ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΓΥΡΟ

| Ετικέτες , , | Posted On Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

κλικ στην εικόνα

Σχετικές Αναρτήσεις :



17 σχόλια:

  1. Συμμετέχων ποδηλάτης23 Μαΐου 2011 στις 11:22 μ.μ.

    Ολα καλά μπράβο στην διοργάνωση, αλλά θα με συγχωρήσετε κυρία Ψαρρά νομίζω ότι το προσωποποιείται το πράγμα υπογράφοντας εσεις το δελτίο τύπου,και φέρνοντας σε δευτερη μοίρα όλους τους άλλους.Τα δελτία τύπου υπογράφονται μόνο απο το Δήμαρχο ή απο την γραμματεία του δημάρχου.Εκτός αν η όλη διοργάνωση ήταν δικιά σας αποκλειστικά.Αν πάλι είναι έτσι υπογράξτε σαν Δημοτική Κοινότητα Αλιάρτου στο δελτίο και όχι σαν Ψαρρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά που διαβάζω στην παραπάνω ανακοίνωση τα άκουσα από την κ. Ψαρρά με το μικρόφωνο στο τέλος του ποδηλατόδρομου. Σωστά, επομένως,υπογράφει η κ. Ψαρρά το κείομενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. tote mh grafete sthn arxi dhmotikh koinothta aliartou alla proedros evaggelia psara..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελεος!!!!!!!!!!!! Ποιός θα έπρεπε να υπογράψει το δελτίο τύπου της Δημοτικής Κοινότητας. Ο πρόεδρος της. ποιός άλλος; Πρώτη φορά διαβάζετε δελτίο τύπου ή σας ενοχλεί κάτι άλλο σε αυτό; για πείτε την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ κ. ΨΑΡΑ ΚΑΘΑΡΙΣΑΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. k. ψαρα αλλαξατε την νοοτροπια,επιβαλαται νοοττροπια,μραβο .οι ποδηλατεs OμωΣ Θελουν ποδηλατοδρομια και εσειΣ δεν εχετε.με την φιλοσοφια που διαμορφοσατε εαν ενα παιδακι κανει ποδηλατο,γιατι σαΣ πιστεψε σε ολουΣ ΤΟΥΣ δρομουΣ ,Και του συμβει ατυχημα θα το υπογραψτε και αυτο η θα το μεταφερεται στο δημαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είμαι υπέρ της ανωνυμίας, αλλά μέχρι ένα όριο. Και το όριο αυτό ξέρετε πολύ καλά όλοι ποιο είναι. Αν πιστεύετε πραγματικά αυτά που λέτε, τότε ποιος ο λόγος να τα λέτε ανώνυμα; Αν συνεχιστεί η κατάσταση με τα σχόλια, όπως διαμορφώθηκε τις τελευταίες πέντε ημέρες, τότε θα αναγκαστώ να κάνω χρήση της δυνατότητας που μου δίνεται ως διαχειριστής, για έγκριση των σχολίων πριν τη δημοσίευση. Είναι κάτι που δε θέλω , όμως δεν έχω καμία διάθεση να με ενοχλούν τηλεφωνικά –ή τυχαία στο δρόμο- για ορισμένους ανώνυμους που θέλουν να κάνουν το «κομμάτι» τους- αλλά και γιατί ο έλεγχος απαιτεί περισσότερο χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νομίζω ότι ο κάθε γονιός φέρει την ευθύνη των παιδιών του. Τα μαθαίνει πως να σκέφτονται και πως να φέρονται. Αν τώρα η διοργάνωση ενός ποδηλατικού γύρου στο μυαλό σας μεταφράζεται ως 'ξαμολείστε ανεξέλεγκτα τα παιδιά σας στους δρόμους που κάποιοι συμπολίτες μας τρέχουν με 100' τότε έχετε πρόβλημα.
    Α, και κάτι άλλο. Δεν είμαι η κυρία που αναφέρεται παραπάνω αλλά κάποιος που δεν μπορεί να αντισταθεί όταν διαβάζει τέτοιες εξυπνάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πάει να γίνει κάτι αξιόλογο στην πόλη σας και αντί να το αγκαλιάσετε , βγάζετε απο την μύγα ξίγκη. Συμμετέχων ποδηλάτη θεωρώ ατυχές το σχόλιο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟΝ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΓΥΡΟ, Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ; Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ; Η Η ΚΥΡΙΑ ΨΑΡΡΑ;ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΛΥ ΕΜΙΣΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΟΥΔΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απ΄οτι έχω ακούσει τον διοργ'ανωσε ο δήμος Αλιάρτου με κύριους συντελεστές τον Ντασιώτη και τον Αραπίτσα και βοήθησε η τοπική κοινότητα Αλιάρτου με την βοήθεια της Χαλιμούρδα.Αλλά ιδιαίτερα βοήθησαν και οι πολίτες που αναφέρει η κυρία Ψαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η προσπάθεια που κάνουν κάποιοι να να δημιουργήσουν εντυπώσεις με αφορμή ένα τυπικό δελτίο τύπου για μία πολύ πετυχημένη εκδήλωση της πόλης μας είναι προφανής. Για αυτό μην ταλαιπωρείστε άλλο. Σας καταλάβαμε. Εμείς πήγαμε στον ποδηλατικό γύρο, περάσαμε τέλεια και ευχόμαστε να ξαναγίνει. Για πρώτη φορά στον τόπο μας συμβαίνουν πράγματα που δεν έχουν ξανασυμβεί. Αυτό οφείλεται στο μεράκι και την διάθεση της νέας δημοτικής αρχής (όλης και των τοπικών συμβουλίων) να αλλάξουν τα δεδομένα και σε εμάς αρέσει πολύ. Είμαστε μαζί τους. Όλα τα άλλα είναι απλά κακίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να προσθέσω επίσης πως χωρίς την συμμετοχή του κοσμού τίποτα αξιόλογο δεν μπορεί να γίνει. Η ανάγκη για άλλαγη ξεκινάει απο τους πολίτες και καταλήγει στον Δήμο για αυτοί έχουν τα μέσα να το υλοποιήσουν. Μην ευχαριστείτε λοιπόν μόνο τον Δήμο και την Δημοτική κοινότητα ούτε και πρόσωπα. Να νιώθετε περίφανοι που η ανάγκη σας για αλλάγη μια συνιθισμένης Κυριακής έγινε πραγματικότητα. Το μεράκι το έχουμε εμείς που θέλουμε να κάνουμε την πόλη μας βιώσιμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. giati to halate REEEEEE?egine kati polu wraio kai eseis psahnete poios itan kai poios den itan,poios euhithike kai poios egrapse epistoli??eseis isastan?perasate kala?min asholiste...epitelous afiste tin katinia kai tin vlahia (nootropia) pisw sas!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. sungxarithria gia thn kinhsh auth. phgan ola polu kala kai perimenoume tou xronou na xanaginei. epitelous arxizoun kai ginontai kai axiologa pragmata sto topo mas. oso gia tous kurious kuries pou kai polu tous timw pou tous anaferw ws kurious an den tous aresei h sigkekrimenh kinhsh tou dhmou mpouroun na mhn parevrethoun kai to kalutero na mhn asxolhthoun.eimai enas neos anthrwpos kai vrhka polu kalh thn kinhsh auth. diavazontas ta arnitika sxolia omws exw na pw oti lupame polu pou enw o topos mas paei mprosta h estw prospathei gia kati kalo kapoioi anthrwpoi menoun karavlaxoi kai as mhn tous timisw me poio wraia sxolia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. γράψτε ελληνικά!!!!!!!!!!! γράψτε ελληνικά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν