Αμφικαία που πραγματοποιήθηκε με την ευγενική και αξιέπαινη προσφορά του Κ. Μώρου καθώς επίσης και συλλόγων της Τιθορέας, της Κ. Τιθορέας και της Αμφίκλειας είχε διάρκεια τεσσάρων ημερών.  

«Με την φιλοξενία μας τιμούμε την αποστολή της Κένυα που έχει τέσσερις ομάδες στο δυναμικό της και προσπαθούμε να δείξουμε ότι οι έλληνες είναι πρώτοι και σε διαφορετικού είδους αθλήματα από αυτά που έχουν συνηθίσει. Έτσι μέσα στο Κηφισό Έλληνες αθλητές παγκόσμιας εμβέλειας έκαναν μια επίδειξη αγώνων Water ski προς τιμήν τους. Στη Στερεά Ελλάδα αναπτύσσουμε δράσεις που φέρνουν τον κόσμο κοντά. Εμείς είμαστε εθελοντές, κανένας δεν έχει αμειφθεί, καταβάλλουμε και θα συνεχίσουμε να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Κ. Μώρος «Προσπαθούμε να τους παρέχουμε την καλύτερη δυνατή φιλοξενία, να περάσουμε όμορφα τις ημέρες παραμονής τους στην περιοχή μας και ήδη οι αθλητές έχουν ενθουσιαστεί. Εμείς οι ελεύθεροι επαγγελματίες στηρίζουμε και θα στηρίζουμε τέτοιες ενέργειες και εκδηλώσεις», σημείωσε ένας ακόμα χορηγός ο Κώστας Παγάνης.

Η αποστολή της Κένυα παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον την επίδειξη Water ski ενώ ενθουσιάστηκε με τον περιβάλλοντα χώρο όπου φιλοξενούνται οι εγκαταστάσεις.

«Τα μέλη της Εθνικής Ομάδας της Ελλάδας που βρίσκονται εδώ και προπονούνται έκαναν μια εντυπωσιακή επίδειξη προς τιμή της ομάδας της Κένυα», είπε ο εκ των ιδιοκτητών της Χατζής Waterski Paradise, Γιώργος Χατζής.

Παράλληλα σημείωσε ότι είναι ο έβδομος χρόνος που λειτουργίας της Χατζής Waterski Paradise στον Κηφισό που αποτελεί ένα από τα καλύτερα μέρη της Ελλάδας και της Ευρώπης λόγο των καιρικών συνθηκών που επικρατούν και της μειωμένης έντασης των ανέμων.

Έτσι λοιπόν φιλοξενούνται εκεί διεθνείς αγώνες ενώ φέτος στις 9 και 10 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί στο Χατζής Waterski Paradise παγκόσμιο πρωτάθλημα με την συμμετοχή των καλύτερων αθλητών στον κόσμο.

Σχετικές Αναρτήσεις :



Comments:

There are 0 σχόλια for ΑΛΙΑΡΤΟΣ: Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ SPECIAL OLYΜPICS ΤΗΣ ΚΕΝΥΑΣ ΣΤΟ HATZIS WATERSKI PARADISE

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν