ΣΤΙΣ 14:00 ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ

| Ετικέτες , , | Posted On Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010


Επ' αόριστο κλείνουν την Αθηνών-Θεσσαλονίκης σε Κάστρο, Τιθορέα και Αλαμάνα οι αγρότες και η Ελλάδα κόβεται στα δύο, την ίδια ώρα έκλεισαν και την Εγνατία Οδό.
Η νέα εθνική οδός Αθηνών-Θεσσαλονίκης  έκλεισε από τα τρακτερ στο 100ο χλμ στο Κάστρο Βοιωτίας, με παράλληλο μπλόκο στην Τιθορέα στην παλιά εθνική οδό, ακριβώς πάνω στη διασταύρωση, στον “παλιό Λεβέντη”...

Αυτά τα δύο μπλόκα αρκούν για να κάνουν αδύνατη την πρόσβαση από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη.

Ένα τρίτο μπλόκο στην Αλαμάνα, κόβει κάθε πρόσβαση και για όσους καταφέρουν μετά από πολύ ταλαιπωρία να περάσουν από παράλληλους της Δαύλειας δρόμους.

Το συντονιστικό πήρε απόφαση τα τρακτέρ να μπουν ταυτόχρονα στις δύο το μεσημέρι σε Κάστρο, Τιθορέα και Αλαμάνα.

Εγνατία Οδός:
 
Δύο μπλόκα στήνουν οι αγρότες στην Εγνατία Οδό με κυριότερο αυτό στον κόμβο Κερδυλλίων, όπου οι αγρότες των Σερρών προτίθενται να κλείσουν το δρόμο σε λίγη ώρα.
Το δεύτερο μπλόκο είναι στην Καβάλα στον κόμβο της Χρυσούπολης, όπου οι αγρότες έκλεισαν για μία ώρα το δρόμο στις 12 το μεσημέρι. Οι ωριαίοι αποκλεισμοί θα συνεχιστούν ως τη Δευτέρα που θα αποφασίσουν το μέλλον των κινητοποιήσεών τους.

Δυτική Μακεδονία:

Στον κόμβο Βογατσικού έφτασαν αγρότες του Νομού Καστοριάς και από τις 2 θα διακόπτουν (ανά μία ώρα) την κυκλοφορία από Καστοριά προς Θεσσαλονίκη και από Καστοριά προς Αλβανία.
 
Αποκλεισμοί Τελωνείων:

Στον Έβρο οι αγρότες ξεκίνησαν προσυγκεντρώσεις στα τελωνεία Ορμενίου και Κήπων και στην περιοχή Κορνοφωλιά , ενώ την Κυριακή θα αποφασίσουν εάν θα προβούν σε αποκλεισμούς.
Αύριο αγρότες του Κιλκίς θα συγκεντρωθούν στο τελωνείο Δοϊράνης.

newsit

Σχετικές Αναρτήσεις :



Comments:

There are 0 σχόλια for ΣΤΙΣ 14:00 ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν