Πύργος Ορχομενού: Τους πήρε είδηση και οι ληστές τον εκτέλεσαν...

| Ετικέτες | Posted On Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Το τραγικό συμβάν έγινε στις 3:15 τα ξημερώματα στο χωριό Πύργος του Ορχομενού Βοιωτίας. Τρεις άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι όπου κοιμόταν ο 75χρονος (πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος Πύργου, Ιωάννης Βέργος)
με τη σύζυγό του και ο 47χρονος γιος της οικογένειας.

Ο 75χρονος τους κατάλαβε την ώρα που έψαχναν για χρήματα και ξύπνησε μαζί με τη σύζυγό του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του LamiaReport , ο άτυχος 75χρονος προσπάθησε να τους εμποδίσει και τότε οι αδίστακτοι κακοποιοί τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ, πυροβολώντας τον στο στήθος με κοντόκαννη καραμπίνα, μπροστά στα μάτια της γυναίκας του...



Νωρίτερα πάντως είχαν προσπαθήσει να παραβιάσουν καφενείο που βρίσκεται απέναντι από το σπίτι του θύματος. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν το αυτοκίνητο των δραστών κοντά στο Κυπαρίσσι Αταλάντης. Αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το αυτοκίνητο, ένα Toyota Avensis, που υπέστη ζημιά όταν έσπασε το κάρτερ.Προσπάθησαν μάλιστα να κάψουν το όχημα για να μην αφήσουν πίσω τους στοιχεία, χωρίς όμως αυτό να καταστραφεί ολοσχερώς. Όπως διαπιστώθηκε το αυτοκίνητο ήταν κλεμμένο από το Γαλάτσι.



Η τοπική κοινωνία έχει σοκαριστεί και οι ηλικιωμένοι φωνάζουν ότι είναι πλέον αφημένοι στο έλεος των κακοποιών.

Σχετικές Αναρτήσεις :



Comments:

There are 0 σχόλια for Πύργος Ορχομενού: Τους πήρε είδηση και οι ληστές τον εκτέλεσαν...

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν