ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΛΗΣΤΕΨΕΙ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΛΙΑΡΤΟ

| Ετικέτες , | Posted On Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Συνελήφθη νυχτερινές ώρες της 14-03-2011, στη Λιβαδειά Βοιωτίας, ένας (1) αλλοδαπός υπήκοος Λιβάνου, ηλικίας 44 ετών, κάτοικος Αθηνών, και αναζητείται ένας (1) ακόμη, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων ταυτότητας,που λίγο νωρίτερα, είχαν προβεί στην κλοπή του χρηματικού ποσού των εβδομήντα (70) ευρώ από πρατήριο υγρών καυσίμων στην Αλίαρτο Βοιωτίας, ενώ αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ένα ακόμη στην ίδια περιοχή.

Ο ανωτέρω συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε ενώπιον του κ Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς...


Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς εντόπισαν τους ανωτέρω να κινούνται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο επί της Ε. Ο. Θηβών – Λιβαδειάς.

Στην προσπάθεια τους να σταθμεύσουν και ελέγξουν το όχημα, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησαν να διαφύγουν.Το αυτοκίνητο των δραστών, με τη συνδρομή και άλλων αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, ακινητοποιήθηκε στην περιφερειακή οδό της Λιβαδειάς, οι δράστες αποβιβάστηκαν από αυτό και τράπηκαν πεζοί σε φυγή. 

Ο 44χρονος δράστης, οδηγός του οχήματος, συνελήφθη, ενώ ο συνοδηγός, εκμεταλλευόμενος τις επικρατούσες συνθήκες, κατάφερε να διαφύγει. 

Κατά τον έλεγχο, ο ανωτέρω δράστης επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα ενώ  στερούταν άδεια ικανότητας οδήγησης και νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στην χώρα μας.

Σχετικές Αναρτήσεις :



Comments:

There are 0 σχόλια for ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΛΗΣΤΕΨΕΙ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΛΙΑΡΤΟ

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν