ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΙΑΡΤΟΥ

| Ετικέτες | Posted On Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Στο Εν Όψει Αλίαρτος διαβάσαμε ότι ο δήμος Αλιάρτου με την απόφαση Νο 113 της 15ης Μαρτίου του 2011, διόρισε στη θέση ειδικού συμβούλου του Δημάρχου, τον Δημήτριο Μπατσούλη. 

Ο Δημήτριος Μπατσούλης είναι δημοτικός σύμβουλος (εκλέχθηκε με τον συνδυασμό του Ν. Σβίγγου) στο δήμο Θηβαίων

Το βιογραφικό του μπορείτε να το δείτε σε ιστολόγιο των Βαγίων ή στη συνέχεια αυτής της ανάρτησης


Δείτε στη συνέχεια τη συγκεκριμένη απόφαση και το βιογραφικό...




ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Δ. ΜΠΑΤΟΥΛΗ
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Βάγια, όπου και ζω μόνιμα. Είμαι 29 χρονών.
Πέτυχα την εισαγωγή μου στο τμήμα Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) το έτος 2000 και ολοκλήρωσα τις σπουδές μου το 2005 με βαθμό λίαν καλώς. Παράλληλα με τις ακαδημαικές μου υποχρεώσεις, προσέφερα ενεργά στο φοιτητικό συνδικαλιστικό κίνημα, με την ΠΑΣΠ. Συμμετείχα στις συνελεύσεις του τμήματος πληροφορικής ως εκπρόσωπος των προπτυχιακών φοιτητών του τμήματος. Το όραμα μας ήταν και παραμένει μια δωρεάν παιδεία υψηλού επιπέδου, στην οποία όλοι θα έχουν πρόσβαση και ίσες ευκαιρίες. Επίσης, συμμετείχα, ως υπεύθυνος, σε τέσσερις έρευνες του τμήματος Πληροφορικής. Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου με την πρακτική άσκηση στο τμήμα πληροφοριακών συστημάτων της ΕΒΓΑ.
Από τον Σεπτέμβρη του 2005 και για 3,5 μήνες φοίτησα, με υποτροφία του προγράμματος Erasmus της Ευρωπαικής Ένωσης, στο Sussex University στην Αγγλία, οπου ήρθα σε επαφή με το Αγγλικό εκπαιδευτικό σύστημα και γενικότερα την Αγγλική κουλτούρα. Επανερχόμενος στην Ελλάδα ολοκλήρωσα με επιτυχία τα Αγγλικά μου, πετυχαίνωντας στις εξετάσεις του Proficiency of Michigan University με υποτροφία απο το Ιδρυμα Λάσκαρη.
Το διάστημα 2002-2006 διετέλεσα γραμματέας του πολιτιστικού συλλόγου των εν Αθηναις Θεσπιέων, ο Θέσπις, συμμετέχοντας ενεργά στις δραστηριότες του συλλόγου.
Το ακαδημαικό έτος 2006-2008 φοίτησα στον διατμηματικό μεταπτυχιακό των τμημάτων Οργανωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ και επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ). Ολοκλήρωσα το πρώτο μου μεταπτυχιακό τον Νοέμβρη του 2008, με βαθμό επιτυχίας 8,18 και κατεύθυνση Λογιστική και Χρηματοοικονομική.
Ως μεταπτυχιακός φοιτητής συμμετείχα με πενταμελή ομάδα στον διαγωνισμό επιχειρηματικής στρατηγικής Global Management Challenge, με χορηγό μας την εταιρεία PriceWaterhouseCoopers. Κατορθώσαμε να καταλάβουμε την πρώτη θέση στην Ελλάδα, και ως εκ τούτου, συμμετείχαμε στον διεθνή τελικό που έλαβε χώρα τον Απρίλιο του 2008 στο Βουκουρέστι, εκπροσωπόντας την χώρα μας.
Ολοκλήρωσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις στην Πολεμική Αεροπορία ως βοηθός ελεγκτής πτήσεων στις εξής μονάδες: Τρίπολη, Τατόι, Μύκονος και Τανάγρα.
Από το καλοκαίρι του 2000 έως και το 2009, κατά την διάρκεια των θερινών διακοπών από τις σπουδές μου, εργαζόμουν προκειμένου να χρηματοδοτήσω και να ολοκληρώσω τις σπουδές μου. Εργάστηκα στις εξής επιχειρήσεις: Μόρνος, ΕΒΓΑ, Kantor σύμβουλοι επιχειρήσεων.
Περσι το καλοκαίρι εργάστηκα ως λογιστής στην πόλη της Θήβας,στο γραφείο του Θεμιστοκλή Νόκα. Διαθέτω τις σχετικές άδειες ασκήσεως οικονομολογικού επαγγέλματος και λογιστή- φοροτεχνικού.
Τον Σεπτέμβρη του 2009 ξεκινήσα το δεύτερο μεταπτυχιακό μου στο πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ, στον τομείς της Λογιστικής και Ελέγχου, με την κατεύθυνση του Ελέγχου. Στο πρόγραμμα φοίτησα με υποτροφία της ελεγκτικής πολυεθνικής εταιρείας PriceWaterhouseCoopers. Ολοκλήρωσα το μεταπτυχιακο μου τον Σεπτέμβρη του 2010.
Τον Μάρτιο του 2008 συμμετείχα, ως εκλεγμένο μέλος, στο συνέδριο επανίδρυσης της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, οπου θέσαμε τις βάσεις για την επαναλειτουργία της νεολαίας μας.
Τον Μαιο του 2008 εξελέγην στην συντονιστική επιτροπή της δημοτικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ στον δήμο Βαγίων.
Ομιλώ Αγγλικά ενώ παράλληλα εχω βασική γνώση Γαλλικών.
Έχοντας ζήσει για μεγαλα διαστήματα σε Ολλανδία και Αγγλία και έχοντας ταξιδεψει σε αρκετές χώρες στην Ευρωπαική Ένωση, ήρθα σε επαφή με διαφορετικές προσωπικότητες, κουλτούρες και πολιτισμούς που με βοήθησαν να αποκτήσω μια πολύπλευρη προσωπικότητα, να έχω άποψη και να είμαι σε θέση να προτείνω λύσεις για τα προβλήματα του τόπου μου.
Σήμερα, είμαι παρών, και ζητώ την στήριξή σας προκειμένου να αγωνιστούμε για ενα καλύτερο νεο καλλικράτειο Δήμο Θηβαίων.
Συστρατεύομαι με τον Νίκο τον Σβίγγο και στηρίξω το όραμα του για τον νεο καλλικράτειο δήμο Θηβαίων, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Θηβαίων απο την εκλογική περιφέρεια Βαγίων.

Σχετικές Αναρτήσεις :



48 σχόλια:

  1. Ο νεαρός έχει πράγματι εξαιρετικές σπουδές και από το βιογραφικό του διαφαίνεται ο ζήλος για δημιουργία και προβολή. Ωστόσο η ανοιχτή και ρητή αναφορά του ότι λειτούργησε κομματικά από τα φοιτητικά του χρόνια μέχρι σήμερα, του στερεί την αντικειμενικότητα στη διαχείριση υποθέσεων του Δήμου και μάλιστα υποθέσεων που απαιτούν και προσωπική πρωτοβουλία. Νομίζω ότι ο νέος ειδικός σύμβουλος του Δήμου μας δεν έχει καταλάβει ότι δε ζούμε πλέον στη δεκαετία του ’80,αλλά εν μέσω μιας εθνικής κρίσης για την οποία υπεύθυνο είναι το κομματικό σύστημα του παρελθόντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ με τον πρώτο σχολιαστή. Βέβαια το βιογραφικό είναι από την προεκλογική περίοδο. Δεν γνωρίζουμε τώρα τι σκέφτεται ο κ. σύμβουλος.
    Όσο για προκήρυξη (δεύτερο σχόλιο) δεν υπάρχει για την θέση αυτή όσο και να ψάξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. διετέλεσε γραμματέας του πολιτιστικού συλλόγου των εν Αθηναις Θεσπιέων, ο Θέσπις, συμμετέχοντας ενεργά στις δραστηριότες του συλλόγου.Αυτό ηταν το διαβατήριο.Το βιογραφικό θα ειναι τέλειο μετα τη σύμβαση του με τον Δήμο Αλιάρτου.Εμπειρία σοβαρή δεν βλέπω.Μετα θα παει για δημαρχος σε ποιο δημο ομως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η προκύρηξη της θέσης ήταν αναρτημένη από 2-3-2011 εως 17-3-2011 στο Δημαρχείο και δημοσιευτηκε στις 3-11-2011 στην εφημερίδα ΒΟΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ.Επίσης ο αριθμός "ΑΔΑ:4ΑΤΖΩΨ4-Φ Αλίαρτος 15-03-2011" που είναι πάνω στην προκύρηξη δηλώνει την δημοσίευση,αυτή την ημερομηνία στο σύστημα ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. * Το σωστό:δημοσιευτηκε στις 3-3-2011

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πόσες αιτήσεις έγιναν; Γιατί δεν δημοσιεύτηκε στα τοπικά μπλογκ; Τόσο δύσκολο ήταν; Ενα απλό mail θα έπρεπε να σταλεί. Τότε δεν θα μπορούσε να πει κανείς τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. paidia to palikari ekane fantaros stin mikono xerete ti simainei auto??
    vasika egw tha ithela na ton rwtisw giati itan melos tis pasp..poios o logos?kai to erwtima paei se olous tous neous pou simmetihan se analoges neolaies olwn twn kommatwn..

    pantws gia na leme tin alitheia to palikari sumfwna me tis spoudes tou axizei tin thesi apla nomizw pws uparhoun kai paidia ston dimo aliartou me analoga prosonta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εκτος απο την ιδιοτητα του δημοτικου συμβουλου στο δημο θηβαιων, την ιδιοτητα του ειδικου συμβουλου στο δημο αλιαρτου, ο εν λογω κυριος θα μπορουσε να μας πει ποιο ειναι το πολιτικο γραφειο που τον χορηγει και τον σπονσαρει, γιατι απο οτι βλεπω μεχρι τωρα τα περισσοτερα τα εκανε με χορηγιες και υποτροφιες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. poso kakomoirides tha ginetai eseis, na deis se ligo kairo. Katse kai koita

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μπραβο στο δημαρχο δε βλεπω και ανησυχω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. kai pio akribws einai to problhma;einai paranomh h proslhpsh;den eprepe na ginei;to sygekrimeno atomo;ti akrivws;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στο βιογραφικο του το παιδι του λεει, οσο γινεται πιο δυνατα "Εγώ κυριοι ειμαι παιδι του ΠΑΣΟΚ, οταν φοιτουσα στη σχολη οργανωθηκα στην ΠΑΣΠ και μαντεψα τι εκανα. Τα λεγαμε με του καθηγητες γιατι και αυτοι μας χρειαζοντουσαν παιρναμε τα θεματα τα οποια στην συνεχεια τα μοιραζαμε στους στρατολογημενους συμφοιτητες μας στην ΠΑΣΠ, μαλιστα τους εκπροσωπουσα κιολας. Εμαθα απο πολυ νωρις πως δουλευει το συστημα και τωρα που μεγαλωσα βαζω το συστημα να δουλεψει για μενα. Στη συνεχεια λεω να παω και Αγγλια να δω την Ευρωπη και την ειδα και όλα ήταν τελεια. Λεω μετα να ρθω βοιωτία να δωσω κατι απο ευρώπη.Το ΠΑΣΟΚ βεβαια όλα αυτα τα χρονια με ακολουθουσε και το ακολουθουσα.Και μαντεψτε τωρα τι κάνω? Δινω στον Αλίαρτο και στην Ανεξαρτητη Κινηση Πολιτων κατι απο την ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 12.53 υπάρχει θέση σεναριογραφου στην ΕΡΤ.Την παιρνεις επαξια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΤΕ ΕΤΣΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ 3 ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ...ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΜΙΑ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΣΑΣ. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΖΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ? ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ? ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΣΑΣ ΦΥΤΕΨΕΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΚ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΣΑΣ....ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Έχω να πω κάτι.. Η προκήρυξη δεν βγήκε στο διαύγεια ποτέ. Το ΑΔΑ στο οποίο αναφέρεστε σημαίνει ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΑΔΑ 4ΑΤΖ2Ψ4-Φ και αναφέρεται στην ανάρτηση της 1/6/2011 και όχι της 15/3/2011 ημερομηνία της απόφασης σας και όχι της προκήρυξης σας. Αλλωστε υπάρχει και ανάρτηση με τον ΑΔΑ 4ΑΤΖΩΨ4-Α την ίδια ημέρα 1/6/2011. Τυχαίο δεν νομίζω??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΕΙ-ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΟΠΩΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΒΟΙΩΤΙΑ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΛΛΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΑ ΕΚΘΕΤΟΣ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Βάζω το μυαλό μου σε μια λογική αν μπορεί κάποιος ξένος (γιατί είναι ξένος ειδικά στην Αλιαρτο) να συμβουλέψει για τον τόπο μας?
    Νομίζω ότι όλοι εμείς μπορούμε να κάνουμε καλύτερες προτάσεις.
    Κρίμα για την μη διαφάνεια των διαδικασιών.
    Για το τέλος κρατάω μια ερώτηση.
    Ποιος ειναι ο μισθός του?
    Ποιες οι αρμοδιότητες του?
    Είχαμε στο παρελθόν και αν ναι ποιον αντιστοιχο συμβουλο?

    Κυριε Ντασιώτη προεκλογικά αρθρογραφήσατε στο blog αυτό.
    Τα μπράβο που ακούσατε σαν νεοκλεγής δήμαρχος δεν ήταν και λίγα από εμάς.

    Σήμερα μπορείτε να μας απαντήσετε μέσα από το Βήμα?

    Ελπίζω να μην μας απογοητεύσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δύο σχόλια διαγράφηκαν γιατί περιείχαν προσβλητικούς χαρακτηρισμούς προς συμπολίτες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αγαπητέ dk
    Συμφωνώ με την προσπάθειά σου να κρατήσεις σε κόσμιο επίπεδο τη συζήτηση στις αναρτήσεις σου. Ωστόσο, πιστεύω ότι για την ελευθερία της έκφρασης, αλλά πολύ περισσότερο για τη δύναμη του ΒΗΜΑτος, θα πρέπει να μη θεωρείς κάθε σκληρή κριτική ως προσβολή και να σε ευχαριστεί που το διαβάζουν άτομα πολλών αποχρώσεων. Έτυχε να διαβάσω ένα από αυτά που διέγραψες και νομίζω ότι δεν ήταν τόσο ακραίο. Γενικά η όλη κριτική που ασκήθηκε σχετικά με το θέμα της συγκεκριμένης πρόσληψης στο Δήμο είναι κατά τη γνώμη μου κατανοητή. Και κάτι ακόμα. Μπαίνω στο ΒΗΜΑ για να διαβάσω κάτι νέο για τοπικά θέματα. Όσο περισσότερα είναι αυτά, νομίζω ότι τόσο καλύτερα για τους αναγνώστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει στον τοπο αυτο. Και ύστερα λέμε γιατί ο Λαλιώτης ήταν και βουλευτής και ιδιοκτήτης εταιρειών, ο Τσοχατζοπουλος το ίδιο και πολλοί άλλοι όπως Βουλγαράκης.... δεν αφήνω απ εξω κανέναν. Γιατί η μια ιδιοτητα δεν τους εφτανε κοιτάξτε κ. Μπατσούλη τι θελετε να ειστε Ειδικός σύμβουλος ή Δημοτικός συμβουλος και σε ποιον δήμο. Μην αναρωτιέστε κύριοι πάντα αυτοί τα τρώγανε και θα συνεχίσουν να τα τρώνε. Γιατι στον τόπο αυτό τι σημαινει ευθυξία, υπερηφάνια πολιτική ευθυνη δεν ξερει κανεις. Κρυφτείτε ποντικακια στις τρυπουλες σας μα θα ρθει η ωρα που θα ξετρυπωσετε και τότε....ΜΠΟΥΟΥΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΠΑΣΠ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ....ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ..ΟΧΙ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΘΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ Κ. ΝΤΑΣΙΩΤΗ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ ΑΥΤΗ.
    Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΝΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ...
    ΕΜΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ..
    Η ΙΔΕΑ ΟΛΩΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ ...ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΌ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ...ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΛΙΑΡΤΟ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΘΗΒΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΘΕΣΠΙΕΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ..

    ΛΑΘΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΟ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΜΕ.

    <>...

    Υ.Γ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΒΗΜΑ...

    Σ.Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Και τα δύο σχόλια που διαγράφηκαν ανώνυμε(7 Ιουνίου 2011 1:31 μ.μ.) χαρακτήριζαν "κοπρίτες" ορισμένους απο τους συμπολίτες μας. Αν το ζητήσεις, σου τα στέλνω με email να το διαπιστώσεις. Κατά τ'άλλα θα συμφωνήσω μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Φιλε Δημαρχε δεν μας τα λες καλα.
    κοματο... στην διοικηση του δημου?
    κριμα γιατι ειμαι ενας απο τα ιδρυτικα μελη της κινησης πολιτων αλιαρτου.
    κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ενας ψηφοφορο σου7 Ιουνίου 2011 στις 7:13 μ.μ.

    δημαρχε αλλα ελεγες και αλλα κανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. μπορει να μας πει καποιος απο τους εκλεγεντες διοικουντες τον δημο με τι κριτηρια εγινε η επιλογη της νεας δικηγορου του δημου?
    εχει καμια σχεση με στενο συγγενικο προσωπο συγγενους πρωτου βαθμου εκλεγμενου αξιωματουχο του δημου?
    απορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. η γνωστή πιάτσα παίρνει τα πάνω της ή μου φαίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΩΠΗΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ή απαξιούν να ασχοληθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΒΑΣΩ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ. ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΘΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. πάντως εγώ τους βουλευτές σε αλλο εκλογικό κέντρο τους εβλεπα να κανουν παρελαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τελικά για να καταλάβω κι εγώ που μπηκα τωρα στην παρέα.Επιτρέπουμε στον Δήμαρχο εμείς οι ανώνυμοι παντογνώστες να λειτουργήσει ή όχι κι αν όχι τι του προτείνουμε αντί αυτού που επέλεξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ξερολα κατι ξερεισ εσυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ton 9.26 ti rotas? emeis na leitourgisei theloume me diafaneia, dikaia, isotima gia olous. Alloste ekeinos elege pos se afta pisteuei. Signomi an den ton afinoume na leitourgisei kiolas na htan sostos na min ton kriname. Monos tou irthe edo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. dk στο "εν οψει"υπάρχει απάντηση,εδω γιατι όχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ,ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑ ΠΑΣΟΚ,ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ.ΑΥΤΟ ΤΟ ... ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΤΕΝΟ ΤΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΧΑΘΕΙ.ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΚΙΤΣΑ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Δημητρη μην πτοεισαι, ΓΡΑΨΤΟΥΣ εκει που ξερειs ,οσο σε υποστηριζουν τοσο σπουδαια προσωπα το μονο που μπορουν να σου κανουν ειναι να ............. καταλαβεs τωρα... αντε γεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. stin dimokratia oles oi apopseis einai sebastes alla pisteuo oti einai adiki i epithesi ston kyrio mpatsouli,einai ena atomo me morfosi kai paidia,apo mikros agonizete na spoudasi monos tou kai na kanei ta metaptyxiaka tou [opos xiliades alla paidia ]o dimarxos ekrine oti me ayto to epiteleio tha apodosi grigorotera kai apotelesmatikotera ergo pou kai ayto einai oi ousia,tora ean den einai apo to dimo mas den exei kamia ousia pisteuo..oloi krinonte me to egro pou kanoun kai etsi tha krithi kai o dimarxos otan ginei o apologismos tis thitias tou,kai na min ksexname oti o eidikos symboulos den apofasizei gia tipota...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. as einai kala to pasok,giauto tha rimaxtei tora,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. για τη δικηγορο ακομα τιποτα.ουτε φωνη ουτε ακροαση.τι συββαινει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Νομικό σύμβουλο δικαιουνται οι δήμοι που εχουν πληθυσμό από 20.000 και πάνω (νόμος καλικράτη),οι μικροί δήμοι ,οπως ο δικός μας ,δεν δικαιούνται.ανάλογα με την υπόθεση ορίζεται και ο δικηγόρος.Εγώ γνωρίζω τέσσερις δικηγόρους που αυτή τη στιγμή χειρίζονται υποθέσεις του δήμου και οι τρεις είναι από την προυγούμενη δημ.αρχή.Επιτελους και η λάσπη έχει όρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. και τώρα μίζερα και αστεία ανθρωπάκια τι έχετε να πείτε.Ο Νίκος Μ....έχει δίκιο,έτσι είναι τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΣΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ .ΓΡΑΨΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ...... ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ανθρωπακια ειναι αλλωστε ,ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ΄;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΚΑΛΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ(ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ),ΣΩΣΤΗ Η ΚΡΙΤΙΚΗ.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΓΡΑΦΑΤΕ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΑΒΕ ΝΕΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΙΑΡΤΟ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν