ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ...

| Ετικέτες , | Posted On Κυριακή 17 Απριλίου 2011



...που βρίσκεται αυτό το μηχάνημα; 

...πως ονομάζεται; 

...τι δουλεια έκανε;


Σχετικές Αναρτήσεις :



11 σχόλια:

  1. βρισκετε σε χωρο του οργανισμου κωπαιδος.διπλα απο τα συνεργεια.λεγετε πατοζα και παλια αλωνιζε φασολια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέτοια μηχανήματα δυστυχώς υπάρχουν απειροελάχιστα αλλά το συγκεκριμένο δεν έτυχε της ανάλογης μεταχείρισης και συντήρησης από τους αρμοδίους που έχουν περάσει ή βρίσκονται ακόμη στον Οργανισμό Κωπαίδος. Έτσι λοιπόν η πατόζα , το τρακτέρ και η βάρκα καθαρισμού των καναλιών , τα μόνα που έχουν απομείνει (νομίζω), θα πρέπει να βρεθεί τρόπος και κονδύλια ώστε να επισκευαστούν από μερακλήδες μηχανικούς και να τοποθετηθούν σε στεγασμένο χώρο καθώς αποτελούν μουσειακά εκθέματα και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπισθούν, πριν καταστραφούν ολοκληρωτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα μηχανήματα αυτά αποτελούν το μοναδικό μουσείο που υπάρχει στην Αλίαρτο και δυστυχώς κανείς δεν φρόντισε μέχρι τώρα για τη συντήρησή τους. Αν ο Οργανισμός Κωπΐδας ή ο Δήμος δεν έχουν πόρους για τη συντήρησή τους, προτείνω ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος να ανοίξει έναν μικρό κουμπαρά για να μαζευτούν μερικά χρήματα. Νομίζω ότι θα είμαστε αρκετοί που θα καταβάλουμε ένα μικρό ποσό για τη δουλειά αυτή. Περιμένω τη σχετική αντίδραση. Για το σχετικό ξεκίνημα προσφέρω 50 Ευρώ για τον κουμπαρά "Συντήρηση Μηχανημάτων Κήπου" και περιμένω ένδειξη για τη σχετική κατάθεση.
    (ο ενδιαφερόμενος).-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καιεγω δινω ανωνυμε των 7 και19 50 ευρω για τον κουμπαρα.ειμαι η ανωνυμος των 10 και 59.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστώ ανώνυμε 10.11
    Ήση από σήμερα υπάρχουν 100 Ευρώ. Παρακαλώ κάποιος από το σύλλογο να αναλάβει επώνυμα τον κουμπαρά της συντήρησης για να περάσουμε να του τα δίνουμε επώνυμα ή ανώνυμα. Καλή αρχή στην ιδιωτική και εξαιρετική αυτή πρωτοβουλία. Θα πρέπει να γίνονται δεκτά, νομίζω, και μικρά ποσά (π.χ. 5 Ευρώ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το mail επικοινωνίας του περιβαλλοντικού συλλόγου είναι
    perivalontikosaliartou@gmail.com
    Όποιος θέλει μπορεί επώνυμα να επικοινωνήσει μαζί μας.
    Εκ μέρεους του Δ. Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παιδία με το οικολογικό σαπούνι να καθαρίσετε την πατοζα. Ωχ ………θα το ξέχναγα ΜΠΡΑΒΟ στον κ. δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ανώνυμε 9:45.τσούζει ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η πρωτοβουλία αυτή δεν είναι του Δημάρχου, ούτε μέλους του Δ.Σ., αλλά ενός απλού πολίτη της πόλης που δεν είναι ούτε μέλος του Περιβαλλοντικού Συλλόγου. Επειδή, όμως, τα μηχανήματα αυτά συνδέονται με τη νεότερη ιστορία της Αλιάρτου θεωρώ δεδομένο των ενδιαφέρον όλων των κατοίκων της Αλιάρτου.
    Ο ενδιαφερόμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ανωνυμε 9:45 η ειρωνια θα σε φαει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν