"ΤΟ ΚΟΙΝΟΝ ΤΩΝ ΒΟΙΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ"

| Ετικέτες , , , , | Posted On Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

 κλικ στις εικόνες

Στη συνέχεια της ανάρτηση δείτε την λίστα των ιδρυτικών μελών του συλλόγου...




Σχετικές Αναρτήσεις :



15 σχόλια:

  1. συγχαρητήρια καλή αρχή, ευχόμαστε τα καλύτερα, και ελπίζουμε στην αγαστή συνεργασία με τους συλλόγους πολιτισμού και περιβάλλοντος για την ευρύτερη ανάπτυξη της περιοχής. Μέσω της αμφίδρομης επικοινωνίας και συνεργασίας σίγουρα θα ωφεληθεί ο πολιτισμός το περιβάλλον και η αειφορία. Μπράβο για την πρωτοβουλία σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλες ειναι οι προτασεις στον δημο αλλα δεν βλεπω να υλοποιουνται. τιποτα πιο χειροπιαστο ρε παιδια για τον καημενο τον τοπο μου εχετε υπ΄οψην σας εσεις οι επιστημονες............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περιβαλλοντικός Σύλλογος Αλιάρτου21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 1:31 π.μ.

    Από τις συλλογικές δράσεις ο πραγματικά ωφελημένος είναι ο τόπος μας.Καλή αρχή και καλή επιτυχία στους στόχους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ----Θα γκρεμιστεί κανας φούρνος----
    Ακούστηκε καλή κουβέντα εδώ μέσα για την ΜΚΟ.

    Μπράβο.....

    Ρε πως αλλάζουν οι καιροί όταν υπάρχουν εκλογές για τον Περιβαντολλογικό.

    Μπράβο στην κίνηση αν και δεν μπόρω να καταλάβω τι θέλουμε τους δύο συλλόγους στην Αλίαρτο?

    Ένας δεν είναι αρκετός?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απ'το μυαλό σου να διαγράψεις την πληροφορία, Βήμα Αλιάρτου = Περιβαλλοντικος Σύλλογος, γιατί είσαι σε λάθος δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μουσείο Αλιάρτου, να δεν λέω, αλλά δεν έχει προτεραιότητα το ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΩΝ ΘΕΣΠΙΩΝ. Η κίνηση μου φαίνεται σφήνα στο μάτι των θεσπιέων. Τουλάχιστον το'ταιμινγ' είναι λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΖΑΛΙΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΠΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΠΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΠΙΕΣ ΣΑΣ!ΑΣ ΓΙΝΕΙ Η ΑΡΧΗ ΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ!
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!ΗΜΑΡΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κοσμογονία νέων συλλογικών εκφράσεων στην Αλίαρτο, τι κρίμα που αυτό συμβαίνει πάντα πριν την προεκλογική περίοδο για να λειτουργήσει ως πρόπλασμα για τους μελλοντικούς υποψήφιους στα δημοτικά αξιώματα...
    Ελπίζω η κυοφορούμενη πολιτική εκμετάλλευση των νέων συλλογικών εκφράσεων να μην ακυρώσει στην συνείδηση των απλών πολτών την σημασία του να νοιάζεσαι για τον τόπο σου οργανωμένα και όχι μόνο από απόσταση.
    Επίσης αυτή η αγάπη/ψύχωση για την δημιουργία (με αυτή την φιλοσοφία) νέων μουσείων που έχει κατακτήσει τους ενεργούς πολίτες του τόπου μας είναι σίγουρο ότι δεν οδηγεί σε αυτό που επιθυμούν δηλ. σε ανάπτυξη πολιτισμική και οικονομική τον τόπο μας. Αποτελεί μια ξεπερασμένη πολιτική από την δεκαετία του '80 όπου κυριάρχησε το σύνθημα κάθε χωριό και μουσείο. Για επαναφέρεται στην μνήμη σας πόσα μουσεία έχουν εγκαινιασθεί /ανακοινωθεί στην πόλη μας τα τελευταία χρόνια και τι προσέφεραν τελικά. Ας κάνουν τον απολογισμό οι εμπνευστές για το βιομηχανικό μουσείο του Οργανισμού Κωπαΐδας, το λαογραφικό του δήμου, το περιβόητο παράρτημα του μουσείου της Θήβας ….
    Ας αντιγράψουν δράσεις όπως του δήμου Βέροιας για την ίδρυση και διαχείριση βιβλιοθήκης http://www.ekt.gr/content/display?prnbr=81140

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στον επομενο Δουρειο τονο θα φτιαξω και εγω εναν πολιτιστικο συλλογο.
    Αν δεν να κανω καποιο εργο σχετικο με το αντικειμενο του μη σας πειραζει.θα κατεβω στις μεθεπομενες εκλογες αφου τον χρησιμοποιησω για την αυτοπροβολη μου.Το πολυ να βαλω 20-30 δενδρακια γυρω απο το γραφειο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ελευθεροι στη συνειδηση κοντοχωριανοι αλιαρτινοι κλπ.
    Σας δουλευουν ψιλο γαζι με γνωμονα τις προσωπικες εμπαθειες και τη βεβιασμενη κινηση για αρπαγη της εξουσιας.Μεσα στη παλιοεποχη που περναμε δε θα κανουμε πειραματα.
    Εδω Δημοι με μικροτερο πληθυσμο ζορικα τα βγαζουν περα .Σημερα θελουμε ανθρωπους να μη μας μεταφερουν σε ενα η δυο χρονια στη Λιβαδεια η στη θηβα.Καθε σκεπτομενος ψηφοφορος ξερει την ευθυνη του.Μονο εκεινος που εργαστηκε για να ειμαστε εδρα μπορει να λειτουργησει τον νεο Δημο.Μην ακουτε τις μπουρδες για τον ενα η τον αλλο.
    Ο καθενας ειχε τις αρμοδιοτητες που μπορουσε να φερει σε περας.Υπαρχει για παραδειγμα δημοτης που να εχει προβλημα με τη καθαριοτητα πχ?
    δεν τρεχουν τα παιδια του δημου να μαζεψουν καθε σκουπιδαριο μας ? δε πετανε τις σαβουρες απο τα οικοπεδα ολων μας?δε λειτουργουν αψογα οι υπηρεσιες του δημου? δε μας βαλανε προβολεα να αναβει στο γηπεδο το βραδυ?πληρωνουμε το ρευμα σαν πολιτες και οι διαμαρτυρομενοι εξαφανισθηκαν.ακολουθει και συνεχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η συνέχεια από μένα γιατί ο ανώνυμος 2.38 πετάχτηκε να πάρει γραμμή.
    1.Η λέξη "εργάστηκε"είναι υπερβολή όταν χρησιμοποιείται για την σημερινή δημοτική αρχή.Αλλά ας το παραβλέψουμε.
    2."Μαζεύτηκαν τα σκουπίδια"φοβερό έργο,λες και υπήρχε περίπτωση να μην μαζευτούν.
    3."καθαρίζουν τα οικόπεδα"άψογα,ξέχασες να συμπληρώσεις και ότι χτίζουν μάντρες,κλαδεύουν κήπους, στρώνουν αυλές και πληρώνει ο δημότης τα ρουσφετάκια.
    4."Λειτουργούν άψογα οι υπηρεσίες του Δήμου"εγώ στην πιάτσα άλλα ακούω απ'τους δημότες.
    5."βάλανε προβολεα να αναβει στο γηπεδο το βραδυ"έργο πνοής,απορώ πως το συλλάβανε.

    Προχωράω με αυτά που ξέχασες.

    1.Κλειστό γυμναστήριο.Έτσι κι αλλιώς ζέστη κάνει,γιατί να το κλείσουμε.Εξάλλου 8 χρόνια δεν φτάσαν γιατί σχεδιάζαμε τον προβολέα στο γήπεδο.
    2.Πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής.Δεν έγινε,αλλά όμως έρχεται το λουνα παρκ με τα συγκρουόμενα δύο φορές το χρόνο.
    3.Κήποι.Τι άλλα νέα;
    4.Καθαρισμός και διαμόρφωση ξεροπόταμου.Μας παρέσυρε το ρέμα,μάνα μου δεν είναι ψέμα.
    5.Αποχέτευση.Προεκλογικά θα σκάψουμε κάνα μέτρο,όλο και κάποιος θα τσιμπίσει.
    6.Νηπιαγωγείο.Εντάξει, κάναμε λάθος στο μέτρημα,αντί για τρεις αίθουσες φτιάχνουμε δύο,εξάλλου τα νήπια δεν ψηφίζουν.
    7.Πολιτισμός.Πέρασε αλλά δεν σταμάτησε στην πόλη,τι να κάνουμε;
    8.Υπόγεια διάβαση και πεζογέφυρα στις γραμμές.Νά έχετε τα μάτια σας ανοικτά,τα τρένα δεν είναι ποδήλατα.
    9.Νεολαία-πνευματικό κέντρο.Φροντίζουν οι καφετέρειες.

    Σταματάω για να συνεχίσει ο σύντροφος με τη γραμμή που μόλις κατέφθασε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παιδια ο προβοκατορας για αυτο ειναι εδω:.
    1.Για να ταζει εργα.
    2.Να υποτιμα το εργο των υπαλληλων -εργαζομενων στις υπηρεσιες του Δημου..
    και κυριοτερο
    3.να λεει:Με μαθηματικη ακριβεια θα ζητησουμε μονοι μας να ενσωματωθουμε σε καποιον αλλο πιο ισχυρο δημο.30 Απριλιου 2010.
    Δηλαδη τωρα παιδια εμεις αυτους θα ψηφισουμε? ειναι δυνατον?
    Οσους εχουν τετοια ονειρα για τον Δημο μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ανωνυμε 6.19 δεν περιμενα απαντηση απο σενα,τι φταις αλλωστε,αλλα εσύ είσαι πραγματικός προβοκατορας,οπότε σου παραχωρω και το όνομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ουδέτερος και παρατηρητής23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 9:36 π.μ.

    ανώνυμε των 2:38 δεν μπορείς να μας πείσεις λέγοντας για την καθαριότητα και να χρησιμοποιείς τους εργαζόμενους του δήμου κατά το δοκούν. Οι εργαζόμενοι δουλεύουν ευσυνείδητα, είναι άψογοι και άστους σε παρακαλώ απ΄έξω. Υποστήριξε το δήμαρχό σου αλλά μην συνεχίζετε να υποτιμάτε τον πολίτη. Μεγάλο έργο που άναψε ο μισός προβολέας το βράδυ και προτείνω να συμπεριληφθεί στο πρόγραμμά σας. Αυτοί που ζήταγαν το προβολέα πριν 2-3 χρόνια ζήτησαν και προγράμματα μαζικού αθλητισμού, που ποτέ δεν μπήκαν στον κόπο να διεκδικήσουν αυτοί που ασχολούνται με τον πολιτισμό και τον αθλητισμό. Το πρόγραμμα επωφελούνται γυναίκες και παιδιά. Εκτός απο τις 3 τελευταίες χρονιές που δεν έγινε τίποτα, πριν μια εβδομάδα τελείωσε η προθεσμία στην Νομαρχία Βοιωτίας και για την επόμενη χρονιά. Ο δήμος Θήβας στον οποίο γνωρίζω καλά πήρε 4 προγράμματα. Αυτοί που ζήτησαν τα παραπάνω τότε ζήτησαν την σηματοδότηση κάποιων δρόμων, όπως και να μονοδρομηθεί ο περίφημος δρόμος στα Αγγλικά και ξέρουν οι γονείς το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει. Η απάντηση τότε; θα το δούμε σύντομα. Τα παραπάνω δεν νομίζω να χρειάζονται χρήματα. Λίγο ενδιαφέρον, λίγο μεράκι και πολύ προγραμματισμό.
    Υστερόγραφο :Δεν εξαφανίστηκε κανένας ενδιαφερόμενος από το γήπεδο υπο το φως των προβολέων, και με την αλλαγή της ώρας θα γίνεται το αδιαχώρητο. Αυτή που σίγουρα εξαφανίστηκε από το στάδιο είναι η ανύπαρκτη ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΑΔΙΟΥ . εκτός αν είναι και αόρατη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ουδετερε -αμεροληπτε παρατηρητη ειμαι ο ανωνυμος 22 0238μμ.Μην υποτιμας ουτε να θεωρησεις αδυναμια μου να απαντησω .θα απαντησω γενικολογα λεγοντας οτι καθε ατομο εχει ορια στα λεγομενα -γραφομενα.Σταματω εδω λεγοντας οτι δεν ειμαι μαντης ποιος και τι γραφει εδω μεσα με ξερει δε τον ξερω.Αυτο εκτιμω οτι πρεπει να το μαθουν και αλλοι ( να βαζουν οριο).
    Αδυνατω να καταλαβω την αντιδραση απο καποιον που κανει ατυχεις αυτοχαρακτηρισμους κατα την αποψη μου και μετα να προσπαθει να τα μπαλωσει κανοντας επιθεση και παραχωροντας αυτομαστιγωματα.Παντως ενα ειναι σιγουρο.Οτι δεν αμφισβητω εκφραζοντας αλλη αποψη τα πιστευω κανενος και τον αγωνα του για αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν