ΤΙΤΛΟΙ...ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΕΘΝΟΣ & ΗΜΕΡΗΣΙΑ !!!

| Ετικέτες | Posted On Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2011

Σοβαρές εξελίξεις που θα επηρεάσουν συνολικά τον χώρο των ΜΜΕ δρομολογεί η απόφαση του Φώτη Μπόμπολα να αναδιαρθρώσει πλήρως τα έντυπα του.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο εκδότης κάλεσε το μεσημέρι στο γραφείο του τους διευθυντές του Έθνους, της Ημερησίας και του GOAL και τους ανακοίνωσε   ότι θα εισηγηθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο του "Πήγασος" να κλείσει το ημερήσιο φύλλο της Ημερησίας και να μείνει μόνο το φύλλο του Σαββάτου, να νοικιάσει τον τίτλο της εφημερίδας Gοal στον επιχειρηματία Μ. Ανδρουλιδάκη και ταυτόχρονα ότι θα κλείσει το Έθνος και το 'Εθνος της Κυριακής το οποίο και θα ανοίξει στην λογική του Ελεύθερου Τύπου...Δήλωσε επίσης ότι οι εργαζόμενοι που θέλουν να συνεργαστούν  με τη νέα ιδιοκτησία του GOAL-και τους εργασιακούς όρους που θα υποδείξει μπορούν  να συνεχίσουν και εάν όχι, θα αποζημιωθούν από τον Πήγασο.  

Η επανέκδοση του Έθνους και Έθνος της Κυριακής  θα γίνει σε μηδενική βάση και όσοι επαναπροσληφθούν θα εργάζονται πλέον με διαφορετικές αμοιβές. Η απόφαση αυτή του Φώτη Μπόμπολα δημιουργεί μια σειρά από τεχνικά ζητήματα, κυρίως με ποιόν τρόπο θα διασφαλίσουν οι τράπεζες τα δάνεια που έχουν δώσει στην εταιρεία Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες φαίνεται ότι έχει βρεθεί ο τρόπος για να αντιμετωπιστούν τα συγκεκριμένα ζητήματα. 

Σε κάθε περίπτωση πάντως το πείραμα αυτό είναι προφανές ότι δρομολογεί τεράστιες εξελίξεις στην βιομηχανία των ελληνικών ΜΜΕ, ανατρέποντας πλήρως τις εργασιακές σχέσεις.

Σχετικές Αναρτήσεις :Comments:

There are 0 σχόλια for ΤΙΤΛΟΙ...ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΕΘΝΟΣ & ΗΜΕΡΗΣΙΑ !!!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν