Μόνιμοι κάτοικοι του δήμου Αλιάρτου αρνούνται να απογραφούν...

| Ετικέτες , | Posted On Τρίτη 17 Μαΐου 2011

...ή δηλώνουν ότι έχουν απογραφεί στον τόπο καταγωγή τους. Αυτό συνιστά αλλοίωση του πραγματικού πληθυσμού του δήμου Αλιάρτου και θα επέλθουν αυστηρές κυρώσεις, όπως, να μην εκδίδεται βεβαίωση μονίμου κατοικίας σε πολίτη που δε φέρει το αποδεικτικό της απογραφής. 

Αυτά αναφέρει η ομόφωνη ανακοίνωση του δημοτικού συμβουλίου της 16ης Μαίου 2011. 

Διαβάστε την ανακοίνωση του Δ.Σ. Αλιάρτου στη συνέχεια της ανάρτησης...






Σχετικές Αναρτήσεις :



30 σχόλια:

  1. TOΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΦΑΡΜΟΣΤΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ. ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ... ΤΟΥΣ ΠΕΙΦΕΙ ΜΕ ΕΠΕΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΔΙΟΡΓΑΝΟΝΩΝΤΑΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΥ ΄'ΤΟΠΙΚΑ ΄' ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kala tous kanei!!!!
    toso zwa einai pou den katalavainoun oti o topos pou zoume hanei porous an den apografoume swsta?
    an den goustaroun ton aliarto na xekoumpistoun kai na pane apo kei pou irthan kai apografonte...
    mia zwi ta idia me tous idious...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι μας λες;; εσύ προφανώς είσαι καλύτερος. Πες μας μόνο που θα ήταν οικονομικά και πληθυσμιακά ο Αλίαρτος αν δεν υπήρχαν τόσοι Ευρυτάνοι εδώ. Συμφωνώ με τον πρώτο σχολιαστή. Ο Δήμος γνώριζε το θέμα εδώ και καιρό. Επίσης γνωρίζει την ευαισθησία και την αγάπη των Ευρυτάνων για τον τόπο καταγωγής τους αλλά και την ερήμωση που έχουν τα χωριά τους. Ο Δήμος Αγράφων πόνταρε σε αυτό και έκανε την πολιτική του εδώ και καιρό πείθοντας πολύ κόσμο να απογραφεί στην Ευρυτανία. Γιατί δεν έκανε αντίστοιχη κίνηση και ο Δήμος Αλιάρτου; Να συζητήσει, να ενημερώσει. Νομίζω ότι απογράφηκαν πάνω κάποιοι ηλικιωμένοι και κάποιοι που δεν μπορούν να ξέρουν τις επιπτώσεις. Ήθελε περισσότερη ενημέρωση το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ θυμάμαι από τον Μάρτιο στα καφενεία του συνοικισμού,τον Δήμαρχο,τους δύο αντιδημάρχους και το προεδρείο της δημοτικής κοινότητας να κάνουν λαϊκές συνελεύσεις για το θέμα της απογραφής και να ενημερώνουν τον κόσμο για την απογραφή.Πάλι πριν αρκετές μέρες ο Δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος πέρασε στα καφενεία και μίλησε στους κατοίκους. Επίσης έχω στο σπίτι επιστολή του Δημάρχου που μοιράστηκε στα σχολεία και μου την έφερε ο γιός μου με το ίδιο θέμα.Επίσης υπάρχουν ανακοινώσεις σε όλες τις τοπικές εφημερίδες και τα μπλοκ και τέλος πολλά τηλέφωνα του Δημάρχου σε σπίτια,μεταξύ των οποίων και το δικό μου, που μας εξηγούσε τα πράγματα.Επίσης και άλλοι δημοτικοί σύμβολοι ευρυτάνες έκαναν ότι μπορούσαν.Νομίζω πως δεν θα μπορούσε να γίνει και κάτι άλλο.

    Αυτός παραπάνω που βρίζει ,ας κοιταχτεί στον καθρέφτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αν δεν θελουν να απογραφουν στον δημο μας να πανε απο εκει ηρθαν και να απογραφουν.και εμενα η κορη μου εφερε χαρτι στο σπιτι για την απογραφη που τους το μοιρασανε στο σχολειο και μου ειπε οτι ακουσε να λενε καπια παιδια οτι δεν τα ενδιαφερει για την απογραφη,αυτα δεν μπορει να τα εχουν πει μονα τους τα παιδια το εχουν ακουσει στο σπιτι απο τους γονεις τους.αν χρειαστουν ομως καποιο χαρτι απο τον δημο και δεν μπορουν να το παρουν να μην βγουν μετα να διαμαρτιρονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΛΙΑΡΤΑΙΟΣ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΑΝΑΣ (ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ)17 Μαΐου 2011 στις 4:27 μ.μ.

    Είμαι Ευρυτάνας και μένω μόνιμα 23 χρόνια στην Αλίαρτο.Τα παιδιά μου πάνε εδώ σχολείο και εδώ πλέον είναι ο τόπος μου.Αγαπάω το χωριό που κατάγομαι (Βραγγιανά) και όσο μπορώ το στηρίζω.Αγαπάω όμως και τον τοπο που μένω ,την Αλίαρτο και θέλω να προκόψει.Το θεωρώ αδιανόητο να μένουμε εδώ και να απογραφόμαστε αλλού.Παρόλο που δεν ψήφισα αυτή τη δημοτική αρχη,τους συγχαίρω που ασχολούνται με το θέμα τόσο δυνατα και μάλιστα με ζημιά για τον δήμαρχο που τα έβαλε με τους συμπατριώτες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. zitw signwmi an thigetai kapoios alla prwton den anaferomai sukekrimena gia tous euritanes uparhoun kai alloi aliarteoi pou ta paidia tous apografikan stin athina(!!!!)..
    ean stenahwrieste kurioi pou erimwsan ta hwria sas na girisete pisw..etsi tha zwntanepsoun pali kai ohi me to na kanete kako stin poli pou zite twra kai pane sholeio ta paidia sas..
    bravo ston filo twn 4:27 kai ston 3:45 (an kai mou tin leei adika ligo) kai telos bravo ston dimarho min kaneis oute miso vima pisw..
    twra pou prpei na peite bravo merikoi pou legate hwris logo pou eiste??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νομίζω ότι ταρακουνήθηκαν πολλοί από την αντίδραση του δημαρχου, που δεν την περίμεναν.απόψε σε καφενείο του συνοικισμού πολλοί κάτοικοι, που έχουν απογραφεί εδώ τα έβαλαν με άλλους που έφυγαν,αρκετοί από αυτούς είπαν ότι θα επικοινωνήσουν με τον δήμο αγράφων για να σκίσουν τα δελτία και να απογραφούν εδώ.
    Εγώ τους έδειξα το χαρτί που πήρα σήμερα από τον παιδικό σταθμό του δήμου και αναφέρει τα δικαιολογητικά που χρειάζονται, για να γράψω τα παιδί μου και στο οποίο σήμερα προστέθηκε ,όπως μου είπαν ότι χρειάζεται και βεβαίωση μόνιμης κατοικίας που εκδίδεται από το Δήμο Αλιάρτου, με επίδειξη του αποδεικτικού απογραφής.
    Νομίζω ότι όλοι κατάλαβαν πως τα πράγματα δεν είναι αστεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απογραφή και ανοησίες.

    Δεν κοιτάει ο δήμος να βελτιώσει το άθλιο επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρει στους πολίτες αλλά απειλεί λες και είναι η Γερμανία του Χίτλερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είμαι μόνιμος κάτοικος Αθηνών αλλά λάτρης του χωριού μας.
    Να απογραφώ στην Αλίαρτο ή στην Αθήνα?
    Ποιος θα μου απαντήσει?
    Μήπως όπως υπάρχει πίεση να απογραφούν οι Ευρυτάνες στην Αλίαρτο πρέπει να υπάρξει πίεση να απογραφούν οι Αλιαρταίοι(Αθηναίοι) στην Αθήνα?
    Ποιος απαντάει κύριοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για να βελτιωθούν οι υπηρεσίες,εκτος από την βούληση που υπάρχει απο τη δημοτική αρχή και φαίνεται,χρειάζονται και χρήματα που έρχονται ανάλογα με τον πληθυσμό.Γι αυτό χρειάζεται η απογραφή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΝΑΣ ΑΛΙΑΡΤΑΙΟΣ18 Μαΐου 2011 στις 5:16 μ.μ.

    ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ? ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ Ή ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΕΧΟΥΝ?
    ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΓΡΑΦΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ. ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΛΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΑΤΡΑΚ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΙΤΣΗΣ ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΒΙΤΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΝΑΣ ΑΛΙΑΡΤΑΙΟΣ18 Μαΐου 2011 στις 5:27 μ.μ.

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΤΡΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΤΙ ΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΧΩΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΟΡΕΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΝΕΜΙΘΟΥΝ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΣΤΙΣ ΟΡΕΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΚΕΙ. ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΘΑ ΔΙΑΝΕΜΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ? ΔΗΛ ΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΔΕΝ ΑΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΚΟΝΔΥΛΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΥΤΟ?.
    ΑΣ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΨΗΦΟΣ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ. ΕΝΩ ΕΔΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ.
    ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. giati onomastikame re paidia Thespies-Aliartos kai den onomastikame apo thn arxh Eyrutania na teleiwnei to thema..etsi pisteyw tha hmastan oloi ikanopoihmenoi...epishs ston Aliartaio o opoios den kserei ti na kanei.aytos dhladh pou menei Athina tha ithela na ton rwthsw kati,an ton kopsei h peina sthn Athina kai anagkastei na gurisei pisw,pou tha ginei,ti tha exei na dhlwsei meta?gi ayto Aliartaie ths Athinas uparxoun nomoi kai tha prepei na tyrithoun,tha meineis sthn Athina?apograpsou sthn Athina!tha meineis sthn Aliarto apograpsou edw...toso duskolo einai?to idio isxuei kai gia tous allous.epitelous na mpei mia taksh,kathe ekloges metaferoume ta dikaiwmata mas,mia panw mia katw,koinws ths pou...nas...ante epitelous na mpei mia seira sthn kwlo xwra pou zoume.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι απειλές δεν ωφέλησαν ποτέ κανέναν.Το ότι κάποιοι ηλικιωμένοι συνδημότες αποφάσισαν να απογραφούν στα χωριά τους, που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν, για να τα στηρίξουν αυτό δεν σημαίνει ότι αγνοούν ή αδιαφορούν για τον Αλίαρτο. Μήπως όμως γίναμε πολύ σωβινιστές απότομα;Το ενδιαφέρον μας για τον τόπο ξεκίνησε με τις εκλογές και την εκλογολογία και σταμάτησε στην απογραφή και τα χαμένα κονδύλια από το Υπουργείο Εσωτερικών;Ή μήπως θα μου ζητήσουν βεβαίωση μόνιμης κατοικίας για να πάρουν το παιδί μου στον παιδικό(τότε είναι που θα χρειάζεται εισαγγελέας);Γιατί όλη αυτή η πρεμούρα για να μην λείψει ούτε ένας κάτοικος από την καταμέτρηση; Με βάση ποια διάταξη τα χωριά μας χαρακτηρίζονται ορεινοί όγκοι και θα έχουν όλα ίσες επιχορηγήσεις, ανεξαρτήτως κατοίκων;
    Πολλά τα ερωτήματα φίλοι μου. Απαντήσεις όμως ; Ελπίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. otan stin apografi dilwneis monimos katoikos karvasara (i epilogi karvasaras einai tuhaia) tote na pareis kai pistopoiitika apo ton karavsara..auto einai to swsto kai auto na kanete osoi dilwsate monimoi katoikoi allou.auto apantaei se ola ta erwtimata olwn.
    to "allou trws kai pineis kai allou pas kai ta afineis" prepei na teleiwsei edw!!!!
    agapas ton topo sou?apodeixi!
    bravo dimarhe!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. MΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ!
    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ...ΕΔΩ ΤΡΩΣ ΕΔΩ ΠΙΝΕΙΣ ΑΛΛΟΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΝΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Επαναλαμβανω και αμα θελεις εσυ φίλε με τα greeklish απάντα:
    --Είμαι μόνιμος κάτοικος Αθηνών αλλά λάτρης του χωριού μας.
    Να απογραφώ στην Αλίαρτο ή στην Αθήνα?
    Ποιος θα μου απαντήσει?
    Μήπως όπως υπάρχει πίεση να απογραφούν οι Ευρυτάνες στην Αλίαρτο πρέπει να υπάρξει πίεση να απογραφούν οι Αλιαρταίοι(Αθηναίοι) στην Αθήνα?
    Ποιος απαντάει κύριοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. tha sou apantisw egw file mou,
    ean eheis tetoio dilima kalitera apograpsou stin athina kai ase ta peri latris aliartou..

    kai an pragmatika theleis apantisi tha sou tin dwsw..

    kanonika kai to dikaio einai na apografeis stin athina,enoite omws pws den tha piesoume aliarteous na apografoun stin athina giati tous ehoume anaggi kai episis i athina den ehei ellipsi plithismou gia na tis lipsoun kai ta kondulia..episis an theleis esu apograpsou athina kai pigaine sta gise twn dimwn tis athinas na exipiretitheis me noumeraki kai upomonetika perimene stin oura kai xehna ta 5 lepta diarkias exipiretisis ston dimo mas..

    proswpika egw den katigorw autous pou apografonte allou,tous katalavainw agapane to hwrio tous,alla ws antallagma tis agapis tous tha prpei na exipiretithoun ka apo to hwrio tous kai ohi edw kathisterontas isws kai aliarteous polites.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σωστή η απάντηση σου στο ερώτημα μου.

    Αυτό που νοιώθω όμως είναι ότι δεν πρέπει να κατηγορούμε κανέναν που θέλει να στηρίξει το χωριό του στην Ευρυτανία.

    Η Αλίαρτος πέρνει την θέση της Αθήνας και τα Βραγιανά της Αλιάρτου.

    Όταν προεκλογικά τάζουμε δεν μπορούμε να υπολογίζουμε στην απογραφή.

    Τα κονδύλια είμαστε εμέις οι ίδιοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΑα και κάτι ακόμη καλύτερα να αφήσει τις ιστορίες για ουρές και άλλες λαλ...κιες

    Μικρότητες

    ή μάλλον μικροπολιτικές από μέρους σου

    Όυτε σε καφενείο δεν τα λένε αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. auta ta les epidi eheis agnoia gia enimerwsou kai pes mas posa lefta ehase o dimos mas stin proigoumeni apografi epidi gia ligo den perasame tous 5000 eggegramenous...
    egw to poso to xerw alla thelw na to psaxeis ki esu na to deis me ta matakia sou kai na enimerwseis kai tous parapanw..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Παντως όπως κιαν έχει το θέμα,εγώ χαίρομαι που έχουμε Δήμαρχο που δεν σκέφτεται μικροπολιτικά και δεν υπολογίζει το πολιτικό κόστος,γιατί τόσα χρόνια αυτό μας έφαγε και δεν έγινε τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Και να το είχαμε το ποσό τι θα το κάναμε?

    γυμναστήρια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΤΕ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ?? ΠΟΥ ΑΠΟΓΡΑΦΗΚΑΤΕ ?? Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΛΕΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΑΛΙΑΡΤΑΙΟΙ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. αφού εσυ ξέρεις 12.03 γιατί δεν το λες και σε μας ή μήπως πετάς τη λάσπη σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΡΑΣΙΑ .. 2 .22 ..ΟΚ ? ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.. ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΞΕΡΑΣΩ ΟΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ .. ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 11.02 είσαι ψευτης και λασπολόγος.Εγω προσωπικά απέγραψα τον δημαρχο εδώ το 2001.Από αυτό που κάνεις κατάλαβα πόσο βρωμικοι είστε στον πόλεμο που κανετε στον δήμαρχο.ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΔΕΙΛΕ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 11.02 που είσαι;κατάπιες τη γλώσσα σου;για ξέρνα τα μεγαλα μυστικά που ξέρεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν