ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

| Ετικέτες | Posted On Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Το Επιμελητήριο Βοιωτίας σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων διοργανώνει ανοιχτό σεμινάριο με θέμα «Κοστολόγιο Παρασκευασμάτων». 

Το Σεμινάριο είναι ανοιχτό και απευθύνεται σε υφιστάμενα αλλά και μελλοντικά στελέχη Ξενοδοχείων, Εστιατορίων, Ζαχαροπλαστεία, Αρτοποιία, Κυλικεία, Νοσοκομεία & Catering και επισιτιστικές επιχειρήσεις εν γένει που επιθυμούν να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις πρώτες ύλες και να υπολογίσουν σωστά & αποτελεσματικά το κόστος του κάθε προϊόντος για την επιχείρησή τους... 


Το Σεμινάριο, διάρκειας 10 ωρών, θα διεξαχθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Βοιωτίας (Λ. Κουτσοπετάλου 1, Λιβαδειά) στις 21 & 23 Μαρτίου το απόγευμα.

Η συμμετοχή για τα μέλη του Επιμελητηρίου Βοιωτίας είναι δωρεάν
Καταληκτική Ημερομηνία Υποβολής Αιτήσεων : 18 Μαρτίου 2011

Υπεύθυνος Προγράμματος, κ. Λουκάς Παπαχαραλάμπους. 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Επιμελητήριο Βοιωτίας, κα Μίνα Πελέκη, τηλ. 22610 28281 & e-mail peleki@viotiachamber.gr καθώς και να επισκέπτονται το δικτυακό τόπο του Επιμελητηρίου www.viotiachamber.gr

Σχετικές Αναρτήσεις :



1 σχόλιο:

  1. Δηλαδη το σεμιναριο ειναι προαιρετικο? Δεν θα πρεπε να ειναι υποχρεωτικο? Μπας και δουμε καμμια τιμουλα να πεφτει... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν