Ψηφοδέλτιο της Ανεξαρτητης Κίνησης Πολιτών Δήμου Αλιάρτου

| Ετικέτες , , , , | Posted On Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Η Ανεξάρτητη Κίνηση πολιτών του Δήμου Αλιάρτου, ανακοίνωσε σήμερα το ψηφοδέλτιό της για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.
Σε μια μαζική συγκέντρωση που εγινε με αφορμή τα εγκαίνια του εκλογικού της κέντρου, ο επικεφαλής της κίνησης στην Αλίαρτο και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κος Ντασιώτης Γεώργιος, πραγματοποίησε ομιλία στην οποία έδωσε το στίγμα της παράταξης, βάζοντας τις προτεραιότητες της Κίνησης ως δημοτική αρχή εφόσον εκλεγεί.
Θετική εντύπωση προκάλεσε ο χαιρετισμός του κου Πελώνη Χρήστου υποψήφιου δημοτικού συμβούλου, επικεφαλής της Κίνησης πολίτων Θεσπιών που  κάλεσε τους πολίτες της Αλιάρτου να ψηφίσουν τον κο Ντασιώτη Γεώργιο και να τον εκλέξουν Δήμαρχο.  Ηταν μια συμπεριφορά που διδάσκει πολιτικό πολιτισμό και αφαιρεί τα επιχειρήματα της αντίπαλης πλευράς ότι υπάρχει "ο κίνδυνος" να εκλεγεί δήμαρχος απο άλλη εκλογική περιφέρεια.
                                 δείτε το ψηφοδέλτιο............
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΛΙΑΡΤΟΥ
ΑΓΓΕΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΑΛΑΜΠΑΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟY
ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΘΩΜΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΑΡΑΠΙΤΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΔΑΡΑΜΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙOY
ΖΥΓΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΚΑΡΑΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ
ΚΑΤΣΙΦΗ ΒΕΝΕΤΙΑ (ΒΕΤΑ) ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΟΛΟΒΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ
ΚΥΡΙΑΚΑΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΜΑΝΙΚΑΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ
ΜΠΑΛΟΚΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΜΠΙΝΙΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΤΙΟΥ
ΜΠΟΥΖΙΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΟΥ ΜΟΔΕΣΤΟΥ
ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΤΑΡΑΜΠΕΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΤΣΙΛΟΜΗΤΡΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΤΣΙΩΛΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

                      ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΠΙΕΩΝ
ΓΚΟΥΜΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΙΩΑΝΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ
ΚΟΛΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ
ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΜΑΚΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΠΑΝΑΓΙΟΥΛΑ) ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΜΑΛΕΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΜΠΙΤΑΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΜΠΟΓΡΗ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΞΥΔΩΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
ΠΕΛΩΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ
ΠΕΤΡΟΥΛΙΑΣ  ΧΑΡΙΤΩΝ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΠΙΚΑΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΡΑΧΟΥΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗ
ΣΤΑΘΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ


           ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΛΙΑΡΤΟΥ
ΓΩΓΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ
ΜΑΝΤΖΙΟΥΡΑΣ ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑ
ΠΑΠΑΔΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΨΑΡΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ
ΣΤΑΜΟΥ-ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΘΩΜΑΙΣ ΤΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΥ
ΧΑΛΙΜΟΥΡΔΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ


              ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΣΚΡΗΣ
ΓΚΟΥΜΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ ΛΟΥΚΑΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΡΟΥΣΕΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΧΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΝΙΑΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ
ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΛΙΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΠΑΤΗ
ΠΕΧΛΙΒΑΝΗ (ΠΑΥΛΟΥ) ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ


                   ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙΟΥ
ΔΡΙΤΣΟΥΛΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΜΑΝΑΡΑ ΑΡΙΣΤΕΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΕΛΩΝΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ (ΣΠΑΝΟΣ) ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΠΕΛΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
ΓΚΙΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΓΚΟΥΜΑΣ ΚΙΜΩΝ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ
ΠΡΕΒΥΖΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΕΤΡΑΣ
ΒΑΓΕΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΛΟΓΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
ΜΠΕΤΧΑΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΝΗΣΙΩΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΤΟΥ ΘΩΜΑ
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΥΨΗΛΑΝΤΗ
ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΔΗΜΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ
ΠΑΠΠΑΣ ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Η  Κίνηση Ενεργών Πολιτών Αλιάρτου, στην τελευταία της συνεδρίαση αποφάσισε ομόφωνα να στηρίξει τον εκπρόσωπό της και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο κο Ντασιώτη Γεώργιο, ώστε μεσα από την εκλογική διαδικασία της 7ης Νοεμβρίου να ψηφιστεί από τους δημότες  και να προωθηθεί ως Δήμαρχος Αλιάρτου.

Σχετικές Αναρτήσεις :



26 σχόλια:

  1. να με συμπαθας δασκαλε αλλα η ψηφος ειναι θεμα συνειδησης και οχι τακτικης.
    τι μου διδασκεις σημερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συμπεριφερθητε σαν κίνηση πολιτών και φέρτε κατι το διαφορετικό.νομίζω κάνατε στροφή 180 μιρών και είστε μια απο τα ίδια.Είπατε ο λαός θα βγάλει τον αρχηγό και όχι 5-6 κολητοί σας. Και να ξέρετε και το βίτση 2-3 κολητοί του ,του έδωσαν την αρχηγία.Το ψηφοδέλτιό σας για να είμαστε σωστοί είναι καλύτερο,αλλά προσέξτε, τώρα στο τέλος υπάρχη κάτι που σας έχει φρενάρει.προσέξτε για το καλό της προσπάθειας που κάνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ουδετερε εχεις δικιο. γνωριζουμε και εμεις οτι εχουμε κανει λαθη και το ομολογουμε. νασαι σιγουρος ομως οτι τιποτα δεν μας φρεναρει.
    δουλευουμε πυρετωδος για να κανουμε το οραμα πραγματικοτητα.
    εαν και ολοι μας ειμαστε εργαζομενοι οταν εχουμε χρονο απο την δουλεια μας τον αφιερωνουμε αποκλειστικα στην συνεχιση της προσπαθειας.
    ευχαριστουμε και με εσας διπλα μας θα φτασουμε στο επιθυμητο αποτελεσμα.
    Ενας Υποψηφιος της Κινησης Πολιτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μια θεση θα εκφρασω.ο δημος οπως ολοι γνωριζουμε ειναι και ενας οικονομικος οργανισμος με δουναι λαβειν εισπρατειν αποδιδειν και γενικα κινειται με νομους και ψυχολογια εμποριου και επιχειρηματικοτητας για να επιβοιωση και να αναπτυχθει.και οπως γνωριζουν οσοι θελουν να γνωριζουν το να εισαι επιχειρηματιας και εμπορας δεν ειναι και τοσο ευκολο και εν πασει περτιπτωσει μπορει η πορεια του καθενος να το αποδειξη η και να το αποριψη.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.με αποδειξεις οχι με λογια και ευχολογια.γιατι και εγω που δεν ειμαι γιατρος στο επαγγελμα εχω ολη την καλη διαθεση σε εναν φιλο μου που υποφερει να του κανω μια εγχειρηση σκολιοκολιτηδας αυτος ομως θα κατσει?οχι βεβαια κοροιδο ειναι.γιαυτο λοιπον επειδη δεν θελω να πιαστω κοροιδο απαντησεις με αποδειξεις.αλλιως μια απο τα ιδια παλι.Ιδιο φαγητο με μικρη παραλαγη στα υλικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρώτη φορά στην Αλίαρτο πάει να γίνει κάτι που σου δίνει ελπίδα.Από αρνητικά σχόλια, και δικαιολογίες το μόνο εύκολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ανωνυμε των 5.07 δεν εχω τιποτα με οτι νεο και οτι καινουργιο παει να δημιουργηθει.εγω απλως αναφερομαι στα προσοντα και στις αντοιστοιχες ικανοτητες που πρεπει να εχει ο επομενος δημαρχος για να αντιμετωπισει τις αυξημενες αναγκες των καιρων αυτος και η ηγετικη ομαδα που πρεπει να εχει.απλα και εσυ πιστευω να εχεις καταλαβει οτι δεν υπαρχουν αυτα τα προσοντα στους υπαρχοντες συνδυασμους.αυτο αποδεικνυεται και απο το γεγονος οτι και την κεντρικη πολιτικη σκηνη της χωρας την εχουν καταλαβει δικηγοροι γιατροι μηχανικοι.ειδικα οι δικηγοροι σου πετανε ενα ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ και αντε να καθαρισεις μετα.ετσι ομως δεν προκειται να αλλαξει τιποτα γιατι δεν μπορεις να με πεισεις οτι μπορει να εχουν το ιδιο μοτιβο σκεψης για την αναπτυξη και τις επενδυσεις ΕΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ.εξακολουθω να περιμενω τις οποιες πειστικες απαντησεις που εχω ζητηση απο την προηγουμενη αναρτηση και οχι γενικολογες αποπροσανατολιστικες τοποθετησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμε των 6:37 δίνεις την εντύπωση με αυτόν τον μηδενιστικό τρόπο που γράφεις ότι οποιος και να ήταν υποψήφιος, για σένα θα ήταν ακατάληλος.Τα προσόντα που χρειάζονται για να ηγηθεί κάποιος στις σημερινές συνθήκες πρέπει να έχει το ταλέντο να τα βρεί και να τα αναδείξει διαμέσου άλλων ομάδων και ανθρώπων,με σκοπό την κοινή προσπάθεια.Για αυτό χρειάζεται να υπάρχει όραμα και στόχος, που εγώ νομίζω ότι τα έχει η ΚΙΝΗΣΗ.Είναι ρατσιστικό νομίζω να κρίνουμε ότι κάποιος δεν έχει τα προσόντα να ηγηθεί, επειδή δεν καλύπτει τα δικά μας κριτήρια για τον ηγέτη.Δηλαδή θέλω να πω, οτι χωρίς κάποιος να δοκιμαστεί δεν είναι δυνατόν να κριθεί για τις ικανότητές του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανωνυμε 8:29.
    Την κινηση απο οτι γνωριζουμε την ξεκινησε η γνωστη τριαρχια.Στην αρχη κομπαζαν οτι υποψηφιος δημαρχος αναμεσα τους θα ειναι αυτος που θα μαζεψει τα περισσοτερα κουκια ,μεταξυ τους παντα.Μετα βγαλανε ανακοινωση οτι προωθουν τον ενα απο τους τρεις και αυτος θα διαγωνισθει με τον πελωνη.
    Ειναι δυνατον ατομα της κοινωνιας του 2010 να διδασκουν σημερα οτι η ψηφος ειναι κατευθυνομενη,ελεγχομενη? δεν εχουν κρατησει καμμια σταθερη θεση εως τωρα.
    μια λεπτομερης μελετη του ψηφοδελτιου τους δειχνει οτι τοπανε πολυ τοπικιστικα η συμμετεχουν σε αυτο φιλαρακια και κολητοι.Ποτε και με πιο τροπο κυριοι ανοιχτηκατε στην κοινωνια του νεου δημου?ποιος καθορισε και με ποια διαδικασια τον προωθουμενο?.ρωτησατε τον κοσμο και ποτε?η ψηφος κυριοι ειναι κατα συνειδηση και αν εχετε αντιρριση να το πειτε ΔΗΜΟΣΙΑ κανετε μαθηματα σε πληθος κοσμου και εχετε ευθυνη για οτι κανετε.
    που ειναι η Δημοκρατια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 8.29 ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ ΟΥΤΕ ΘΙΓΩ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΜΙΖΕΡΟ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΑΒΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΩ ΣΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ.ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΙΝΗΤΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΡΗΧΗΣ ΚΑΙ ΠΕΖΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.ΠΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΡΟΜΠΟΤ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΗ ΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΠΑΣΧΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑ ΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟ DTΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ?ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕΜΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΕΠΙΖΗΤΩ ΩΣ ΣΤΑΝΤΑΡ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΥΣΤΕΡΕΙ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΤΑΙΡΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΤΑΣΙΩΤΗ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑ ΣΕ ΣΕΝΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΙΣ ΑΠΑΝΥΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΖΗΤΩ .ΠΕΡΙΜΕΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. η κίνηση δυστυχώς δεν είναι κίνηση πολιτών, έχει αλλάξει.Ρίξτε μια ματιά στο αρχικό τους κείμενο και θα βγάλετε συμπεράσματα.Τελικά μόνο η εξουσία, η προσωπική προβολή και μια νοοτροπία παλιού τύπου που πέρασε τελευταία απο την αντιπολίτευση του δήμου,είναι ο σκοπός τους.Που είναι τα όμορφα πραγματικά λόγια,οι τομές και οι καινοτομίες; Να λένε ψήφισε αυτόν για να μη βγεί ο άλλος απο το χωριό; Ο λαός τι ρόλο παίζει;δυστυχώς χάσατε και είχατε αξιόλογα άτομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΜΑΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΟΥΝΟ ΑΠΟ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΡΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΛΙΩΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Κ.ΠΕΛΩΝΗ.ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΣΚΑΒΕΙ ΤΟ ΛΑΚΟ ΤΟΥ ΑΛΟΥΝΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΣΑ.
    ΑΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΧΤΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΣ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΧΤΙΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΓΙΑΤΙ ΛΙΩΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ανωνυμε 11:41 τα είπες όλα συμφωνώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ανώνυμε 11.41
    εχεις δίκιο.ετσι είναι αν έτσι νομίζεις
    ανοιξε η κίνηση τον διαλογο στην πόλη μας και ανακατευτηκε η τράπουλα.
    οι δημόσιες προσκλήσεις,οι δημόσιες συνεδριάσεις της έγιναν αντιληπτες από πολλούς όχι όμως από σενα.Δεν πειράζει.
    Καλό το μάθημα για κατα συνείδηση ψήφο αλλά η κίνηση αν κατάλαβες το υπερασπίζεται στο υψηλότερο επίπεδο,στην σταυροδοσία ακόμη και στο πρόσωπο του δημάρχου.Δεν το αντέχεις ε!εχεις μάθει αλλιώς.
    Σε ενοχλεί που η κίνηση μεσα απο διαδικασίες προτάσει ενα εκ των ιδρυτικών της μελών ως επικεφαλής με την διαδικασία σταυροδοσίας με ότι σημαίνει αυτό και δεν σε ενοχλεί που ο Αρχηγός του άλλου συνδυασμού,προτασεται απο κομματικούς μηχανισμούς,ξένων προς την ιδισυγκρασία των κατοίκων της τοπικής κοινωνίας.
    Και τέλος μιλάς για κατευθυνόμενη ψήφο στην κίνηση,που δεν ισχύει,την ίδια στιγμή που εσύ ο ίδιος θα διακινήσεις σταυρωμένα ψηφοδέλτια του/της υποψηφίου σου με τον άλλο συνδυασμό.
    Δεν είμαστε πολλοί και γνωριζόμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΑΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΛΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.ΕΙΠΑΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ Ε Λ Λ Α Δ Α ΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΧΡΕΟΚΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΘΥΚΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.ΕΙΔΑΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΑΝΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΥΛΟΒΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΙΝΤΑΝΟΙ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΑΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΣΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ (ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ κ.τ.λ)ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΛΙΓΗ ΔΟΞΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.(Η ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΟΖΩΝΗΣ ΣΤΟ 45% ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ ΕΥΦΗΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΑΣΧΕΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΑΝΕΔΑΦΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ)ΡΩΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ανωνυμε 10:05 λυπαμαι που θεωρεις τραπουλα τα εκλογικα πραγματα στον Αλιαρτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συμπολίτες καλησπέρα σας. Το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010 η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών του Δήμου Αλιάρτου μας ανέφερε ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ: α)Ρουσφετολογικές προσλήψεις, β)"Πολιτικά θαύματα" με την ασφαλτόστρωση του κεντρικού οδικού άξονα του δήμου μας και γ) Επαγγελματική πολιτική με στόχο την αλλοίωση της πολιτικής συνείδησης των δημοτών της πόλης μας.Προκειμένω όλοι μας να αποκτήσουμε πλήρεστερη εικόνα των δύο παρατάξεων θα θέλαμε και εκ μέρους της νυν δημοτικής αρχής να μας απαντήσουν στο συγκεκριμένο ερώτημα "ΚΥΡΙΟΙ, ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ...".΄Αλλωστε οχτώ χρόνια έργων και όχι λόγων είναι ικανοποιητικό δείγμα για να καταλάβει και ο πιο αδαής του τι πρόκειται να επακολουθήσει σε...... "ΕΡΓΑ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. K.Ανώνυμε 2:52 επειδή μένω στην ΑΘΗΝΑ και είσαι πολύ ενημερωμένος θα ήταν σωστό νομίζω να μας πεις ένα ,ένα τα ΕΡΓΑ που έγιναν τα οχτώ χρόνια:1ον Για να μην αλλοιώνεται η πολιτική συνείδηση των δημοτών από την κίνηση όπως γράφεις. Και 2ον Για να ξέρουμε και εμείς η ψηφοφόροι τι θα επακολουθήσει.......................... Θα περιμένω απαρίθμηση των έργων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΥΡΙΕ Ανώνυμε των 11:41 -24/9 ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ: Αν είσαι ψηφοφόρος τι σκας τόσο για την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ της ΚΙΝΗΣΗΣ και δεν ενοχλήσε καθόλου για τις "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ" διαδικασίες των άλλων συνδυασμών;;Εγώ σαν ψηφοφόρος νομίζω ότι το πιο εύκολο και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ είναι να ψηφίσω όποιον νομίζω καλύτερο γα τον τόπο. Και δεν με νοιαζει τι κανουν οι αλλοι, αλλά εγω τι κάνω για τις ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ διαδικασίες.Αυτή είναι η σκέψη του ψηφοφόρου.Αλλιως ειναι σκέψη υποψήφιου που τον κυριεύει ο φόβος της ήττας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΙΑΡΤΑΙΟΙ. ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 8 ΧΡΟΝΙΑ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΓΑΛΟ.ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΕ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ. Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΡΙΘΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ
    ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΟΥΒΙΑ ΜΑΣ.
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΖΩΗ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κ. ανώνυμε 3.51 μάλλον δεν κατάλαβες το ύφος των λεγομένων μου. Άλωστε κάνω λόγο για "επαγγελματική πολιτκή" εκ μέρους της νυν Δημοτικής Αρχής. Όσο για τα έργα θα είμαι περιεκτικότατος. Καλλιέργεια χλοοτάπητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κ. ΑΝΩΝΥΜΕ 9:09 μ.μ. ΣΥΓΝΩΜΗ. Πραγματικά δεν κατάλαβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κ. ΑΝΩΝΥΜΕ 9:09 μ.μ. ΣΥΓΝΩΜΗ. Πραγματικά δεν κατάλαβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ολοι μαζι για την αλλαγη για το καλο του τοπου μας!8 χρονια ειναι αρκετα για εναν δημαρχο,ας ερθουν και οι νεοτεροι που εχουν ορεξη για εργα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Επικεφαλης του συνδυασμου Ανεξαρτητη Κινηση Πολιτων φαινεται και ειναι ουσιαστικα ο κ. Χρηστος Αγγελου.Μονο αν παραιτηθει εκεινος μετα τις εκλογες μπορει να αναλαυει ο κ. Ντασιωτης ή ο κ.Πελωνης.Θα το κανει κυριοι?
    Οταν σας χαρακτηριζουν τελικα παιδικη χαρα,δεν εχουν αδικο.
    Ερασιτεχνες σε ολα σας,θελετε και τον ΔΗΜΟ.ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
    Κυριοι θα ειστε επικυνδινοι για τα συμφεροντα των Δημοτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. DEN YPARXEI PERIPTWSH NA GINEI POTE AYTO.DE THA XREIASTEI.
    O KOSMOS ΕΧΕΙ KATALABΕΙ POY TO PANE KAI THA PSIFISEI ME LOGIKI.
    APLA MERIKOI EXASAN THN EYKAIRIA NA EINAI ESTV STO PSIFODELTIO YPOPSIFIOI DIMARXOI.STO MELLON THA ANAFERETE O AGELOU.KAI ΟΙ ΑΛΛΟΙ SILWAM.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ntasiwth thee pare tin PAE!!!

    "Kai pou lete paidia mou mas fwnazei o kinezos-presvis tis Heineken kai mas leei stous 100 eklektous,
    -"Pws alliws na onomasoume tin mpira mas??".
    Tote me koitaei o kinezos katamata kai mou leei
    -"Pes to re giwrgare",
    kai tous lew
    -"Na tin onomasoume prsini".
    Trelathike o kinezos paidia mou. Arxise apo tote na trwei to rizi me pirouni!!!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν