ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗ ΜΑΣ

| Ετικέτες , , , , | Posted On Δευτέρα 10 Μαΐου 2010


Ο Διευθυντής του ΓΕΛ Αλιάρτου και ο σύλλογος των καθηγητών τίμησαν τον πανελληνιονίκη μαθητή Κωνσταντίνο Ηλία, προσφέροντας  του τιμητική πλακέτα, και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στους προκριματικούς αγώνες της Ευρωπαϊκής ζώνης, για την παγκόσμια μαθητιάδα που θα γίνουν στην Μόσχα 20-23 Μαΐου.  

Σχετικές Αναρτήσεις :



55 σχόλια:

  1. μπράβο στο Σχολείο, το διευθυντή και τους καθηγητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αλλά και στον Κωστή που προσπάθησε πολύ!!! Τώρα ταξιδεύει για τη Μόσχα. Καλή επιτυχία!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καιστη γυμναστρια επισης. καλη επιτυχια κωστη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ποιοι καθηγητες και ποιοι διευθυντες? αυτοι μεχρι χτες δεν ξερανε οτι ασχολουταν με τον αθλητισμο.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στη ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΑ του Λυκειου Αλιαρτου (εχει βγαλει κι αλλους πρωταθλητες εξαλλου...) και στον ΓΥΜΝΑΣΤΗ- ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ του!!!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. xa xa xa !!! nafantasteite oti o dieu8unths edwse thn plaketa ths fwtografias mesa sthn taxh ki oxi mprosta se olous mas!!!! (enas apo tous suna8lhtes tou)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. λέτε ανακρίβειες, αν δεν ξέρετε τουλάχιστον μη γράφετε.καλή επιτυχία Κωστή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τωρα εγινε κωστης μεχρι χτες δεν τον ξερατε. η υποκρισια σε μεγιστο βαθμο .ποιες ειναι οι ανακριβιες; πες μας εσυ που ξερεις.η φωτογραφια εχει φοντο τον πινακα της ταξης. δεν ηξερες δεν εβλεπες; anwnymos saysa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. συγγχαρητήρια στη γυμνάστρια!!!!!ωραίο,το άλλο με τον τοτό το ξέρετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλή επιτυχία Κωστή εκεί μακριά στη Μόσχα και ευχόμαστε να τιμήσεις το Σχολείο, το σύλλογό σου και πάνω από όλα το Θοδωρή τον προπονητή σου. Θα με συγχωρήσετε που έβαλα πρώτο το Σχολείο αλλά πρέπει να γνωρίζετε πως οι αγώνες είναι σχολικοί, και όλοι οι αθλητές που συμμετέχουν είναι μαθητές γιατί διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να συμμετάσχουν. Για τις μεγάλες επιτυχίες του Κωστή στον ακοντισμό έχει συμβάλει τα μέγιστα ο σύλλογός του και ειδικά ο προπονητής του ο Θοδωρής ο Ξυδώνας. Το σχολείο έχει σαν κύριο σκοπό του τον μαζικό αθλητισμό, και πολύ καλά κάνει, και όχι τον αγωνιστικό. Επομένως τα σχολεία δεν μπορούν λόγω των αναλυτικών προγραμμάτων να βγάζουν πρωταθλητές, ούτε είναι εφικτό εξάλλου λόγω υποδομών, και αυτόν τον ρόλο στην Ελλάδα παίζουν οι σύλλογοι. Τώρα για να βάλουμε τα πράγματα στη σωστή τους βάση. Στους τελικούς αγώνες του Σχηματαρίου παραβρέθηκαν για να συμπαρασταθούν στον Κωστή συμμαθητές του, ο διευθυντής του Σχολείου, και δύο καθηγητές του Λυκείου. Ταυτόχρονα με ευθύνη του Σχολείου στάλθηκε συγχαρητήρια επιστολή στον Κωστή , τον προπονητή του και το σύλλογό του, και δημοσιεύτηκε στην τοπική ηλεκτρονική εφημερίδα και σε διάφορα blogs της Βοιωτίας . Την επόμενη ημέρα μετά την πρωινή προσευχή δόθηκαν τα συγχαρητήρια στον Κωστή ενώπιον όλων των μαθητών-τριών που ήταν παρόντες. Ο σύλλογος των καθηγητών αποφάσισε, εκτός κάποιων άλλων ενεργειών, να του απονείμει μια τιμητική πλακέτα και η οποία δόθηκε στην τάξη του επειδή στην πρωινή προσευχή απουσίαζαν κάποιοι μαθητές της Α΄ΚΑΙ β΄ τάξης αλλά και ολόκληρη η Γ΄ Λυκείου λόγω πανελλαδικών εξετάσεων. Δόθηκε η πλακέτα λοιπόν στην τάξη του ενώπιον των συμμαθητών του φωτογραφήθηκε και στάλθηκε η συγκεκριμένη φωτογραφία στην ηλεκτρονική εφημερίδα.
    Σας ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιατι ομιλειται εσεις εκ μερους του αθλητου.Αφηστε τον να ομιληση και να ευχαριστηση οι ιδιος αυτους που θελει.Αλλα μπορειτε να μου πειτε γιατι δεν ασχοληθηκατε ποτε με αυτους τους επιστημονες που εβγαλε το Λυκειο(γιατρους,δικηγορους,αρχιτεκτονες,μηχανικους πολυτεχνειου,καθηγητες κ.λ.π.)που διεγραψαν και διαγραφουν επιστημονικη καριερα;Αυτοι οι μαθητες που δεν πεταξαν ακοντιο αλλα διακριθηκαν στις επιστημες τους διαθετοντας χρονο, διαβασμα,χρημα,προσωπικες θυσιες δεν δικαιουνται πλακετα;Το Λυκειο Αλιαρτου εχει αξιολογους καθηγητες-γυμναστες και δεν πρεπει κανεις να τους σχολιαζει,και να ομιλη εξ ονοματος των.Λυπαμαι που ο χωρος αυτος εγινε τροπος εκφρασης προσωπικων πικριων προς την γυμναστρια.Συμφωνω με το ΑΡΚΤΟΥΡΟ καπως ετσι μου τα ειπε και το παιδιμου ,ολα τα αλλα ειναι εκ του πονηρου με αυγα,ομελεττες κ.λ.π.Ασχοληθειτε με τα καυτα προβληματα της νεολαιας μας (ναρκωτικακ.λ.π.)και αφηστε τους εκπαιδευτικους να κανουν την δουλεια τους. Συγχαριτηρια στα παιδια που τιμησανε τον Αλιαρτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΛΑΙΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ20 Μαΐου 2010 στις 6:50 μ.μ.

    Λυπομαστε που μια επιτυχια του μαθητη-αθλητη εγινε αφορμη να γραφουν και να παρουσιασθουν σχολια τα οποια λοιδωρουν την γυμναστρια μας(τωρα εχει τα παιδια μας)στην δυση της καριερας της διδασκοντας ακομη και σημερα ηθος και ντομπροσυνη.Πολυ τραβηξε η ιστορια με τον αθλητη που το μαθαμε τωρα,προβληματιζομαστε μονο για την μορφη του επιπεδου και του ηθους περι ομελετων,θελουμε να πιστευουμε οτι δεν ειναι εκπαιδευτικος.Συμφωνου με το σχολιο του πατερα μαθητη .ΠΑΛΑΙΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ενας αναγνωστης20 Μαΐου 2010 στις 8:23 μ.μ.

    αγαπητη μου ομελετα το μεγαλυτερο ελαττωμα του ανθρωπου ειναι η αναιδεια και η ζηλια.με αυτα που γραφεις δειχνεις οτι εχεις πολυ και απο τα δυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ομελετα τα εκανες ομελετα με αυτα που εγραψες. ντροπη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. πως ακριβώς συνέβαλε η γυμνάστρια στην πορεία του συγκεκριμένου αθλητή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Διαβασα αυτα που γραφονται και ενω υπαρχουν σωστες τοποθετησεις βγαινει η ομελετα και τα κανει...ομελετα με την εμπαθεια για την γυμναστρια.Ζηλευεις την πορεια της; Ο ΑΡΤΟΥΡΟΣ εβαλε τα πραγματα σωστα,φροντησε και εσυ οταν φτασεις εκει να σε θυμουνται οι παλαιοι μαθητες εαν εισαι εκπαιδευτικος.θελουμε κατι καινουριο.ααασε την γυμναστρια ησυχη.Την ερωτηση σου θα στην απαντησει ο ιδιος ο αθλητης αλλα θα ηθελα να την μεταφερεις στην ιδια και σε μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. αμυαλη ομελετα πρεπει να ξερεις οτι΄΄οφθονος και ηοργη μικραινουν τη ζωη μας΄΄.και οπου σπερνει οφθονος και η οργη θεριζει η μετανεια.λυσε μου ομως μια απορια γιατι εξακολουθεις να στρεφεσαι κατα της γυμναστριας τι σου εχει κανει΄;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. πολύ παλιός μαθητής20 Μαΐου 2010 στις 11:28 μ.μ.

    η επίθεση οπως αντιλαμβάνομαι εγώ είναι συντονισμένη εναντίον της ομελέτας και έχω την εντύπωση ότι τα σχόλια είναι γραμμένα από το ίδιο χέρι.Στο κάτω-κάτω έθεσε ένα ερώτημα που δεν το απάντησε κανένας.πως ακριβώς συνέβαλε η γυμνάστρια στην πορεία του συγκεκριμένου αθλητή;Ας απαντήσει ο πατερας μαθητη,οι ΠΑΛΑΙΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ,Ο ενας αναγνωστης,το χτυπητηρι,Ο Puma,το γουδοχερι και όποιο άλλο ψευδώνυμο σοφιστεί ο/η θιγμένος/η

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ομελετα=πολυ παλιος μαθητης. Kαθηγητης εξεταζει φοιτητες και ρωταει συνεχως για το σκουλικι.Μετα απο 10 φοιτητες ρωταει τον 11 φοιτητη τι ξερεις για την κοτα.Ο φοιτητης προετοιμασμενος για το σκουλικι απαντα¨η κοτα εχει δυο ποδια και τρωει σκουλικια,αλλα σκουλικι ειναι ...και λεει τα περι σκουλικιου.Tεζα ο καθηγητης.Μου θυμισες παλια φοιτητικα χρονια,πιστευω να την θυμασε αυτη την εποχη.Γεια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. πολύ παλιός μαθητή21 Μαΐου 2010 στις 12:47 π.μ.

    ωραίο το ανέκδοτο ωστόσο στο ερώτημα δεν απαντάς.γειά σου κι από μένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. μπεϊκον (για την ομελέτα)21 Μαΐου 2010 στις 12:54 π.μ.

    αν κατάλαβα καλά. υπάρχει σύλλογος "παλαιών μαθητών"της γυμνάστριας;ενδιαφέρομαι να γραφτώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Νομιζω οτι δεν με καταλαβες ή κανεις πως δεν καταλαβενεις.Η απαντηση σε οτι επιμονα ρωτας εχει δοθει στο πρωτο σχολιο μου με την αναφορα μου στον ΑΡΚΤΟΥΡΟ.Μπορεις να προτεινεις τροπους να βγουν και αλλοι αθλητες;εχεις προτασεις που μπορουν να σωσουν τους νεους;Ολα τα αλλα ειναι ανευ ουσιας.Εμενα αυτα με απασχολουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. πολύ παλιός μαθητή21 Μαΐου 2010 στις 12:45 μ.μ.

    Puma έρχεσαι σιγά-σιγά στα λόγια μου.στο ίδιο σχόλιο του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ,που συμφωνώ μαζί του αναφερεται: "πρέπει να γνωρίζετε πως οι αγώνες είναι σχολικοί, και όλοι οι αθλητές που συμμετέχουν είναι μαθητές γιατί διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να συμμετάσχουν. Για τις μεγάλες επιτυχίες του Κωστή στον ακοντισμό έχει συμβάλει τα μέγιστα ο σύλλογός του και ειδικά ο προπονητής του ο Θοδωρής ο Ξυδώνας. Το σχολείο έχει σαν κύριο σκοπό του τον μαζικό αθλητισμό, και πολύ καλά κάνει, και όχι τον αγωνιστικό. Επομένως τα σχολεία δεν μπορούν λόγω των αναλυτικών προγραμμάτων να βγάζουν πρωταθλητές, ούτε είναι εφικτό εξάλλου λόγω υποδομών, και αυτόν τον ρόλο στην Ελλάδα παίζουν οι σύλλογοι". Αν συμφωνείς και συ με αυτό,όπως λές,πες μου τότε που βρίσκεται η συμβολή της γυμνάστριας στην παραγωγή πρωταθλητών;και αν ξέρεις κάτι για τον σύλλογο "παλαιών μαθητών της"πες το μου να γραφτώ και εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. θελω να δωσω στον ηλια κωνσταντινο συχγαριτηρια για την προσπαθεια που εκανε στη μοσχα, για τηθεση που πηρε και να του ευχηθω,του χρονου καλυτερα.μπραβοσου αγορι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. μεγαλωσαμε μαζι μεσα στις πληθες28 Μαΐου 2010 στις 8:43 μ.μ.

    να μιλησω και εγω για την γυμναστρια
    ποτε δουλεψε η κυρια αυτη? ποτε εκανε γυμναστικη στα παιδια εκτος απο τα πρωτα 3-4 χρονια διορισμενη?
    και μην παρεξηγηθω μιλαω για την φωτο
    ετσι την ξερω και εγω που μεγαλωσαμε μαζι.
    ομολογω οτι μοχθησε πολυ σαν μικρο παιδι με πολυ δουλεια στα χωραφια και ειναι προς τιμη της γιατι ηταν απο παπτωχη οικογενεια, αλλα σαν γυμναστρια απλως αραξε.
    δεν εχει καμια συμετοχη στην αναπτυξη του κωστη σαν αθλητη.
    και το ποιο τρελλο ποιο ειναι?
    οτι και εκεινη και η αδελφη της ηταν πολυ καλες ακοντιστριες.
    ο μικρος τα παντα τα οφειλη στον ακουραστο εργατη θοδωρη Ξυδωνα.
    εαν εχει κανεις αντιρηση ας ρωτησει την ιδια για τα γραφομενα μου.
    μεσα στις πληθες μεγαλωσαμε μαζι . και αν δεν ξερετε ρωτηστε την εκεινη και εμενα τι εστι πληθα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. γ.... ενας που μεγαλωσα μαζι με την φωτο28 Μαΐου 2010 στις 8:46 μ.μ.

    την εκτιμω απεριοριστα σαν ατομο
    η οποια εβγαλε εκπληκτικα παιδια λαμπρους επιστημονες.
    αλλα διαφωνω στο οτι ειχε συμετοχη στη προοδο του κωστη σαν αθλητη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Να τον χαιρεστε αυτον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. agaphte "μεγαλωσαμε μαζι μεσα στις πληθες" xereis ti eixe pei o Ainstain? duo pragmata den exoun telos : to sumpan kai h blakeia .... kai gia to prwto den eimai sigouros... kai epeidh den xerw an mporeis na ton katalabeis giati 8elei kai kapoio IQ na sto kanw liana loipon: ma8e kolumpi sto mualo sou giati pnigetai sth blakeia... euxaristw .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. σταματήστε σας παρακαλώ αυτόν τον απαίσιο διάλογο. Δεν νομίζω να προσπαθεί η γυμνάστρια να καρπωθεί κάτι από την επιτυχία του Κωστή,ούτε το έχει ανάγκη. Δίνει καθημερινά και την ψυχή της για τα παιδιά και τον μαζικό αθλητισμό.Άλλοι με τα 35 χρόνια υπηρεσίας που έχει θα ήταν σε κάποιο γραφείο αραχτοί, αυτή όμως παραμένει μάχιμη και κυρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αφου διαβασα με προσοχη τα λογια σας μου έχουν μεινει δυο ερωτηματα
    1ον τι θέση πηρε ο ακοντιστής μας στην Μοσχα και
    2ον που κολάει εδω η γυμναστρια του σχολείου.

    Όλοι ξέρουμε πόσο καλή είναι σαν ανθρωπος και σαν μέλος της πόλης μας.
    Έχει γράψει την δική της ιστορία πάνω σε μας και α παιδιά μας παραμένωντας πάντα δίπλα μας στα δύσκολα.

    Γυμναστή του αθλητη μας αν δεν κάνω λάθος είναι αλλος.

    Μπράβο στον πατερα για τις ιδέες του. Είναι ο λόγος που συμμετέχω στην κουβέντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Tελικά στην αρχή όλοι με βρίσατε και τώρα έρχεστε στα λόγια μου.δεν αμφισβήτησα ούτε το ήθος της ούτε την όποια προσφορά της αλλά την συνεισφορά της στην παραγωγή πρωταθλητών-μαθητών που δεν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. αμα εχεις ψυχη μιλα επωνυμα29 Μαΐου 2010 στις 12:40 μ.μ.

    ανωνυμε-η των11.57 που γραφεις λατινικα σου επιστρεφω τους χαρακτηρισμους γιατι σου ανηκουν εξ ολοκληρου.
    εισαι αξιος της τυχης σου και δεν σε χαρακτηριζω γιατι εισαι κλασικος.....
    και δεν χαραμιζω το σαλιο μου για σενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. μιλα επωνυμα ρε......29 Μαΐου 2010 στις 12:43 μ.μ.

    ξερεις τι ισχυει για σενα.
    το μανα ειμαι βλακας το εχεις πει πολλες φορες στην μητερα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. den 8a apanthsw se felous pou ws ngwston o,ti kai na kaneis epipleoun outws h allws....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Σαν παρατηρητης εχω να πω οτι ο Αλιαρτος και καμμια δραση δεν εχει αναγκη απο τετοιους χαρακτηρες που αργα η γρηγορα θα δημιουργησουν σοβαρα προβληματα και στις δρασεις αλλα και στο Βημα.
    Να εξηγηθει απο τον κυριο DK οτι κανεις δεν ειναι ανωνυμος.
    Επιπροσθετα με συμπαθεια διαβασα τον σχολιαστη των λατινικων και λεω στον κυριο ''συναδελφο'' παρακατω οτι αντιμετωπισε πολυ γλυκα το θεμα.
    Σημερα η με 35 χρονια κυρια αυριο εσυ.
    Αν δε τον αποστομωσεις θα συνεχισει και σε αλλους κλαδους.
    Δε μπορει ολοι να εχουμε αποψη επι παντος επιστητου ουτε οι μαναδες εχουν σχεση εδω μεσα.
    Ο παχυδερμισμος να αγνοηθει και να ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ.
    Διαφορετικα θα χαθει το οποιο δικιο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Σε παλιότερη ανάρτηση είχα αναφέρει κάτι και μάλλον πρέπει να ξανα-ειπωθεί. "Μην χρησιμοποιείται την ανωνυμία για να βγάλετε την άσχημη πλευρά του εαυτού σας"
    Κάποιες μικρο-κακίες θα μπορούσαμε να τις παραμερίσουμε στο παρελθόν και να προχωρήσουμε ενωτικά προς το μέλλον. Με καλή διάθεση όλα γίνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. θα ηθελα να υπενθυμισω στον η στην
    κυριο η κυρια που ανεφερε τη λεξη:
    μανα!!!!!!!!το εξης τετραστιχο:
    μανα!!!!!κραζει το παιδακι.
    μανα ονιος μανα ογερος
    μανα!!!!!!ακους σε καθε μερος,
    ω! τι ονομα γλυκο!!!!!!
    και να του πω ασε τη μανα!!!!!!του
    καθενος ησυχη και να την σεβεσαι.
    στην δικη μου μανα αφιερωνω το εξης:
    εισαι για μενα μανα μου
    σχολειο και δυνατη γυναικα
    κι οταν σε βαθμολογω.
    παντα σου βαζω 10!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Επί συνόλου 40 Ευρωπαίων μαθητών ο Κωστής με βολή 59,90 κατετάγη στην 15η θέση. Η 7 πρώτοι προκρίθηκαν για την Σιγκαπούρη το επόμενο καλοκαίρι. Πολύ καλή θέση και αν ο Κωστής έπιανε την ατομική του επίδοση θα ήταν 3ος ή 4ος και θα πήγαινε Σιγκαπούρη. Παρεμπιπτόντως αύριο σε αγώνες στίβου ( τα Μπιζάνεια) που γίνονται στην Αθήνα συμμετέχουν εκτός από τον Κωστή και άλλοι 12 αθλητές της ΑΓΕΒ, από Αλίαρτο, Μαυρομάτι, και Θεσπιές. Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Θεση δε παιρνεις κυριε αρκτουρε για τον υβριστη της συναδελφου σου.
    Υπαρχει αραγε καμμια σκοπιμοτητα για αυτο?
    Μπραβο στα παιδια που στερουνται απειρες απο τις χαρες των συνομηλικων τους και λιωνουν στις προπονησεις και αγωνες για τις ιδεες και σκοπους τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. κόφτε το πια το παρακάνατε με τα υπονοούμενα και την λασπολογία.όποιος έχει κάτι να πεί να βγει με ονοματεπώνυμο για να αναλάβει και την ευθύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Τρία πουλάκια κάθονταν και πλέκανε πουλόβερ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ρε ανώνυμε 12.32 πολύ αρρωστημένο μυαλό έχεις,ή ληγμένα παίρνεις ή καιρό έχεις να.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Τρία πουλάκια κάθονταν και πλέκανε πουλόβερ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα.είναι βέβαιο ληγμένα παίρνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. σαφώς και πήρα θέση σαν συνάδελφος στις 29 Μαΐου φίλε ανώνυμε και ώρα 12:45. Δεν καταλαβαίνω όμως την δικιά σου σκοπιμότητα και τον τρόπο που θέτεις το ερώτημα. Και επειδή θεωρώ τον διάλογο εκτός τόπου και χρόνου έκανα έκκληση να σταματήσει η λάσπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Δε θα απολογηθω εγω ,ξερεις ποιος πεταξε λασπη.
    Η ενσταση μου αφορα τη χαλαρη αντιδραση.
    Τιποτα αλλο.
    καληνυχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Δε μπορώ να σε αντιληφθώ φίλε ή φίλη, άγνωστε-η, ειλικρινά. Δε μπορώ να απαντώ σε κάθε ανώνυμο και ούτε είμαι αρμόδιος να κάνω κάτι τέτοιο, σαν συνάδελφος όμως απάντησα και είναι καταγεγραμμένο το σχόλιό μου. Και το κάνω αντιγραφή για να το ξαναδείς .Ο/Η συνάδελφος είπε .σταματήστε σας παρακαλώ αυτόν τον απαίσιο διάλογο. Δεν νομίζω να προσπαθεί η γυμνάστρια να καρπωθεί κάτι από την επιτυχία του Κωστή, ούτε το έχει ανάγκη. Δίνει καθημερινά και την ψυχή της για τα παιδιά και τον μαζικό αθλητισμό. Άλλοι με τα 35 χρόνια υπηρεσίας που έχει θα ήταν σε κάποιο γραφείο αραχτοί, αυτή όμως παραμένει μάχιμη και κυρία.

    29 Μαΐου 2010 12:45 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Εχεις δικιο Αρκτουρε.Ζητω συγγνωμη δε μπορουσα να ξερω οτι ειναι ο ιδιος σχολιαστης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. απογοήτευση και πίκρα από ανθρώπους που περίμενα πως έχουν ένα πνευματικό επίπεδο και σέβονται τον συνάνθρωπο. Όχι κύριε, αν και αντιπαιδαγωγικό, δε δέχομαι τη συγνώμη επειδή σου εξήγησα πως πήρα θέση σαν συνάδελφος, και όχι μόνο με αγνόησες αλλά μου έριξες και λάσπη , λέγοντας πως υποθάλπω κάποιους αγενείς ανώνυμους, που εσύ μάλλον γνωρίζεις. Η ειρωνεία δε της υπόθεσης είναι αγαπητέ ,γνωστέ άγνωστε, πως στράφηκα εναντίον πικρόχολων και ανώνυμων σχολίων, που αφορούσαν κάποτε ένα δημοσίευμά σου, από κάποιον ανώνυμο και ανάγωγο σχολιαστή. Το ήθος μου, οι αρχές μου, και οι αξίες μου δεν θα μου επέτρεπαν εξάλλου να κάνω διαφορετικά στην περίπτωση της εξαίρετης επί 20 χρόνια συναδέλφου. Και πολύ περισσότερο φίλε γνωστέ, άγνωστε δεν δέχομαι την συγνώμη σου, επειδή αν και με γνώριζες ,θα μπορούσες να δημιουργήσεις πρόβλημα στις σχέσεις μου με τους αγαπητούς μου συναδέλφους . Μπορείς να διαφωνείς σε οτιδήποτε έχω γράψει, αυτό εξάλλου σημαίνει δημοκρατία, δεν έχεις όμως το δικαίωμα, ούτε και σου το έδωσα ποτέ, να θεωρείς πως γνωρίζω και υποθάλπω αγενείς, ανάγωγους και κομπλεξικούς σχολιαστές. Και πάλι πίκρα φίλε. Καλό καλοκαίρι στους συντάκτες και στους επώνυμους σχολιαστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Yποψιάζομαι απ'όσα γράφει ο αρκτούρος ότι γνωρίζει ποιός είναι ο ανώνυμος που, πράγματι με μεγάλη αγένεια ,αφησε υπονοούμενα εναντίον του.Το γεγονός ότι υπάρχουν κομπλεξικοί και φοβικοί σχολιαστές που, κρυπτόμενοι πίσω από την ανωνυμία, λασπολογούν και επιχειρούν να συκοφαντήσουν αξιόλογα και αξιοπρεπή μέλη αυτού του blog όπως ο αρκτούρος τώρα,παλιότερα κάποιοι άλλοι και σίγουρα θα υπάρξει και μέλλον, είναι σιχαμερή και καταδικαστέα τακτική.Είναι όμως βέβαια δύο πράγματα:
    1.η λάσπη εκτοξεύται από βρώμικους και κολλάει μόνο σε βρώμικους,άρα οι καθαροί όπως ο αρκτούρος δεν κινδυνεύουν.Απεναντίας θα έλεγα ότι αποτελεί παράσημο στο στήθος.
    2.το δεδομένο που υπάρχει καταγεγραμμένο,δηλαδή οι απόψεις του καθενός,αποτελεί ατράνταχτο τεκμήριο της σχιζοειδούς συμπεριφοράς του λασπολόγου και επιπλέον δείκτη της πρωτοφανούς επικίνδυνης αφέλειάς του.
    Τέλος θέλω να ελπίζω πως δεν κατάλαβα καλά, ότι η ευχή καλό καλοκαίρι που μας απευθύνει ο αρκτούρος,σημαίνει ότι σταματάει να γράφει γιατί σ'αυτή την περίπτωση θα έχουμε υποστεί μια αναίτια ήττα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Κυριοι για χαλαρωστε.
    ''ο μεγαλωσαμε μαζι μεσα στις πληθες''εγραψε ενα σχολιο στις 28-5-2010 8:43.
    ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ και με αυτη την εννοια ειναι γνωστος και αυτος πρεπει να απολογηθει.Επισης ειναι γνωστος απο τη μια και μοναδικη του IP.
    Ως φυσικο προσωπο ακομη δεν ειναι γνωστος και δεν αφορα εμενα.
    Ηταν η μοναδικη ευκαιρια αν αυτος ο τυπος αντιμετωπιζοταν δεοντως να μην εθιγε ποτε κανεις κανενα προσωπικα και αδικα στο μελλον.
    Τωρα θα γελαει.
    Ζητω ξανα συγγνωμη απο τον Κο Αρκτουρο και παρακαλω να τη δεχτει.Επαναλαμβανω οτι η λεξη ''ξερεις'' εδώ μεσα παρεξηγηθηκε. και σαφως δεν ηθελα να τον εμπλεξω σε κατι άλλο γιατι τον εκτιμω.
    Κυριε Αδεσποτε αν θελεις μπορουμε να τα κουβεντιασουμε κατ΄ιδιαν εξω από εδώ και διαλεξε εσυ το τροπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Thetiki avra
    Ανώνυμε και dk μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε αν η ΙΡ μου μπορεί και σας δινει στοιχεία για το ποιος είμαι?

    Παρακαλώ απαντήστε μου είναι κάτι που τουλάχιστον εγώ, δεν ξέρω οι υπόλοιποι, θα ήθελα να το ξέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. μπα εχουμε και φακελωματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Οι ip διευθύνσεις φαίνονται, όμως αυτές αλλάζουν ανά τακτά διαστήματα. Τις φυσικές διευθύνσεις αυτών γνωρίζει μόνον ο provider του κάθε χρήστη. Οπότε αν κάποιος λέει κάτι διαφορετικό, απλά ψεύδεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. δηλαδη τελικα αν καποιος βριζει στο απειρο δε τρεχει τιποτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Όχι ανώνυμε των 12:00, καταρχήν κινδυνεύει να διαγραφεί το σχόλιό του(για το παρόν σιτε μιλάω, γιατί σε άλλα βριζουν ασύστολα) και δεύτερον, με εντολή εισαγγελέα, κατόπιν μηνύσεως μπορεί να γνωστοποιηθεί η φυσική του διεύθυνση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν