ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

| Ετικέτες , | Posted On Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Ευχής έργο θα ήταν -όχι για την εφημερίδα, αλλά για τους δημότες μας - όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Αλιάρτου να δημοσίευαν ένα κείμενό τους στο Βήμα μας. 

Ποιος συμπολίτης μας δεν θα ήθελε να γνωρίζει περισσότερες πληροφορίες για τους υποψηφίους; 

Ποιος υποψήφιος δεν θα ήθελε να γνωστοποιήσει τις απόψεις του, αλλά και τις προθέσεις του για τον νέο δήμο; 

Να λοιπόν που δίνεται η ευκαιρία να υπάρξει μία έστω ηλεκτρονική - μέσω διαδικτύου - επικοινωνία μεταξύ των ενδιαφερομένων πλευρών, των υποψηφίων και των δημοτών.

Ας εκμεταλλευτούμε τα εργαλεία που μας προσφέρει η τεχνολογία ! 


Στη διπλανή στήλη θα βρείτε το μπανεράκι με τίτλο "Αλίαρτος 2010, Δημοτικές Εκλογές". Πατώντας το, μπορείτε να μεταβείτε στη σχετική κατηγορία που έχουμε δημιουργήσει αποκλειστικά για τις δημοτικές εκλογές. Οι πληροφορίες που θα βρίσκετε εκεί έχουν να κάνουν μόνο με τον δήμο Αλιάρτου και όχι με τους υπόλοιπους δήμους της Βοιωτία.

Σχετικές Αναρτήσεις :



33 σχόλια:

  1. Φίλες και Φίλοι της ηλεκτρονικής εφημερίδας "ΒΗΜΑ ΑΛΙΑΡΤΟΥ." Η ταυτότητά μου είναι γνωστή στους περισσότερους για το λειτούργημα του Δασκάλου που άσκησα στον τόπο μας και για την ενασχόλησή μου με τα κοινά στην Αλίαρτο.Για μένα ο Δήμος πρέπει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανάπτυξη και την εξέλιξη της πόλης και των Διαμερισμάτων,στην ποιότητα ζωής των πολιτών και στην οργάνωση της κοινωνίας του μέλλοντος.Μια αντίληψη που σκοπό έχει την αναβάθμιση του νέου Δήμου.Με τους κοινωνικούς και θεσμικούς φορείς της να δημιουργηθεί ένας Δήμος ανοικτός και φιλικός στον πολίτη με πεδίο λαϊκής συμμετοχής και δημοκρατίας.Καταγράφοντας όλα τα σημαντικά προβλήματα της πόλης και των Δημοτικών διαμερισμάτων,η σκέψη μας θα πρέπει να διέπεται από μια δημιουργική και διεκδικητική λογική,χωρίς να ισοπεδώνουμε όποια θετικά αν έγιναν στις προηγούμενες τετραετίες,αν και η άποψη και η βεβαιότητα είναι ότι θα μπορούσαν να γίνουν πολλά περισσότερα.Με αυτές τις λίγες σκέψεις Δηλώνω παρών για τη θέση του υποψηφίου Δημάρχου Αλιάρτου και καλώ τώρα τους νέους, νέες και έμπειρους χωρίς φθορά με τα κοινά, να πάρουν το θάρρος να έρθουν μαζί μου,χωρίς προσωπικές επιδιώξεις αλλά με διάθεση προσφοράς στην ανάπτυξη και την εξέλιξη του νέου Δήμου. Σας ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ζαβαρακατρανέμια22 Ιουνίου 2010 στις 6:28 μ.μ.

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν είναι να αρχίζουμε να κράζουμε αυτούς που πρέπει να γράψουν εδώ μέσα δεν θα δούμε κάνεναν άλλον υποψήφιο.

    Ευχάριστούμε κ. Παπαδάκη ελπίζω να συνεχίσετε την επικοινωνία σας μαζί μας.
    Ελπίζω να πάρουν και άλλοι παράδειγμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δασκαλε προχωρα καλη επιτυχια χωρις να εχεις ουτε ενα λαμογιο απο τα παλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ζαβαρακατρανέμια λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει μάτια μου. Αν θες κάνε πρόταση να δούμε τις απόψεις σου. Απορρίπτεις όλους εν τη γενέσει τους, εκτός αν αυτός είναι ο ρόλος σου για να εξυπηρετείς την παρούσα διαμορφωμένη κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν είναι κακό να διαφωνεί κάποιος, κακό είναι όταν γίνεται με ανάρμοστο τρόπο. Γι'αυτό τον λόγο διαγράφηκε το σχόλιο του "ζαβαρακατρανεμια".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ζαβαρακατρανέμια23 Ιουνίου 2010 στις 12:00 π.μ.

    Δεν κατάλαβα ποιός είναι ο ανάρμοστος τρόπος.Το ότι είπα ότι τα ίδια ακριβώς γράφτηκαν και σε άλλη ανάρτηση.Που είναι η ύβρις και που η προσβολή.Η λογοκρισία που κάνεις εσύ κύρια διαχειριστά είναι ανάρμοστη και η εφημερίδα δεν μας έχει συνηθίσει σ'αυτή την τακτική.άλλαξε κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ζαβαρακατρανέμια περιμένουμε να μας πεις τις απόψεις σου. Συμφωνείς με την παρούσα κατάσταση, πράγμα πολύ πιθανό από τα γραφόμενά σου, ή είσαι υπέρ κάποιων καινούργιων υποψηφιοτήτων; Για να κάνουμε και κάποιο διάλογο και να καταλήγουμε κάπου για να μην μπερδευόμαστε. Συγνώμη κιόλας ούτε σε ξέρω ούτε με ξέρεις , μπορεί και να ξέρω μπορεί και να με ξέρεις, αλλά όλες τις προτάσεις που υπάρχουν για ανανέωση τις απορρίπτεις. Βέβαια δεν είναι και κακό να είσαι υπέρ της παρούσας κατάστασης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ζαβαρακατρανέμια23 Ιουνίου 2010 στις 12:58 π.μ.

    είμαι υπέρ της ανανέωσης.θεωρώ δυστυχία για τον τόπο την υπάρχουσα κατάσταση.Δεν θεωρώ ανανέωση το δάσκαλο γιατί το μοντελο σύγχρονης διοίκησης πλέον είναι πλουραλιστικό και ομαδικό και όχι ατομοκεντρικό.δεν καταλαβαίνω από που βγάλατε το συμπέρασμα ότι είμαι υπερ της υπάρχουσας κατάστασης,όποιος λεει κατι διαφορετικό από σας δεν σημαίνει πως είναι απέναντι.

    dk δεν έχει σημασία τι λέω εγώ αλλά τι κάνεις εσύ.στοιχειώδη δημοκρατική ευαισθησία επιβάλλει να επαναφέρεις την αναρτησή μου η οποία λογοκρίθηκε αδίκως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το δάσκαλο τον απορρίπτεις όπως εσύ λες, την πρόταση του δημότη Αλιάρτου μάλλον αν δεν κάνω λάθος την απορρίπτεις. Τι είδους ανανέωση θέλεις και πως προτείνεις εσύ να γίνει. Γιατί μέχρι τώρα απέρριξες και τις δυό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. κηπουρός συνέχεια23 Ιουνίου 2010 στις 1:09 π.μ.

    υστερόγραφο: Ο πολίτης Αλιάρτου ίσα-ίσα προτείνει ομαδικό και πλουραλιστικό σύστημα ανανέωσης και απορρίπτει αν κατάλαβα καλά την αρχή και την δύναμη του ενός ανδρός. καληνύχτα και εις αύριον τα σπουδαία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ζαβαρακατρανέμια23 Ιουνίου 2010 στις 1:16 π.μ.

    κηπουρέ με ερμηνεύεις αυθαίρετα.πες μου απο που προκύπτει ότι απορρίπτω την πρόταση που λές.είναι ενδιαφέρουσα,καταρχήν συμφωνώ,χρειάζομαι κάποιες επεξηγήσεις,αλλά γενικά είναι κοντά σε αυτό που εγώ περιγράφω ως μοντέλο διοίκησης.δεν ξέρω γιατί,αλλά βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όταν διαγράφεται ένα σχόλιο δεν μπορεί να επανέλθει. Υπάρχουν δύο τρόποι διαγραφής. Ο πρώτος τρόπος δεν αφήνει κανένα ίχνος του σχολίου. Ο δεύτερος τρόπος αφήνει ένα ίχνος στην θέση που είχε γραφτεί το σχόλιο, για να γνωρίζουν όλοι ότι το συγκεκριμένο έχει διαγραφεί. Ο δεύτερος τρόπος είναι αυτός που χρησιμοποιώ, γιατί τον θεωρώ πιο έντιμο. Τώρα όσον αφορά το δικό σου σχόλιο. Διαγράφηκε γιατί η στοιχειώδης δημοκρατική μου ευαισθησία με ώθησε να προφυλάξω έναν επώνυμο σχολιαστή από έναν επιθετικό ανώνυμο σχολιασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ζαβαρακατρανεμια23 Ιουνίου 2010 στις 12:40 μ.μ.

    Η ενέργειά σου δεν παύει να είναι λογοκρισία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ζαβαρακατρανέμια δεν θέλω να σε ερμηνεύσω αλλά βλέποντας το σχόλιό σου στην πρόταση του Δημότη Αλιάρτου, δεν ανέφερες αν συμφωνείς ή όχι αλλά έγραψες να αποκαλύψει το όνομά του λες και αυτό είναι το ζητούμενο. Αλλά αφού έδωσες εξηγήσεις για την πρόταση έγινες κατανοητός. ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ήρθα και εγώ.μετά από μια περιπετεια στην υγεία,όπου τα είδα όλα λόγω των προβλημάτων στα νοσοκομεία,κατέληξα ότι δεν μας σώζει τίποτα αν μας συμβει κάτι σοβαρό.εδώ όπως βλέπω άρχισε το πάρτυ για τα καλά.αλλά βρήκα ενδιαφέρουσα μια πρόταση που διάβασα, να προτείνουμε ονόματα μπας και τους παρακινήσουμε να ασχοληθούν.τι λέτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. περιοδικός τύπος23 Ιουνίου 2010 στις 9:12 μ.μ.

    συμφωνώ με τον Γιάννη.να προτείνουμε ονόματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Νομίζω πως θα ήταν καλύτερο να μην προτείνουμε ονόματα έτσι αυθαίρετα προς αποφυγήν παρεξηγήσεων. Μπορεί κάποιος να προτείνει κάποιους συμπολίτες μας για χαβαλέ και να πάει το βρίσιμο και η ειρωνεία από τους επιτήδειους σύννεφο. Αυτό θα μπορούσε γα γίνει σε έναν δια ζώσης διάλογο κάποιων συμπολιτών μας, άφθαρτων, φερέγγυων και εθελοντών και σε συγκεκριμένο χώρο, όπως περίπου έγραψε και κάποιος σχολιαστής που αναφερόταν σε καινούργιο συνδυασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Είμαι θετικός στην πρόταση ονομάτων.
    Νομίζω ότι άμα το διαφυλάξουμε εμείς οι ίδιοι και ο διαχειριστής θα έχει σημαντικά αποτελέσματα.

    dk άμα δώσεις το ok σε κάποια ανάρτηση θα μαζέψουμε πολύ υλικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει αυτό που προτείνετε για τους λόγους που ανέφερε ο ανώνυμος 24/6 12:20 και θα συμφωνήσω μαζί του. Θα το συζητήσουμε όμως με τους υπόλοιπους συντάκτες. Πιο εφικτό θεωρώ ότι είναι να κάνουμε μια δημοσκόπηση με τους συνδυασμούς που θα κατέβουν στις εκλογές, όταν αυτοί γίνουν γνωστοί. Αν και αυτού του είδους οι διαδικασίες κρύβουν πολλούς κινδύνους, με πιο σημαντικό αυτόν της παραποίησης του αποτελέσματος. Πως γίνεται αυτό; Θα σας εξηγήσω αμέσως. Όπως οι περισσότεροι γνωρίζουν, οι ψηφοφορίες μέσω ίντερνετ στηρίζονται στις ip (διευθύνσεις) των υπολογιστών, οπότε δεν είναι δυνατόν ένας υπολογιστής να συμμετάσχει ξανά στην ψηφοφορία, αφού “λογικά” έχει την ίδια ip. Δεν ισχύει όμως κάτι τέτοιο, γιατί υπάρχουν πολλοί τρόποι – που όσοι ασχολούνται με τους υπολογιστές γνωρίζουν – να αλλάξει κανείς την ip. Επίσης έχει παρατηρηθεί σε άλλα μπλοκ, τα ίδια άτομα να πηγαίνουν σε ιντερνετ καφέ και να ψηφίζουν από διαφορετικούς υπολογιστές ή να πληρώνουν ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων καταστημάτων ώστε να ψηφίζουν αυτό που θα τους υποδείξουν . Βλέπετε, τα συμφέροντα είναι πολλά! Έτσι καταλαβαίνεται ότι πρέπει να είμαστε λιγάκι επιφυλακτικοί όσον αφορά τις δημοσκοπήσεις και τα αποτελέσματα αυτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Έχω πρόταση βελτιωμένη. Είμαι ο ανώνυμος των 12:20 δεν ξεφεύγω από την αρχική μου πρόταση, αλλά αν επιμένετε να γίνει διάλογος ηλεκτρονικός μέσω της εφημερίδας, προτείνω να στείλουμε τα ονόματα που προτείνουμε στον διαχειριστή, ο οποίος με την σειρά του θα μπορεί να επικοινωνεί με τους προτεινόμενους για να διαπιστώνει αν θέλουν να μπουν επωνύμως στην διαδικασία. Έτσι όλες οι ενέργειες δε θα γίνονται ερήμην κάποιων συμπολιτών μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. καλή ακούγεται.θα πρόσθετα μάλιστα να δημοσιοποιείται ένα όνομα,αφού φυσικά ερωτηθεί και συμφωνήσει,αν συγκεντρώσει πάνω από έναν καθορισμένο εκ των προτέρων αριθμό προτάσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μερικά ερωτήματα ασχετα με την ανάρτηση αλλά μέσα στο κλίμα.
    1.Έκασε μύτη η ΜΚΟ στον Αλίαρτο;
    2.Ζήτησαν και μάλλον πήραν κτήριο στην πλατεία;
    3.Ρώτησε κανένας τι ακριβώς θα κάνουν;
    4.Όλο αυτό το μπούγιο που κυκλοφορούσε στην πλατεία με τον δήμαρχο μπροστά αυτοί ήταν;
    5.υπάρχει κάτι που πρέπει οι πολίτες να μάθουν;
    6.έχουν όλα αυτά σχέση με τις εκλογές που έρχονται;

    Είναι τυχαία;δε νομίζω

    ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ψαχτηρι εχεις δικιο
    και βγαλτα στην φορα γιατι βλεπω πολυ την συμπραξη λαμογιων δημου με λαμογια μ.κ.ο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. στην ώρα τους όλα.σύντομα θα έχουμε εκπλήξεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. δεν ξέρω τι έγινε χτες στη σύσκεψη των στελεχών και τι αποφασίστηκε κάτω απο τη μουριά. Θα τον στηρίξουν τελικά, ή θα συμπλεύσουν στις εκλογές; Η δική μου εκτίμηση είναι πως όλοι μαζί κάνουν ένα φηφοδέλτιο και θα το ονομάζουν ανανεωτικό. Κτήρια πάντως απο στόματος δημάρχου δεν υπάρχουν για συλλόγους, ΕΠΑΛ,ΕΚΑΒ κ.λ.π. Θα επανέρθω έχει πολύ ψωμί αυτή η Μ.Κ.Ο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. κυβερνητική οργάνωση25 Ιουνίου 2010 στις 11:54 μ.μ.

    Βρε είστε με τα καλά σας ναζάκια κάνουν στον δήμαρχο, να περάσουν τη δικιά τους γραμμή για τις έμμισθες θέσεις ντε!! Δήθεν πως δεν θέλουν τους 4 παλιούς της υπάρχουσας κατάστασης και για να ακριβολογώ τους 2 από τον πάνω μαχαλά και τους 2 από τον κάτω, που μοιράζονται τις θέσεις τα τελευταία χρόνια καθότι ισόβιοι. Βρε θα σας βάλω πιπέρι στη γλώσσα παλιόπαιδα που θα κατηγορήσετε το δήμαρχο ότι δήθεν δεν κάνει ανανέωση, αφού και σεις έχετε σαν στόχο, εκτός απο Μ.Κ.Ο που έχει φαγοπότι, και τις 6 θέσεις του Καλλικράτειου δήμου. Άντε κάντε ένα καλό ψηφοδέλτιο ενιαίο με τους γνωστούς 4 παλιούς, μοιραστείτε τις θέσεις έχει ψωμί για όλους, εξάλλου αν μπείτε και σεις στο ψηφοδέλτιο θα είναι ανανεωτικό. Μόνο μια παράκληση μην πειράξετε την αντιδημαρχία της δεύτερης τετραετίας, την προεδρία της πρώτης τετραετίας και την προεδρία της ΔΕΠΟΑΝ . Οπ!!! έπεσα σε ατόπημα, οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν παίρνουν θέσεις. εεε !!τότε πάρτε την προεδρία της ΔΕΠΟΑΝ μιας και σεις δεν είστε δημόσιοι υπάλληλοι, δεν έχετε και επάγγελμα, άρα βρήκατε. Ζήτωωωωω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μ.Κ.Ο πιπερι θα σου βαλλω στο στομα
    δεν ντρεπεσε ρε ? τετοιες μερες κανουν αποκαλυψεις?ασε τις σαβουρες να κανουν την δουλεια τους και να μοιρασουν τις θεσεις.
    κοβεις το ψωμι απο τα τιμια λαμογια......
    και αφηνεις τον προεδρα χωρις μεροκαματο.
    ντροπη σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ρε παιδια ΜΚΟ τι παει να πει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μπίζνες
    Καλά
    Οργανωμένες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. τι έγινε παίδες;σιγή ασυρμάτου έχουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Περιεργε μην ανησυχεις θα σκασει μπομπα.
    καταιγιδα θα πεσει...
    και θα μεινουμε χωρις βαγγο χωρις τρεχαντηρι και χωρις προεδρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν