Στο έλεος της πέτρας το Λεοντάρι

| Ετικέτες , , , | Posted On Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

από αναγνώστη

Το χαλάζι της περασμένης Παρασκευής ταλαιπώρησε αρκετά τους κατοίκους των χωριών Λεοντάρι και Θεσπιές. 

Η έντονη βροχόπτωση που ακολούθησε προκάλεσε την κατολίσθηση χώματος και πέτρας από το νεκροταφείο και από τα απορρίμματα πέτρας τα οποία δεν είχαν καθαριστεί μετά το πέρας των εργασιών στην δημιουργία μαντρότοιχου από το Λεοντάρι προς το Χαρμάτι. 

περισσότερες φωτογραφίες στη συνέχεια της ανάρτησης 






Σχετικές Αναρτήσεις :



63 σχόλια:

  1. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΠΩΝ? ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΣΩΡΕΥΜΕΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κάτοικος Λεονταρίου7 Ιουνίου 2011 στις 3:21 μ.μ.

    η παραπληροφόρηση είναι ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί και πρ'επει να ντρέπεσαι γι αυτό.Η φωτογραφίες αυτες είναι λίγο μετά την χαλαζόπτωση,παρασκευή απόγευμα,μετά από λίγο ήρθε μηχάνημα του δήμου και καθάρισε,τώρα είναι καθαρό.ήμουν εκεί όταν έβγαζες τις φωτογραφίες,αλλά εσύ δεν ήσουν όταν καθαρισε ο δρόμος.Είναι λασπη χειρότερη από αυτή που δείχνεις στις φωτογραφίες αυτό που κάνεις τέσσερις μέρες μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το συγκεκριμένο email απεστάλη στο ΒΗΜΑ την Τρίτη 7/6/2011 στις 10:45 πμ και αναρτήθηκε λίγο αργότερα. Καλό θα ήταν ο αποστολέας να επιβεβαιώσει αυτά που αναφέρει ο ‘Κάτοικος Λεονταρίου’ και να μας εξηγήσει γιατί έστειλε τις φωτογραφίες μετά από τέσσερις ημέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΑΤΟΙΚΕ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Η ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΒΡΕΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΧΑΛΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΜΠΑΖΑ.ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΑΡΟ ΕΚΛΕΓΕΝΤΑ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΙΠΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΘΕΟΥ ΧΑΡΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΑΝ ΣΤΟ "ΧΩΡΙΟ" ΤΟΥ ΧΑΛΑΓΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΠΕΙΝΕ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟΥΔΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΝΤΡΟΠΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. min pirobolite bre paidia ton arxonta tou topou poini ektioi...agkaria kanei!!!
    den mporei da na ta balei kai me stoixia tis fysis......
    exeis kai aytos douleies...
    oso gia ton kafe sto programma einai kai ayto,anthropos einai!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πάντως μεγάλε στο θεμα δεν απάντησες.φωτογραφιες της παρασκευής τις βάζεις για καινουριες την τρίτη,κρυβοντας οτι ο δρομος καθαρίστηκε.Αυτό είναι ανήθικο.τα υπόλοιπα για τον προεδρο προς το παρον ειναι ασχετα με το θεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 8 το βραδυ την ημερα που εγινε η χαλαζοπτωση ο δρομος ειχε καθαρισει πληρως.Αυτο επιβεβαιωνεται απο ολους τους κατοικους του Λεονταριου οι οποιοι περασαν μετα τις 8 απο τον συγκεκριμενο δρομο.ο προεδρος του χωριου και οι αρμοδιοι αντιδημαρχοι ενηργησαν αμεσα.Αποδειξη αυτου ειναι οτι πολλοι κατοικοι του χωριου δεν αντιληφθησαν καν το γεγονος του αποκλεισμου του δρομου καθως αυτος καθαριστηκε αμεσα οπως προαναφερθηκε.προφανως ο κυριος που τραβηξε τις φωτογραφιες βιαστηκε να φυγει γιατι αν περιμενε μιση ωρα ισως να βοηθουσε κ αυτος στον καθαρισμο του δρομου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μα δεν ανέφερα ότι δεν έχει καθαρίστει ο δρόμος τώρα. Εγώ πέρασα την αμέσως επόμενη ημέρα , Σάββατο και ο δρόμος έχει καθαριστεί.
    Ο λόγος που το έκανα ήταν για να μάθουμε όλοι μας να προλαβαίνουμε καταστάσεις. Αν είχε χτυπήσει κάποιος με το αμάξι του ή έκανε ζημιά τα ίδια θα έλεγες ?
    Και να με έχεις δεί οτι το έκανα εγώ δεν έκανα τίποτα κακό. Κάνω αυτό που πρέπει να κάνει ο καθένας απο εμάς που μένει μονίμα στο χωριό καιθέλει μια ζωή σε αυτό αξιοπρεπή. Αν εκπροσωπείς την τοπική κοινότητα θα έπρεπε να ζητήσεις συγνώμη που δεν είχατε προβλέψει κάτι τέτοιο και όχι να μην της λες και απο πάνω.
    Τέλος θα ήθελα να επισημάνω πως ο δρόμος απο την Κανάβαρι προς το χωριό μας είναι όχι απλά ακατάλλξλος αλλά κυνδινευούμε να σπάσουμε τα αυτοκινητά μας. Κάντε έργα και αφήστε τα blog να εκφράσουν την πραγματικότητα μέσα απο τα μάτια των κατοίκων.
    Υ.Σ. Οι φωτογραφίες δεν αναρτήθηκαν στην ώρα τους για προσωπικούς λόγους που δεν μου επέτρεπαν την πρόσβαση στο διαδυκτιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ουσια ειναι οτι ο δρομος καθαριστηκε αμεσως.Αυτο εχει σημασια και φανερωνει την ετοιμοτητα του χωριου και του δημου.Τα φυσικα φαινομενα δεν προβλεπονται και οταν ειναι και εντονα δημιουργουν προβλημα ακομα και στις περιοχες που ειναι καταλληλα προετοιμασμενες γιαυτο.Τα παραδειγματα ειναι παμπολλα.Τωρα εσυ χανεις το δασος και κοιτας το δεντρο.Επισης,οσον αφορα τα περι blog να σου πω οτι σε πολλες περιπτωσεις δεν εκφραζουν την πραγματικοτητα παρα μονο την πραγματικοτητα οπως την αντιλαμβανεται ο καθενας.Μαλλον θα εισαι νεος με το διαδικτυο...ο,τι προβληματα προκυπτουν αναφερονται ειτε στον προεδρο ειτε στον τοπικο συμβουλο του προεδρου ειτε στο δημο και οχι πανω απο ενα πληκτρολογιο οπως μας λες στο ποστ σου.Αυτο δειχνει και την ανευθυνοτητα που εχει αυτη η αναρτηση απο την αρχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝΩΝΥΜΕ 10.43 ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ.ΒΡΕ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΟΙ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν μου απαντάς τι θα έκανες αν είχε γίνει κάποια ζημιά.
    Αναφέρεσαι μόνο σε όσα σε βολευούν.
    Δεν αμφισβήτισε κανένας την αμεσότητα του Δήμου, που αυτό έλειπε κιόλας να μην ήταν άμεσος με τέτοιες κοτρόνες.Σίγα να μην σοθ πούμε και συγχαρητηρία γιατί έκανες το καθήκον σου. Το θέμα είναι οτι δεν έπρεπε να είχε γίνει οτι έγινε. Και δεν θα είχε σύμβει τίποτα απο όλα αυτά αν είχε καθαριστεί το πεζοδρόμειο νωρίτερα. Δεν βρίσκω τίποτα παράλογο στα λεγόμενα μου. Αναλάβετε ευθύνες και να είστε υπεύθυνοι απέναντι στο καθήκον. Το θέμα είναι να προλαβαίνεις τα άσχημα. Απο την στιγμή που γίνοται τρέχα γύρευε. Και ξαναλάεω να οτι πρέπει να ζητήσετε συγνώμη γιατί κάποιοι ταλαιπωρήθηκαν.
    Για τον δρόμο φυσικά απο την Κανάβαρι προς το Λεοντάρι ούτε λόγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ 10:43 ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΚΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΞΙΩΜΑ ΑΠΟΚΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΣΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΕΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
    ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΔΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΤΟΣΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΕΙΔΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ (ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ) ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΗ ΛΥΣΗ. Α ΡΕ ΠΟΣΗ ΙΔΕΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ. ΚΟΥΝΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. καταρχην το πρωτο λαθοσ για μ'ενα ειναι οτι κατηγορουμε χωριανους μας,δευτερο λαθος οτι δεν λετε καν τα ονοματα σας και τριτων μας εχει παρει χαμπαρι ολος ο δημος.λοιπον κι εγω αντιθετος ημουν με τον συνδιασμο που βγηκε αλλα πρεπει να το δεχτουμε για το καλο του χωριου μας.δεν εχουμε να κερδισουμε τιποτα πιστευω με αυτα τα πραγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αθηναίος Λεονταρίτης8 Ιουνίου 2011 στις 4:49 μ.μ.

    ΑΥτοί οι χωριανοί σας , προφανώς σας εκπροωσοπούν στον Δήμο.Είναι η τοπική σας κοινότητα. Η αλήθεια πρέπει να φαίνεται και να λέγεται γιατί μέσα απο τις πράξεις μας κρινόμαστε.
    Έτσι μέναμε άπραγοι τόσα χρόνια απέναντι στην διαφθορά της πολιτικής ηγεσίας σε όλες τις βαθμίδες και τώρα κάθε μέρα χιλιάδες αγανακτισμένοι βγαίνουν στις πλατείες.
    Ζητάμε να έχουμε μια ασφαλή και αξιοπρεπή ζωή στο χωριό μας. Η τοποική κοινότητα έχει τα μέσα για να ττην υλοποιήσει.
    Η πρόληψη είναι το παν. Αν είχε γίνει ένα ατύχημα εκίνη την ώρα όσο απίθανο και να είναι (που δνε είναι) εξαιτίας των πετρών απο ποιόν θα ζητούσατε ευθύνες> Και ρωτώ , πρέπει να γίνει ατύχημα για να διαμαρτυρηθούμε για κάτι. Φυσικά και όχι.
    Τελός, δεν συμφωνώ με πολλά σχόλια τα οποία είναι εριστικά προς την τοπική κοινότητα. Άλλωστε εμείς τους ψηφίσαμε. Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι θα τους χαιδευούμε τα αυτιά όλη την ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΡΙΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΙΑΡΤΟ. ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ, ΕΧΟΥΝ ΠΙΚΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΟΥΝ. ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΗΘΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΓΙΑΤΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΜΕ ΕΝΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΤΟΥΣ ΡΗΜΟΚΑΣΤΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ. ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ. ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΓΥΡΝΑΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΗΒΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑ ΠΙΣΩ ΗΡΘΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΗΜΟΚΑΣΤΡΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΟΙΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟ ΔΥΣΦΗΜΙΣΕ. ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΝ ΛΕΩ ΑΝ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φίλε Ανώνυμε 12:53 λυπάμαι που προσωποποίησες την ανάρτηση. Το συγκεκριμένο πρόσωπο που προσπάθησες να ομολογήσεις δεν έχει καμία σχέση με το πρόσωπο του ανάρτησε τις φωτογραφίες.
    Θα ήθελα να επισημάνω πως ο λόγος που ζήτησα να αναρτηθεί το συγκεκριμένο θέμα είναι για να μάθουμε να είμαστε όλοι ενεργοί πολίτες και να διεκδικούμε εκείνα που μας ανήκουν και που μας στερούν. Απώτερος και ανέλπιδος , όπως φάνηκε, βέβαια σκοπός της ανάρτησης ήταν μια τυπική συγγνώμη από τους εκπροσώπους της τοπικής κοινότητας. Το ενδιαφέρον σας όμως επικεντρώθηκε στο ποιός έκανε την ανάρτηση και όχι στο γιατί.
    Δεν υπήρχε καμία πρόθεση να δυσφημήσω το χωριό μας. Και εκείνοι που το εξέλαβαν έτσι έχουν σοβαρότατο πρόβλημα συνεννόησης και κατανόησης της ουσίας του θέματος.
    Δεν έβαλα το όνομα μου γιατί πολύ απλά δεν ήθελα να προσωποποιήσω το θέμα. Στόχος μου είναι η αδιαπραγμάτευτη αλήθεια και η προβολή της πραγματικότητας έτσι όπως την αντιλαμβάνομαι. Και αυτό θα συνεχίσω να κάνω γιατί ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. μισεισ το χωριο σου οταν μισεισ αυτους που δημοκρατικα εξελεξε το χωριο και βεβαια μισεις και την δημοκρατια να το κλεισεις και αν εισαι αντρας να πεις ποιος είσαι αλλα τρεμεισ κοτα λυρατη οι κασκαβελαιοι ειναι αντρες δεν εισαι κασκαβελαιαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΧΑΡΜΑΤΙ,ΛΥΘΗΚΕ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΑΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΒΙΑΣΤΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ.ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΙΛΑΤΕ ΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙ Ή ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΠΕΡΝΑΜΕ ΩΡΑΙΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΑΣΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟΝΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΛΟΓΩ ΑΦΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΡΑ?ΓΛΥΦΤΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. anonime 10:12 π.μ mallon tha perneis narkotika gia na grafeis ayta pou grafeis.... miseis diladi olokliro to xorio sou ean miseis ena atomo apo to xorio???? pou sto emathan ayto?se poio panepistimio na pame kai emeis..
    gia poious kaksavelaious milas oti ekleksan dimokratika ton topiko arxonta??
    ektos ean milas gia tous apantaxous kaskavelaious ameriki olandia kai notia afriki... mono aytoi den irthan na psifisoun dioti den prolabenan allios tha eixan erthei..
    apo aytous pou apsifisan kai ekleksan atomo na akprosopi to leontari ston dimo anathema ean exoun patisei to podi tous sto xorio pali...{den milao gia olous alla gia to megalutero meros ayton}ksathaytikan gia tis ekloges kathe ksexasmenos kasksvelaios apo oli tin allada kai giati eixe ypoxreosi se kapoious irthe san koutabi..
    aen mias gia aytin tin dimokratia tin misoume oloi osoi menoume sto xorio kai blepoume tin katantia tou.. kai tin apaksiosi tou dimou gia to xorio mas kai ayto giati den eimastan aksioi na ekleksoume ena dimotiko symboulo...
    tora ean pisteueis oti ayto einai dimokratia den exo kati allo na sou po..
    krima pou milas gia tous kaskavelaious... kalytera na milas kai na diloneis leontaraios min tous kseftilizeis kiolas tous progonous mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. kai esu pou diloneis antras anonime10:12 π.μ kai exeis logo kai krineis tous allous giati den grafeis onoma????
    einai kai ayto stin dimokratia al-cart pou pisteyeis????
    kai min diloneis kaskavelaios gioti teoipus den eixame pote sto xorio ayto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ WWW ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ (ΕΔΩ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΧΑΛΑΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΣΑΣ ΗΡΕΜΙΑ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΦΥΣΙΓΝΩΜΙΑ ΤΟΥ) ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ - ΑΝ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΣΚΑΒΕΛΑΙΟΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΛΑΚΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ - ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΣΚΑΒΕΛΑΙΟΥΣ ΗΣΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ. ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΜΙΑ ΤΑΡΑΧΗ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΩΜΕΝΟΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΣΚΑΒΕΛΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΚΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ, ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΜΕ.ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. kurie braka mou thimizeis ligo ton ton papandrwou me ayta pou les o opoios psaxnei pleon gia sunenesi sto sex pou mas kanei...
    otan itan to epaize prothipourgos kai apofasize kai aytos xoris na ypologizei to politiko kostos kai tora....
    prepei na mathenoume kyrie braka apo ta lathoi ton allon kai na min xriazete na ta zisoume sto tomari mas gia na baloume myalo..
    alla o egoismos,i kaxipopsia kai to ego itan,einai kai tha einai panta oi xeiroteroi symbouloi..

    '''kali sou mera kurie braka'''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ksexasa na sumpliroso kai i empatheia kyrie braka episeis einai kakos sumboulos
    alla......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΙΟΥΣΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΓΩ.ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. H PIKRA EINAI O XEIROTEROS SYMBOYLOS...YPOMONH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. kurie braka den eipa oti eiste tetoios eseis kathe allo polu synenetiko se brisko kai prothimo se synergasies....
    oso gia tis ekloges ypomoni 4 xronakia akoma.....i mallon 3,5 xronakia dioti o misos xronos dimiourgias gia to xorio mas perase!!!
    aa min to ksezaso..sosialistis lupame alla den eimai kurie braka..
    dioti o orismos aytos exei pleon kseftilisti opos kathe allo pou exei aksia stin zoi...
    pleon basileuei to ''ego'' i mpoydra kai i figoura!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΧΟΛΙΑ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. den einai kuria kyrie vraka,einai leontaritis,dioti h kaskaveleoi grafoyn me onoma kai epitheto.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. blepeis kurie braka poia einai ta proterimata tis dimokratias mas..
    sumpirose kai tin pikra poy mas egrapse o kalos leontaritis stous kakous sumboulous..
    kati tha kserei autos gia na mas to grapsei...ti diaolo..

    kalo apogeyma kyrie braka...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. EYXOMAI KAI EGO ME TIN SEIRA MOU PERASTIKA STON KURIO ANONIMO TVN 2:11 M.M. TIS 11 IOUNIOU GIATI EXEI TOSH PIKRA APANO TOU TIN OPOIA KOUBALAEI APO MIKRO PAIDI GIATI PANTA HTAN TOSO ANTIPATHITIKOS PROS TOUS SUGXVRIANOUS MAS KAI TVRA PROSPATHEI NA TIN METADOSEI KAI STOUS ALLOUS. THELEI NA MILAEI KAI AUTOS GIA PIKRA. MIA EINAI H LEJH POY TON XARAKTIRIZEI ....... AFHSTE NA MHN THN PV GIATI DEN MOU EPITREPEI H MORFVSH MOY ALLA DIAVAZONTAS TIS TELEIES MPOREIETE MA TN KATALABETE. MAS EDVSE MIA KALH EYKAIRIA NA PEJOUME KAI KREMALA XA XA. TETOIOS EINAI NA TON BAZOYN KAI SE PAIXNIDIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΕ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΑΥΤΩΝ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΟΔΟΜΙΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΛΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΥΣΤΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. opos to ipes anonime gelasame poli me ta xalia toy proedroy...alla kai sinxistikame poli giati kathomaste kai asxoliomaste me toys telefteoys...toy xorioy...den ine prepon....sinxaritiria toy proedroy poy lei kiolas oti ine morfomenos....apoki fenete poso amorfotos ine poy kathete kai asxolite..efxaristoyme poli poy me tin istoselida sas anigete ta matia sto xorio mas......tha ithela na sas parakaleso na min to zbisete...efxaristo poli..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ορισμός της Ψυχικής Διαταραχής.

    Ο όρος ψυχική διαταραχή περιλαμβάνει ένα μεγάλο εύρος προβλημάτων που έχουν σχέση με την ψυχική κατάσταση και την συμπεριφορά ενός ατόμου. Οι διάφορες ψυχικές διαταραχές εκδηλώνονται με μια ποικιλία συμπτωμάτων βιολογικών – σωματικών, ψυχολογικών – συναισθηματικών και κοινωνικών και ανάλογα διακρίνονται σε πολλές διαγνωστικές κατηγορίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ayta anikoyn se sena anonime h kirie proedre...xaxaxaxaxa.dioti mono kapios san esena tha boroyse na ixe kati tetio....giati afta pio pano poy les ta exoyn kapioi koblejiki apo kato apo to ablaki...sinxaritiria......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Η δυσλεξία αποτελεί μαθησιακή δυσκολία νευρολογικής αιτιολογίας, κυρίως κληρονομική, την οποία αντιμετωπίζει το 3-5% του πληθυσμού, με αναλογία 4 αγόρια προς 1 κορίτσι. Η δυσλεξία δεν οφείλεται σε χαμηλή ευφυϊα ή σε ψυχο-περιβαλλοντικούς παράγοντες οι οποίοι όμως μπορούν να ελαχιστοποιήσουν ή να μεγιστοποιήσουν τα αποτελέσματά της. Συνήθη συμπτώματα της δυσλεξίας είναι το πολύ αργό διάβασμα, με πολλά λάθη, η ανορθογραφία, η παράλειψη τόνων και σημείων στίξης. Οι δυσλεκτικοί αποδίδουν πολύ καλύτερα στα προφορικά, ενώ το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν είναι η μεταφορά της σκέψης τους σε γραπτό λόγο, αλλά και ο συγχρονισμός, η διατήρηση του ρυθμού και τα προβλήματα της αλληλοδιαδοχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. malon esi prepi na ise to koritsi moy fenete.me afta poy les mallon moy fenete pos ise ektos thematos...kai menis metajetasteos.....me afta poy moy les moy dignins oti esei exeis mia mikri dislejia giati pistebo eno ise ektos thematos i den katalabenis i exeis pragmatika problima.....giati alla thelis na pis kai alla grafis.sto ejigo gia na to katalabis.kiria proedrina.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ19 Ιουνίου 2011 στις 12:25 μ.μ.

    ρε αι στο δια..ο,σταματήστε πια μαλ.......α.ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ ΑΡΑΓΕ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ή ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ. ΝΕΟΙ ΚΑΣΚΑΒΕΛΑΙΟΙ ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ. ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ. ΚΑΝΑΤΕ ΘΕΜΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΩΣ ΘΕΜΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΔΡΙΜΥΤΕΡΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. dosate dikeoma gia na jeftilistoyme...na ginode sosta oles i doylies gia na min sxoliazoyme.kai min brizis giati brizis ton idio ton eafto soy....tha epistrecoyme...me kiriotera stixia kai me perisotera themata...den exeis di tipota...torajekinisame....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. sto xorio mas yparxoyn anuropoi poy zoyn eis varos mas ... ekmetaleyontai ton synetairismo...tin xortonomi...klp...alla petane kai kanena jerokomato kai se kapoious poy tous bazoyne kai fonazoyne stin agora...alla gia ayto den milaei kanenas kaskavelaios...oloi osoi milisan mexri tora eponima alla kai anonima an forane pantelonia as poyne tin gnomi toys...idoy i rodos idoy kai to pidima pou oloi oneireyontai alla den ginetai... tora na doyme poios exei kotsia na vgei na milisei..oxi moko alla krotos na ginei perimeno osoys egrajan eponima prota...oloi exoyme parapona apo oloys alla kapoioi ta trone ta masane xontra..miliste an forate pantelonia giati ego forao foystania agorakia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. φιλοι αγαπητοι την κανατε ολοι με ελαφρα πηδηματακια. τωρα να δω την θεση που παιρνετε.αντε ντε αν φορατε παντελονια. σας πειραξανε οι πετρεσ της βροχης. το οτι καποιοι μασανε τα λεφτα του χωριου δεν σας απασχολει. ελα β......., παρε θεση ντε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. tha epistrecoyme...me kiriotera stixia kai me perisotera themata...den exeis di tipota...torajekinisame....

    19 Ιουνίου 2011 11:41 μ.μ.

    γνοστε ανονιμε των 11:41 παρε θεση γιατι τορα ξεκιναει ο πολεμοσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. exeis kapoia stoixeia pou milas gia ton suneterismo k.l.p?den pisteuo na exeis.opoios endiaferetai mporei na paei stis ekloges tou suneterismou kai na valei gia proedros,polu apla ta pragmata.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. esi poy se endiaferei to xorio giati den pas na mas peis ti esoda exei o synaiterismos kai ti ginontai ta lefta..spirako..mallon vizeneis akoma... diladi tosa xronia ta esoda toy sinetairismoy pane gia to kalo toy xorioy...mpravo oraia apoji kai eisoyn kai ypopsifios gia na soseis to xorio..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. kai kati teleytaio diladi esu pisteueis oti den yparxoyn stoixeia dioti ola ginontai kala, ta lefta ...kai einai polla agorina moy...pane gia to kalo toy xorioy...e...sryrako...ala mallon kaneis kakes parees poy den se afinoyn na matoseis ligo kapoioys...spirako ti kanei niaou niaou sta keramidia...mia symboyli bges mprosta exei poly jomi ayti h doyleia... jelaspose to xoria apo to troktika...kai ua deis tis metoxes na anevainoyn...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. pantos ego an baleis ypojifiotita gia ton synetairismo tha se jifiso....opos se jifisa lo sygeneias kai stis dimotikes... min koloneis eisai neos oraios. me thn mersentarasoy ...ton aera soy...min afineis allo ta troktika...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. kala ta les alla ego den mporo na valo gia proedros tou sunetairismou giati den eimai agrotis.oso gia ta stoixeia mporoume na ftiaksoume mia epitropi me agrotes kai na pame na zhthsoume ta oikonomika kai ta periousiaka stoixeia.auto to thema ontos to exoume afhsei sto eleos.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΣΠΥΡΑΚΟΣ ΜΙΛΗΣΕΣ ΣΑΜ ΣΠΥΡΟΣ. ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ. ΚΑΛΛΙΣΤΑ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΜΟΥ. ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΕΣΟΔΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 10.000 ΕΥΡΟΠΟΥΛΑ. ΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΠΟΥ ΠΑΝΕ. ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ. ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΙ ΕΝΟΙΚΙΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ. Η ΧΟΡΤΟΝΟΜΗ. ΚΛΠ. ΞΕΚΙΝΑ ΑΝ ΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΥΜΕΝΟΝΤΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ. ΣΠΥΡΟ ΜΠΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ. ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ. ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝΕ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΤΗΝ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΚΑΒΕΛΙ. ΒΓΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΜΠΛΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΕΙΔΕΣ ΚΥΡΙΕ ΣΠΥΡΟ ΠΩΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΣΠΥΡΑΚΟΣ ΕΓΙΝΕΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΠΥΡΟΣ... ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΝΑ ΓΡΑΦΑΤΕ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΓΚΡΙΚΛΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. to lusame auto to thema kai phgame se allo tora?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. oxi akoma,tin kyriaki eipa gia broxes kai oloi sto sto dromo na kratisoume tis petres me ta xeria....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. exo mia kaliteri protasi na steiloyme toys xontroys toy xorioy na japlosoyn na kratisoyn tis petres

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. SOSTA POlU KALY IDEA ANONIME 25 Ιουνίου 2011 8:43 π.μ. OPOTE MOLIS AKOYSEIS BROXI GERE TON MANA SOU TIN ADELFI SOU KAMIA THEIA SOY Apo athina tha fero kai ego tin pethera mou kai ti dialo mpora einai tha perasei apla tha exoume kratrisei tis petres ektos dromou......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΞΕΦΤΙΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. etsi anonime 28 Ιουνίου 2011 4:09 μ.μ. pes kai alla... tetoioi pou eimaste tetoioys exoume kai mas dioikoun...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μας διάβασαν