ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ...

| Ετικέτες | Posted On Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Οι κρητικοί  έστειλαν εξώδικα στους βουλευτές τους, με τα οποία τους καλούν  να μη ψηφίσουν το μεσοπρόθεσμο (μνημόνιο 2 ) και να υπερασπίσουν τα συμφέροντα του Λαού και του Έθνους. Τους τονίζουν δε, ότι αν δεν το πράξουν αναλαμβάνουν στο ακέραιο τις ευθύνες τους, για τις οποίες θα κληθούν να απολογηθούν.

Κυρία Αγάτσα, κυρία Τσόνογλου και κύριε Τόγια, εσείς τι ακριβώς περιμένετε; Σας δίνεται μία τελευταία ευκαιρία να πράξετε προς το συμφέρον του λαού που σας εμπιστεύτηκε...


Γνωρίζετε πολύ καλά ότι το μνημόνιο είναι συνταγματικά παράνομο και ότι για πρώτη φορά (εν καιρώ ειρήνης) μία χώρα παρέδωσε-παραιτήθηκε από την εθνική της κυριαρχία-ασυλία.  Συνυπεύθυνο σε αυτό το έγκλημα κατά της χώρα μας θεωρώ και τον κο Γιαννάκη,  γιατί όφειλε όπως και  οι  βουλευτές των υπολοίπων κοινοβουλευτικών κομμάτων να παραιτηθούν από το βουλευτικό τους αξίωμα. Όσο δεν το κάνουν, είναι συνένοχοι στο έγκλημα !

Σας καλώ, ως Βοιωτός Πολίτης, να μην συνυπογράψετε το νέο μνημόνιο και  να παραιτηθείτε άμεσα από τη θέση του βουλευτή. Είναι ότι καλύτερο μπορείτε να κάνετε γι’ αυτόν τον τόπο.

Προς ενημέρωσή των πολιτών, αναφέρω  ότι, το παρόν κείμενο εστάλη στους βουλευτές Βοιωτίας και στα δημοσιογραφικά ή μη ιστολόγια του νομού. Προς τους δημοσιογράφους-διαχειριστές ιστοσελίδων-ιστολογίων, αναφέρω ότι, είναι καιρός να κοιταχτούν στον καθρέφτη, να κάνουν την αυτοκριτική τους και να αποφασίσουν τώρα αν θα υπηρετούν τη δημοσιογραφία για την ενημέρωση του λαού ή το προσωπικό τους συμφέρον.

Κυρίες και κύριοι βουλευτές τα ψέματα τελειώσανε, βγείτε δημόσια και ζητήστε συγνώμη από τους πολίτες της Βοιωτίας!

dk

Σχετικές Αναρτήσεις :



13 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΦΟ
    ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΒΓΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΔΗ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΚΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΒΟΙΩΤΟΥΣ.ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΑΥΤΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ -ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ- ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟ ΛΑΟ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ.ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥς ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΑΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΠΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Dk
    Οι πολίτες της Κρήτης υπέγραψαν το κείμενο με ονοματεπώνυμο. Εσύ γιατί όχι;
    Τα ψέματα τελείωσαν. Καλά τα ψευδώνυμα αλλά κάποτε πρέπει να πάρουμε και τις ευθύνες μας.
    Αν δεν παραιτηθούν οι βουλευτές και έρθει όπως λες η καταστροφή αυτοί θα είναι υπεύθυνοι της καταστροφής και έχουν διεύθυνση και ονοματεπώνυμο. Αν όμως παραιτηθούν όπως προτρέπεις εσύ και έρθει η καταστροφή υπεύθυνος θα είσαι εσύ και οφείλεις να υπογράψεις με τα πραγματικά σου στοιχεία ( δ/νση και ονοματεπώνυμο ) για να ξέρει ο λαός είτε στη μια περίπτωση είτε στην άλλη ποιοι θα είναι οι ηθικοί αυτουργοί του εγκλήματος και της καταστροφής και να αποδώσει τις ανάλογες ευθύνες είτε στους μεν είτε στους δε.
    Αυτή η πρόταση ισχύει για όλους τους αναγνώστες σε ένα τόσο σοβαρό θέμα που αφορά το μέλλον μας.
    Σε καλώ σαν βοιωτος πολίτης που έχει τα ίδια δικαιώματα με εσένα βάση του παραπάνω σκεπτικού και για την αξιοπιστία των προτάσεών σου να υπογράψεις το κείμενο αυτό με τα πραγματικά σου στοιχεία. ( ονομα, επωνυμο, διευθυνση, τηλεφωνο) όπως έχουν οι 4 βουλευτές.

    Υπάρχουν δυο προτάσεις η μια λέει ότι αν δεν υπογράψουμε το μνημόνιο θα καταστραφούμε χωρίς να μας αναφέρει συγκεκριμένες θέσεις του μνημονίου για μια 5/τια ώστε να ξέρουμε τι θα κάνουμε τώρα και τι αργότερα και η άλλη λέει ότι αν υπογράψουμε θα καταστραφούμε αλλα δεν μας λέει τι πρεπει να κάνουμε για να μη καταστραφούμε. Η επαναδιαπραγμάτευση που προτείνουν κάποιοι δεν είναι εφικτή αρνούνται οι δανειστές μας να την κάνουν οπότε πρεπει να βρούνε άλλη πρόταση που όμως δεν έχουν.
    Ο λαός τι πρεπει να κάνει . Ποιόν να εμπιστευθεί; Ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα; Ποιος θα καταστρέψει την Ελλάδα και ποιος θα την σώσει; Τα πολιτικά κόμματα έχουν ονοματεπώνυμο και θα ξέρουμε μετά ποιο είναι αναξιόπιστο όταν αποδοθούν οι ευθύνες. Εσύ ως ανώνυμος αναγνώστης ποιόν εκπροσωπείς και ποιες οι προτάσεις σου για να εμπιστευθούμε σε εσένα την ύπαρξη της χώρας μας;
    Ο λαός έχει να διαλέξει ανάμεσα σε δύο μεσοβέζικες λύσεις που καμία δεν αποτελεί ορθολογικά ολοκληρωμένη πρόταση που να μας πείσει. Θα το παίξουμε κορώνα γράμματα αλλά μετά δεν θα πρέπει να ξέρουμε ποιος θα μας έχει καταστρέψει εφ όσον ακολουθήσαμε την δική του πρόταση και καταστραφήκαμε;
    Γι αυτό ζητώ τα πραγματικά σου στοιχεία dk για να ξέρω ποιοι πρόδωσαν την χώρα μου στη δύσκολη αυτή στιγμή. Αυτοί με το ονοματεπώνυμο ή οι ανώνυμοι αεριτζήδες.

    σημείωση:
    Μη μου πεις γιατί εγώ δεν γράφω με ονοματεπώνυμο. Η απάντηση είναι γιατί εγώ δεν κάνω καμία πρόταση που να αποβλέπει ή όχι σε προδοσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο μπράβο
    Άμεση η πολιτική απάντηση της άλλης πλευράς!!!!
    Αυτό πάει να πει ότι μας υπολογίζουν Δημήτρη.
    Όλοι ξέρουμε ποιος είσαι και ότι δεν εκπροσωπείς κανέναν πέραν από τον ευτό σου.
    Μην νομίζεις ότι δεν βλέπουμε το παιχνίδι τους.

    Φίλε ανώνυμε -χωρίς προτάσεις-, άμα ανατρέξεις στα αρθρα που έχει ποστάρει ο dk θα βρεις πολλές λύσεις και προτάσεις που διατύπωσαν καθηγητές και ειδικοί επί των θεμάτων.

    Κανένας δεν τους άκουσε

    Όσον αφορά την ρητορική ερώτηση ποιος είναι ο ψέυτης, σίγουρα ψεύτης είναι ο σημερινός προθυπουργός που πολλά έλεγε και έκανε προεκλογικά και τώρα βαράμε το κεφάλι μας με αυτά που μας κάνει.

    Επίσης αν πιστεύεις ότι αυτόν που ακολουθείς και πιστεύεις έχει ολοκληρομένη άποψη και ότι θα μας σώσει τι να πω.....
    Μόνο οι αριθμοί και τα πισωγυρίσματα στις απόψεις του αρκούν για να με-μας κάνει να τον αμφισβητήσουμε ανοιχτά.

    Φίλε πρασινοφρουρε Βοιωτέ ακολουθητή κάτσε στην άκρη και άσε μας να κάνουμε κάτι που εσύ δεν θα κάνει ποτέ.

    Να πούμε την δική μας άποψη και να αρνηθούμε καθοδήγηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σε μια χωρα που και σημερα που μιλαμε υπαρχουν μετα απο επισημες καταγγελιες του βουλευτη ΚΑΜΜΕΝΟΥ στην βουλη για σκανδαλα που αφορουν τα CDS του ταχυδρομειου και αγγιζουν τις κορυφες της ΕΞΟΥΣΙΑΣ τι να περιμενει κανεις απο τα τελευταια εδρανα της βουλης που αφορουν την ΒΟΙΩΤΙΑ.ειπαμε το μεγιστο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΒΕΣ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΑ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΟΡΕΥΘΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς ανώνυμο της 14ης Ιουνίου 2011 11:50 π.μ.

    Στο κείμενό σου διακρίνω μία σύγχυση και έναν εκνευρισμό, οπότε δικαιολογώ τα σφάλματα στα οποία υπέπεσες . Πρώτον , με χαρακτηρίζεις αεριτζή και ανώνυμο. Λοιπόν σου λέω πως ούτε αεριτζής είμαι, ούτε γράφω ανώνυμα. Δε θα σου προσφέρω όμως στο «πιάτο» το όνομά μου, όπως έκανα στους ανθρώπους που στείλανε email και ήταν πιο διακριτικοί από σένα. Άμα έψαχνες θα το έβρισκες εύκολα, μα ούτε στον κόπο μπήκες από την επιθυμία σου να απαντήσεις γρήγορα και να περάσεις μέσω της ανωνυμίας σου τις δικές σου απόψεις. Δεύτερον, χρησιμοποιείς εκφράσεις-χαρακτηρισμούς όπως οι λέξεις «προδότης και προδοσία», λέξεις που ουδέποτε χρησιμοποίησα. Η δική σου ουδέτερη στάση –και όχι μόνον ουδέτερη, αλλά και ανώνυμη- τι ακριβώς δηλώνει; Τρίτον, η πρόταση όπως την ονομάζεις -εγώ την λέω άποψη- προέρχεται από ένα απλό βοιωτό πολίτη, από μια σταγόνα στο ωκεανό με λίγα λόγια. Και αν πιστεύεις ότι αυτή η σταγόνα θα φέρει τρικυμία στη θάλασσα, ή πολύ γελασμένος είσαι ή ζεις σε άλλη χώρα. Γι’ αυτό μη προσπαθείς να φορτώσεις τις δικές σου φοβίες και ενοχές σε άλλους.
    Αλήθεια, τι σε ενόχλησε περισσότερο στο κείμενό μου; Ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αντίθετη γνώμη με σένα ή ότι έχουμε την ελευθερία(ακόμα), εμείς οι απλοί πολίτες να εκφράζουμε τις απόψεις μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο Δημήτρη. Είμαστε πολύ περισσότεροι πια αυτοί που έχουμε καταλάβει πολύ καλά ποιός ξεπουλάει την χώρα μας και ποιός την αγοράζει.
    Οι ευθύνες και των δικών μας βουλευτών είναι τεράστιες και δεν μπορούν να τις αρνηθούν. Και μάλιστα οι ευθύνες τους είναι και επώνυμες και πολύ συγκεκριμένες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ dk
    Ειλικρινά χαίρομαι που απάντησες αλλά δεν με κάλυψες σε ένα κύριο ερώτημα. Ανέφερα δύο προτάσεις ή απόψεις για την λύση του οικονομικού προβλήματος που καμία δεν είναι δική μου και δεν μου είπες ποια είναι η δική σου πρόταση. Συγκεκριμένα αφού διαφωνείς με το μνημόνιο και κατηγορείς ως εγκληματίες αυτούς που συμφωνούν ποια η δική σου πρόταση; Μην απαντήσεις διαπραγμάτευση δεν στέκει δεν πείθεις. ( Βλέπε τι είπαν στον Σαμαρά οι δικοί του στην Ευρώπη).
    Για μενα εφ όσον δεν υπογράφεις ποιος είσαι και δεν έχω μπει ξανά στο blog αυτό για να ξέρω και σύμφωνα με το συγκεκριμένο άρθρο σου είσαι ανώνυμος. Μου είναι αδιάφορο το όνομά σου αλλά όταν κατηγορείς κάποιον ως εγκληματία καλό είναι να υπογράφεις τη θέση σου αυτή. (Συνυπεύθυνο σε αυτό το έγκλημα κατά της χώρα μας θεωρώ και τον κ Γιαννάκη …. )
    Όσον αφορά το προδότης και προδοσία δεν σε είπα έτσι. Διευκρινίζω ότι είπα απλά ότι αν επικρατήσει η μία πρόταση υπερ μνημονίου ή η άλλη εναντίον του μνημονίου ΚΑΙ πάμε κατά διαόλου θα κατηγορηθούν αντίστοιχα ως προδότες αυτοί που ψήφισαν υπερ ή αυτοί που ψήφισαν κατά. Θάθελα να ξέρω ποιοι είναι οι προδότες σε κάθε περίπτωση και τους μεν τους ξέρω ενώ εσένα δεν σε ξέρω. ( Γι αυτό ζητώ τα πραγματικά σου στοιχεία dk για να ξέρω ποιοι πρόδωσαν την χώρα μου στη δύσκολη αυτή στιγμή. Αυτοί με το ονοματεπώνυμο ή οι ανώνυμοι αεριτζήδες.)
    Σέβομαι την άποψή σου αλλά και εγώ ένας απλός βοιωτός είμαι όπως και εσύ αλλά όσο δεν μου προτείνεις λύση για το οικονομικό αδιέξοδο εξακολουθώ να σε θεωρώ αεριτζή. ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΛΕΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ!!!
    Τέλος θα σου απαντήσω με τα δικά σου λόγια : Αλήθεια εσένα τι σε ενόχλησε περισσότερο στο σχόλιό μου; Ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πιθανόν αντίθετη γνώμη με εσένα ή οτι έχουμε την ελευθερία ακόμα εμείς οι απλοί αναγνώστες να εκφράζουμε την άποψή μας που ποτέ δεν είπα ότι είναι αντίθετη με τη δική σου. Αντίθετα είπα ότι θεωρώ και τις δύο προτάσεις μεσοβέζικες χωρίς να είμαι υπερ της μιας ή της άλλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΩΣ ΕΔΩ ΝΑ ΜΗΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ? Ή ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΠΟΙΟΝ? Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΚΡΙΒΑ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ? ΓΙΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΔΥΝΗΡΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ Ο ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κύριε σχολιαστά των 8.17 ή κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται στη χώρα μας ή κάνεις πως δεν ακούς γιατί υπάρχουν πολύ συγκεκριμένες προτάσεις που έχουν καταθέσει κορυφαίοι οικονομολογοι και ειδικοί και έλληνες και ξένοι ή ζεις σε άλλο κόσμο εσύ ή υπηρετείς συγκεκριμένα συμφέροντα. Πάντως όχι τα δικά μας (του απλού λαού εννοώ) ή της χώρας μας. Για αυτό άκου: ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φίλε πρασινοφρουρε Βοιωτέ ακολουθητή

    Από την στιγμή που το μνημόνιο σε καμία περίπτωση δεν είναι λύση, αλλα μοχλός πίεσης προς την εξαθλίωση της κοινωνίας.
    Από την στιγμή που το μνημόνιο ψηφίστηκε από Τόγια, Τσόνογλου, Αγάτσα.
    Από την στιγμή που ο Γιαννάκης δεν είπε όχι στην απόφαση αλλά όχι στις προϋποθέσεις του μνημονίου.
    Από την στιγμή που οι Βοιωτοί συνεχίζουν να δηλώνουν αρνηση στα αντικοινωνικλα μέτρα που πάνε να ψηφίσουν τα καμάρια μας.

    Ποιος ο λόγος να μην κρίνουμε και να αντιδρούμε.

    Τι σε χαλάει εσένα?

    Κάτσε στην άκρη σου το ξαναλέω...
    Θα σας πάρει και θα σας σηκώσει όλους εσάς τους χειροκροτητές που μιλάτε εκ του ασφαλούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. η άποψη μου:

    http://ermokastriotis.blogspot.com/2011/06/blog-post_15.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. γι αυτο το κρατος,πουτιμα τα ξεστρωτα γαιδουρια
    σιχτηρ στα χρονια τα παλια
    σιχτηρ και στα καινουρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Απίθανοι είσαστε
    όλοι σας παίρνετε μαστερ στο διάλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν