ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΓΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

| Ετικέτες , | Posted On Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

κλικ στην εικόνα

Σχετικές Αναρτήσεις :



6 σχόλια:

  1. ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΟ ΙΚΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΥΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γλώσσα που σπάει κόκκαλα.Δεν μασάει τα λόγια του ο Δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπραβο δημαρχε!!!!Συγχαρητηρια δημαρχε!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κος Βίτσης,δεν έχει να πει τίποτα μιας και παλιά ήταν και στο Διοικητικό Συμβούλιο του νοσοκομείου Λιβαδειάς,τότε που ο Αλίαρτος έχασε το ασθενοφόρο.Αλλά ξέχασα,αυτός μόνο δήμαρχος ήθελε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. KAΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΦΕΙΑ.ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΠΟΤΕ ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΙΑΡΤΟ.ΟΜΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΛΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑΡΕΣΚΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σέρλοκ χολμς 12.29
    με τιμάς ιδιαιτέρως που ασχολείσε μαζί μου,αλλά μάλλον είσαι εκτός φόρμας.Βλέπεις τόσο καιρό γλύψιμο στον τέως ελάτωσε την οσφρησή σου και δεν μπορείς να δεις ούτε τη μύτη σου.Το ασθενοφόρο έφυγε τότε που σου λέω εγώ και ο τέως σου δεν πήρε χαμπάρι τίποτα.Με κατηγορείς ότι γράφω ανώνυμα,ενώ γράφω με το ονομά μου και εσύ γράφεις ανώνυμα (μάλλον πρέπει να βγεις στη σύνταξη,αρχίζεις και χάνεις).
    Μου λες ότι γραφω από το δημαρχείο.Σε πληροφορώ ότι μέσα δεν έχω μπει ποτέ,προφανώς ξέρεις ότι αυτό εκαναν οι κολητοί σου τεως και το θεωρείς βεβαιο ότι ετσι γίνεται και τωρα απο μένα.και για να μην εχεις απορία σου λέω ότι πως δεν ψήφισα ουτε τους κολητούς σου ούτε τους άλλους,παρόλα αυτά μ'αρέσει που κατι φαίνεται να αλλάζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν