Το "παλατάκι" του Μουμπάρακ στο Κάιρο

| Ετικέτες | Posted On Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Δείτε στη συνέχεια τις υπόλοιπες φωτογραφίες












Σχετικές Αναρτήσεις :



10 σχόλια:

  1. Φτηνός λαικισμός. Οι ηγέτες πρέπει να περνάνε καλά , αρκεί να είναι ηγέτες και να προσέχουν τον λαό τους. Είμαι υπερ της χλιδής στην ζωή των ηγετών αρκεί να κάνουν καλά την δουλειά τους. ο Βενιζέλος πήρε πλούσια γυναίκα λένε την ΕΛΕΝΑ για να μην έχει στο νου του τα βιοποριστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό, αλλά ουτοπικό το σκεπτικό σου...για πες τα αυτά στα εκατομμύρια των αιγυπτίων που ζουν κάτω απ'το όριο της φτώχιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν θα χρειαζόταν να τα πω, αν ο ηγέτης τους φερόταν καλά και πρόσεχε το λαό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. προφανώς ο ηγέτης τους (των αιγυπτίων) πέρναγε πολύ καλά στη χλιδή του και ξέχασε ότι έχει και έναν λαό και μία χώρα να φροντίσει , τον κακόμοιρο λαό του.
    Από την άλλη είναι σαν να μας λές ότι καλώς έχουν οι βουλευτές μας στην Ελλάδα, σήμερα τόσα προνόμια γιατί κοπιάζουν και ιδρώνουν για το καλό του λαού. Αντε πες το αυτό στο λαό και ας μην έχουμε γίνει ακόμη αίγυπτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το είπες όμως ανώνυμε των 9:13 και 9:29...χαρακτήρισες την ανάρτηση ως φθηνό λαϊκισμό...ενώ ξέρεις ότι δεν τις έβαλα τυχαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για ναγίνω κατανοητός τον ηγέτη τον χαρακτηρίζει η πολιτική του προς τον λαό του από αυτήν και κρίνεται όχι το πού μένει. προσωπικά θα ήθελα τα κυβερνητικά μέγαρα της Ελλάδας να ήταν τα πιο χλιδάτα στον κόσμο. Οι βουλευτές μας να έχουν πιο πολλά προνόμια αλλά αν κάνουν σωστά την δουλειά του, δηλαδή να μην κυβερνά με βάση το πολιτικό κόστος όπως είπε και ο ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ ότι θα κάνει πολύ σωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δηλαδή να αγνοούν το πολιτικό κόστος αυτό εννοώ και ας έχουν ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νομίζω ότι το θέμα είναι ότι και μερσέντες έχουν και πολύ καλά ζουν αλλά όλα αυτά τα έχουν εις βάρος μας γαιτί είναι άχρηστοι και επικίνδυνοι για τον τόπο τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νομίζω ότι το θέμα είναι ότι και μερσέντες έχουν και πολύ καλά ζουν αλλά όλα αυτά τα έχουν εις βάρος μας γαιτί είναι άχρηστοι και επικίνδυνοι για τον τόπο τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν διαφωνώ σε αυτά που λες, αν και αναφέρεσε όπως είπα παραπάνω σε έναν κόσμο ουτοπικό, όμορφα πλασμένο. Η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. Η ένστασής μου ήταν ως προς τον χαρακτηρισμό "φθηνός λαϊκισμός". 'Οταν ο πλήθυσμός που βρίσκεται στα όρια της φτώχιας -σε ολόκληρη τη Γη- αυξάνεται, όταν το 3% κατέχει το 90% του πλούτου, τότε μη μου μιλάς για ηγέτες. Καλύτερα να λες για υποχείρια των πολυεθνικών. Με τις φωτογραφίες αυτές δεν μιλάω υποθετικά όπως εσύ, είναι η αλήθεια που βλέπουμε γύρω μας. Σαφώς και ο πλούτος δεν μπορεί να μοιραστεί σε ίσα μερίδια. Η επιλεκτική ανισοκατανομή του πλούτου όμως, είναι πρόβλημα. Τα συστήματα καταρρέουν. Παλιότερα είχα αναρτήσει κάτι σχετικό που αξίζει τον κόπο να το διαβάσεις, θα το βρεις εδώ: http://aliartos-city.blogspot.com/2010/06/blog-post_1608.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν