Σε ιδιώτη ο Οργανισμός Κωπαϊδας

| Ετικέτες , | Posted On Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Σφοδρή είναι η αντίδραση αγροτών της Βοιωτίας απέναντι στα σενάρια που φέρνουν, τον οργανισμό κωπαϊδας και τη διαχείριση του κωπαϊδικού πεδίου στα χέρια ιδιώτη.
Το σχέδιο, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να έχει ήδη αποδεχτεί ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης μετά από πρόταση του Γ.Γ. του υπουργείου. Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ενημερωθούν σχετικά οι βουλευτές της Βοιωτίας και ο περιφερειάρχης.

Σχετικές Αναρτήσεις :



6 σχόλια:

  1. θα πουληθούν οι Κήποι και εμείς θα κοιμόμαστε όρθιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. λάθος, θα αξιοποιηθούν από τον Αθεμπίγιο και τους επενδυτές από το Κατάρ, αλά γιωργάκης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. λάθος, θα αξιοποιηθούν από τον Αθεμπίγιο και τους επενδυτές από το Κατάρ, αλά γιωργάκης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νομίζω ότι όλοι οι "δημοκράτες" της μεταπολίτευσης ενέχονται στην "εσχάτη προδοσία" που γινότανε από το 1982 μέχρι σήμερα! Τα κατάφεραν να συζητούν για να χαρίσουν την ΕΛΛΑΔΑ μας στο ξένο κεφάλαιο!!!! Έχουμε κοιτάσματα πετρελαίου στο Ιόνιο, γιατί δεν τα βγάλανε μέχρι σήμερα πριν την χρεοκοπία; Έχουμε χρυσό στην Β. Ελλάδα γιατί δεν τον βγάλανε μέχρι σήμερα; Έχουμε ουράνιοα και άλλα πολύτιμα μέταλλα γιατί δεν τα βγάλανε μέχρι σήμερα;;; Μα για να τα χαρίσουν με το αζημίωτο φυσικά! Γιατί πούλησαν την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ μας μόνο 147εκ. Μόνο οι αεροδιάδρομοι που κατείχε πουλιόντουσαν πάνω από 2Δις. Ποιοι ωφελήθηκαν;;; Γιατί ανέχτηκαν τις κλοπές στην Τρενοσε;;; Μα για να καταστεί προβληματική και να την χαρίσουν! σε εκλεκτό τους ντόπιο ή ξένο δεν έχει σημασία "η προμήθεια να πέφτει και ας πάνε οι Έλληνες να πνιγούν!" Γιατί καλλιέργησαν τον μύθο του Εθνικιστή;;; Μα για να μη μπορούν να γραφτούν αυτές οι γραμμές με το πραγματικό μου όνομα, διότι κινδυνεύω από ανεγκέφαλους! Γιατί γενικά έκλεψαν ή μάλλον κατ έκλεψαν;;; Και γιατί απαξίωσαν τα πάντα;;; Μα για να μη μπορεί να στηθεί ένα νέο Γουδί. Ποιος ξέρει όμως. Μπορεί να στηθεί από μόνο του και μόνο από την οργή του λαού.
    giannisagiannis2@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. NA ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΑΙ ΟΛΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΙΑ ΔΕΚΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ας σκεφτούμε καλύτερα τι θα κάνουμε αν δεν πουληθεί
    Τι είναι αυτό που δεν εχουμε κάνει και θα το κάνουμε τώρα?
    Γιατί δεν το κάναμε δεκαετίες τώρα?

    Αυτοί είμαστε.
    Ντροπή μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν