ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΤΩ ΜΠΡΑΛΟ

| Ετικέτες , , | Posted On Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010 στις 12.00 το μεσημέρι διοργανώνουμε στην κεντρική πλατεία του Κάτω  Μπράλου την  ετήσια καθιερωμένη γιορτή του Τσίπουρου. 

Η γιορτή αυτή συνδιοργανώνετε κάθε χρόνο από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Μπράλου,  τον Αγροτικό  Συνεταιρισμό Μπράλου και τον Δήμο Αμφίκλειας,  την περίοδο λειτουργίας του άμβυκα  (καζανιού) παραγωγής τσίπουρου...





Ελάτε να γνωρίσετε το χωριό μας, να διασκεδάσετε μαζί με τα χορευτικά του Πολιτιστικού Συλλόγου  Αλιάρτου και  του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεοχωρίου  Δομοκού.

Θα προσφερθούν ΑΦΘΟΝΟ τσίπουρο μεζές και κρασί.

                           Σας περιμένουμε.    
                               Το Δ.Σ του Συλλόγου Μπράλου  




Σχετικές Αναρτήσεις :



3 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΟΥΛΟΓΚΙΤΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΓΙΟΠΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ ΠΕΡΥΣΙ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ ΣΑΣ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΡΩ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΙΑΡΤΟ ΟΜΟΛΟΓΩ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΣΑΣ ΕΣΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΠΑΝΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΠΑΩ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ!!!!!Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΗΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΧΟΡΟΣ!!!!Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!!ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Η ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΩ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ!!!!ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΕΝΝΥ ΒΟΥΛΟΓΚΙΤΣΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΟΥΛΟΓΚΙΤΣΑΣ ΚΩΣΤΑΣ23 Νοεμβρίου 2010 στις 12:18 π.μ.

    ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΙΣ ΘΕΡΜΕΣ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΩΝ ΜΟΥ, ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΔΟΜΟΚΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 21-11-2010 ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΑΠΕΣΠΑΣΑΝ ΑΡΙΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΛΟΓΚΙΤΣΑΣ
    ΑΠΛΑ... ΜΠΡΑΛΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν