Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημέρα καθαριότητας της πόλης μας ...

| Ετικέτες , , , | Posted On Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

...κυρίως με την συμμετοχή των μαθητών και μαθητριών των σχολείων μας. 

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011 

Ημέρα Καθαριότητας της Πόλης μας

 

Άξια θαυμασμού ήταν η συντονισμένη προσπάθεια που κατέβαλε κάθε σχολείο (μαθητές και δάσκαλοι) της πόλης μας, από τα πιο μικρά (1o και 2ο νηπιαγωγείο  και 1ο και 2ο δημοτικό) αλλά και τα πιο μεγάλα (γυμνάσιο και λύκειο)... 

Τα παιδιά με την καθοδήγηση και την βοήθεια των δασκάλων και των καθηγητών τους, φρόντισαν τις αυλές και τον περιβάλλοντα χώρο των σχολείων τους. 


Τα δύο Νηπιαγωγεία και το 1ο Δημοτικό σχολείο εξέδραμαν στους Κήπους και χάρηκαν την πανέμορφη φύση αφού προηγουμένως την απήλλαξαν από κάθε είδους σκουπίδι. 

          
Πολύτιμο μάθημα σεβασμού της φύσης και διατήρησης ενός καθαρού περιβάλλοντος μας έδωσαν οι μικροί και οι πιο μεγάλοι μαθητές. 

Η Δημοτική Κοινότητα υποσχέθηκε ότι στο τέλος της σχολικής χρονιάς θα βραβευτούν τα σχολεία που προσπαθούν να διατηρούν καθαρό τον χώρο τους και να βελτιώνουν την εικόνα τους.

Και πάλι ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά μας. Γιατί δουλεύουν, προσπαθούν, χαίρονται την εργασία τους και το αποτέλεσμα της, χωρίς τη μιζέρια και τους ανώφελους "προβληματισμούς" των μεγάλων. 

          Παιδιά σας ευχαριστούμε!!!
          Καλή ξεκούραση και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

Δημοτική Κοινότητα Αλιάρτου

νεότερη έκδοση...δείτε το σε πλήρη οθόνη

Σχετικές Αναρτήσεις :



13 σχόλια:

  1. μπραβο σε ολους.μικρους και μεγαλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέρασα από τους Κήπους σήμερα το πρωί και δεν είδα ούτε ένα χαρτάκι πεταμένο. Μπράβο στους μικρούς μας, αλλά και σε όσους είχαν την πρωτοβουλία για να αποκτήσουν οι νέοι μας συνείδηση καθαριότητας και προστασίας του περιβάλλοντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπραβο στον δημαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιο τραγούδι ακούγεται στο βίντεο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλός ο Δήμαρχος. και αξίζει πολλά μπράβο για την προσπάθεια που κάνει. αλλά εδώ πρωταγωνιστές ήταν τα παιδιά . οι μαθητές. και οι εκπαιδευτικοί. πάλι μπράβο στο Δήμαρχο δίνεις εσύ; στα παιδιά μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. επειδή τον ξέρω τον δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο πόσο σεμνοί είναι,είμαι βέβαιος ότι δεν τους αρέσουν τα πολλά μπράβο.όμως οι μαθητές και οι δάσκαλοι εδώ ήταν και τα προηγούμενα χρόνια και δήμαρχος υπήρχε ,αλλά τέτοιες ενέργειες δεν ξανάγιναν.αυτό βλέπουν οι συμπολίτες και λένε τα μπράβο,ότι δηλαδή ενθαρύνεται ο εθελοντισμός.φυσικά οι πρωταγωνισρες είναι τα παιδιά που τους αξίζουν πολλά μπράβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μπραβο στα παιδια και στους εκπαιδευτικους αλλα και στον δημαρχο και τον αντιδημαρχο που απο τοτε που βγηκε δημαρχος εχει διωργανωσει παρα πολλες εκδηλωσεις γιαυτο και τα πολλα μπραβο γιατι ο πρωην δημαρχος δεν ειχε διωργανωσει καμια εκδηλωση.
    ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. είσαι πρόθυμος να αδικήσεις ένα σωρό κόσμο προκειμένου να πεις τα μπράβο σου (ανώνυμε των 12.28 και 8.59). Επίσης να σου πω ότι κάθε σχολείο τέτοιου είδους δράση κάνει σχεδόν κάθε χρόνο στο χώρο του.
    Η συγκεκριμένη προσπάθεια η οποία διαφημίστηκε, προβλήθηκε και έγινε συντονισμένα στοχεύοντας να παρακινήσει και μεγάλους να συμμετέχουν, σε πληροφορώ ότι από αλλού ξεκίνησε. Και φυσικά και στηρίχθηκε από το Δήμο. Μα είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι δύο άνθρωποι τα σκέφτονται όλα, τα διοργανώνουν όλα, τα κάνουν όλα. Και όλοι οι υπόλοιποι τι λέτε να κάνουν; Πάντως αν όντως τους γνωρίζεις όπως λες (και επειδή έχεις ξαναγράψει τέτοια σχόλια στην εκδήλωση του περιβαλλοντικού) ξέρεις ότι τους κάνεις κακό και σου προτείνω να μην το επαναλάβεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ανωνυμε 4:41 πως φαινεσαι οτι δεν εισαι απο την μερια του νεου δημαρχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πρέπει να είμαι οπωσδήποτε από κάποια μεριά; την αλήθεια είπα όπως την είδα από κοντά. χωρίς να κατηγορώ, χωρίς να προσβάλω κανέναν. και φυσικά θα στηρίξω όποια θετική προσπάθεια γίνεται στην πόλη μας. ενεργά. όχι με τα μπράβο και μπράβο μόνο. για όσους προσπαθούν και εγώ μαζί.όλους όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμε των 11.24 η νέα δημοτική αρχή δεν αποτελείται μόνο από δύο άτομα. Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο (ποιόν από όλους, έχει τέσσερις αντιδημάρχους). Αλλά από πολύ κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μπράβο στα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων που συμμετείχαν στην όμορφη αυτή δραστηριότητα.Ένα μεγάλο εύγε και σε κάποιους ενήλικες συμπολίτες μας για την συμμετοχή τους . Δεν μπορούσα να συμμετάσχω ενεργά τουλάχιστον αυτή την φορά.
    Οι κήποι είναι η πόλη μας, η ψυχή μας, και το σήμα κατατεθέν μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν