ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

| Ετικέτες , | Posted On Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

(Certificate In Advanced Sales & Marketing)

Το Επιμελητήριο Βοιωτίας σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), αναγνωρίζοντας την αυξανόμενη ανάγκη για επαγγελματική εκπαίδευση στο χώρο των Πωλήσεων, πρωτοπορεί και παρουσιάζει σε συνεργασία με το INSΤITUTE OF SALES & MARKETING MANAGEMENT της Μ. Βρετανίας ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα που οδηγεί - μετά από εξετάσεις – στην κτήση του πιστοποιητικού Certificate In Advanced Sales & Μarketing...


Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα διάρκειας 100 ωρών, απευθύνεται σε επαγγελματίες πωλητές, επιθεωρητές πωλήσεων καθώς και σε όσους επιδιώκουν μία επιτυχή σταδιοδρομία και εξέλιξη στο συναρπαστικό κόσμο των πωλήσεων.

Το διδακτικό προσωπικό αποτελείται από διακεκριμένα στελέχη της αγοράς στο χώρο των Πωλήσεων και του Marketing, που έχουν εκπαιδευτεί στη Μ. Βρετανία ειδικά για το ανωτέρω πρόγραμμα.

Η διδασκόμενη ύλη περιλαμβάνει μεταφρασμένες και εμπλουτισμένες στα ελληνικά σημειώσεις, οι δε παρουσιάσεις γίνονται με τη χρήση των πλέον σύγχρονων μεθόδων διδασκαλίας: case studies, syndicate cases, role playing κα. Τα μαθήματα καθώς και οι εξετάσεις πραγματοποιούνται στην Ελληνική γλώσσα.

Η έναρξη του Certificate In Advanced Sales & Μarketing θα πραγματοποιηθεί στη Λιβαδειά στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Βοιωτίας στις 4 Δεκεμβρίου 2010.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Επιμελητήριο Βοιωτίας (υπεύθυνη επικοινωνίας, κα. Μίνα Πελέκη, τηλ. 2261.0.28.281, φαξ 2261.0.21.347, e-mail peleki@viotiachamber.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ,), ή στην ΕΕΔΕ (υπεύθυνος εκπαίδευσης, κ. Νίκος Δασκουλίδης, τηλ, 241.0.553.070, φαξ 241.0.579.649, email lar-training@eede.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ).

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: 1 Δεκεμβρίου 2010
Το κόστος μπορεί να καλυφθεί με το 0.45% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.

Με τιμή
Ο Πρόεδρος
Παναγιώτης Αγνιάδης

tharrosvioton.gr

Σχετικές Αναρτήσεις :



1 σχόλιο:

  1. τι λεφτα θα παρει ηνομαρχια,τι ηεδδε καιτι οιεργαζομενοι. τα λεφτα αυτα ειναι απο εισφορες ας μας πουνε γιατι; τομης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν