Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ ΔΗΛΩΣΕ "Όλα θα έχουν τελειώσει μέσα σε 48 ώρες"

| Ετικέτες | Posted On Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Ο γιος του Καντάφι, Σάιφ αλ Ισλάμ, δήλωσε ότι κυβερνητικά στρατεύματα βρίσκονται κοντά στη Βεγγάζη και ότι "όλα θα έχουν τελειώσει μέσα σε 48 ώρες".

Ο Σάιφ, μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι Euronews που εδρεύει στη Γαλλία, ερωτηθείς σχετικά με τις συζητήσεις των διεθνών δυνάμεων για την επιβολή ζώνης απαγόρευσης πτήσεων στη Λιβύη, είπε: "Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις έχουν τελειώσει. Σε 48 ώρες τα πάντα θα έχουν τελειώσει. Οι δυνάμεις μας βρίσκονται κοντά στη Βεγγάζη. Όποια απόφαση κι αν ληφθεί θα είναι πολύ καθυστερημένη"...


Ο στρατός της Λιβύης διεμήνυσε στους εξεγερμένους στη Βεγγάζη να παραδώσουν τα όπλα νωρίτερα σήμερα, καθώς δυνάμεις του προωθούνται πιο κοντά στο προπύργιο των αντικαθεστωτικών κι ετοιμάζονται για μια μάχη που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική στην εξέγερση εναντίον του Καντάφι.

Η πόλη Ατζνταμπίγια, 150 χλμ. νότια της Βεγγάζης
στον Κόλπο της Σύρτης, βρίσκεται στα χέρια των κυβερνητικών δυνάμεων καθώς οι περισσότεροι από τους εξεγερμένους υποχώρησαν υπό συνεχή μπαράζ πυροβολικού. Αυτοί που έμειναν πίσω παραδίδουν τα όπλα τους, είπε ένας από τους αξιωματούχους των εξεγερμένων.


nooz.gr

Σχετικές Αναρτήσεις :



Comments:

There are 0 σχόλια for Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ ΔΗΛΩΣΕ "Όλα θα έχουν τελειώσει μέσα σε 48 ώρες"

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν