ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ ΑΛΙΑΡΤΟΥ

| Ετικέτες , | Posted On Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

κλικ στην εικόνα
από sindikatomikropoliton.com

Σας παρουσιάζουμε αποκλειστικά το νέο χώρο που θα διοργανωθεί η Εμποροπανήγυρη Αλιάρτου και η οποία δυνάμει των νόμων που διέπουν το υπαίθριο εμπόριο θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 14 Μαρτίου και θα λήξει στις 20 του ίδιου μήνα.

Η διπλανή φωτογραφία δείχνει με σαφήνεια το χώρο που διοργανωνόταν επί σειρά ετών η Εμποροπανήγυρη (αριστερό τμήμα φωτογραφίας) και το νέο χώρο (ένα μικρό στενό , στο δεξιό τμήμα της φωτογραφίας)...



Δυνάμει των δεδομένων ότι η συγκεκριμένη Εμποροπανήγυρη δεν τύγχανε μεγάλης επισκεψιμότητας απο το καταναλωτικό κοινό της περιοχής τα προηγούμενα χρόνια και έχοντας ως βάση ότι και φέτος υστερεί τόσο από πλευράς διαφημιστικής καμπάνιας όσο και λόγω της αλλαγής του χώρου τέλεσής της , για τους λόγους αυτούς για άλλη μια φορά θα αποδειχθεί ότι και η νέα Δημοτική Αρχή!!! δεν είναι σε θέση να ενισχύσει, ένα κομμάτι της, το οποίο θα μπορούσε άμεσα να συμβάλλει στα δρώμενα του τόπου.

Σχετικές Αναρτήσεις :



4 σχόλια:

  1. Ε τότε να κλείσουμε τον κεντρικό δρόμο,να κάνετε το παζάρι.Μωρ'τι μας λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kala tha mas trelanoun autoi?ti zitane?tosa hronia pou itane exw apo to kentro ugeias itan aparadekto..kai epikindino..

    kalws pige ekei pou pige..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειναι πολυ ωραια η τοποθεσια και ειναι προσβασιμη σε ολους.καμια εμποροπανυγηρι δεν γινεται μπροστα απο νοσοκομεια και σχολεια. βεβαια μπορει να ενοχλουνται μερικοι αλλα τι να κανουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΩΝ ΥΠΟΝΟΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν