Ποιοι απεργούν την Τετάρτη...

| Ετικέτες | Posted On Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011

…"Λουκέτο" στο δημόσιο αλλά και σε πολλούς τομείς του ιδιωτικού τομέα λόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν εξαγγείλει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, την Τετάρτη (15/6), αντιδρώντας στο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.

Στις αστικές συγκοινωνίες οι εργαζόμενοι προσανατολίζονται σε στάσεις εργασίας, ώστε να διευκολύνουν όσους θέλουν να συμμετάσχουν στις απεργιακές συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας...

Συγκεκριμένα, τα αστικά λεωφορεία θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, τα τρόλεϊ από τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος θα κινηθεί από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ και το Τραμ από τις 7 το πρωί έως τις 11 το βράδυ. Το Μετρό δεν θα κινηθεί από τις 5 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ.

Ακινητοποιημένοι θα μείνουν επίσης οι συρμοί του ΟΣΕ και του Προαστιακού, ενώ τα πλοία θα είναι δεμένα όλο το 24ωρο.

Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία, καθώς η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία αποφάσισε 24ωρη πανελλαδική απεργία των πληρωμάτων σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, συμμετέχοντας έτσι στην απεργία της ΓΣΕΕ.

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας και ΕΚΑΒ, καθώς συμμετέχουν στην απεργία γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό.

Στην κινητοποίηση θα συμμετάσχουν μικρομεσαίοι και έμποροι. Επιχειρήσεις και εμπορικά καταστήματα θα μείνουν κλειστά από τις 12:00 έως τις 15:00. Απεργούν επίσης οι υπάλληλοι των τραπεζών.

24ωρη απεργία κάνουν και οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Με ανακοίνωση της η  ΟΣΥΠΑ ανέστειλε την προγραμματισμένη για αύριο απεργία της με αποτέλεσμα οι πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού να πραγματοποιηθούν κανονικά. 

Τις απεργιακές κινητοποιήσεις στηρίζουν και οι "Αγανακτισμένοι", οι οποίοι εκτός από το καθημερινό απογευματινό ραντεβού, δίνουν ραντεβού και την Τετάρτη στις 7 το πρωί: Μπροστά στη Βουλή, στο μετρό Ευαγγελισμός και στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Σχετικές Αναρτήσεις :Comments:

There are 0 σχόλια for Ποιοι απεργούν την Τετάρτη...

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν