Η ομιλία του Δημάρχου Αλιάρτου στην εκδήλωση βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών

| Ετικέτες , , | Posted On Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

πατήστε στην εικόνα



Σχετικές Αναρτήσεις :



11 σχόλια:

  1. Eκδηλωση καταπληκτική με πολυ συγκίνηση απο τους γονείς και τους φοιτητές.η ομιλία του δημάρχου καταπληκτική,πολυ ανθρώπινη με συναισθηματική φόρτιση.τον ρώτησα πως αισθάνθηκε και μου απάντησε:Ως Δήμαρχος περήφανος για τα παιδια του Δήμου,ως εκπαιδευτικός ευτυχής που κάποια δημοτικη αρχη τιμάει τον κλάδο μου και ως γονιός που σπουδαζω παιδια συγκινημένος γιατί η εκδήλωση αυτη άρεσε σε όλους τους γονείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επιτελους αλλαξανε καποια πραγματα σε αυτον τον τοπο.αλλα ηθη αλλες συνηθειες.πως τα ειχαμε καταφερει τοσα χρονια και μας κυβερνουσαν αγραμματοι μπραβο μας.παντως τους ωφειλουμε και ενα ευχαριστω γιατι αν δεν μας αγανακτουσαν τοσο πολυ παλι τα ιδια θα ειχαμε.το κριμα ειναι και το αδικο οτι τωρα που βγηκανε διαφορετικοι δεν ρεει ο πακτωλος των χρηματων που ερεε παλια και τους εχουν δεσει τα χερια.παντως παλι ΜΠΡΑΒΟ αν και δεν ημουν στην εκδηλωση αλλα θυμηθηκα και εγω εναν ΤΙΜΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΤΕ ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ,!!!!!ΑΡΓΗΣΑΜΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ.ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΡΟΦΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΗ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΟΙΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΙΟ ΣΥΝΕΚΤΙΚΟ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΑΜΙΛΛΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε gta τα είπες όλα.νομίζω ότι αξίζει να στηρίξουμε τέτοιες πρωτοβουλίες και να ενθαρυνουμε αυτούς που τις παίρνουν για να το ξανακανουν.ήμουν εκει με την ανηψια μου και αισθάνθηκα πραγματικά συγκίνηση και περηφάνεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ.....ΜΠΡΑΒΟ......ΜΠΡΑΒΟ........τίποτα λιγοτερο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aπλα πράγματα με πολυ μεγάλη αξία και νόημα.Μπράβο στη δημοτικη αρχη που πήρε την πρωτοβουλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ηταν η καλύτερη εκδήλωση και η ποιοτικότερη που έγινε απο την νέα δημοτική αρχή ,αλλα δεν προβλήθηκε καθόλου και δεν ξέρω γιατί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και εγω την ιδια απορια εχω.ποιος ομως θα μας την λυσει.ισως το βημα αλιαρτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολυ απλά γιατί την δημοτικη αρχη την ενδιαφέρει η ουσία και όχι η προβολή της.προσωπικά νομίζω ότι κάνουν λάθος που δεν προβάλλουν το έργο τους γιατί ο κόσμος δεν ενημερώνεται σωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. το να προβαλλει το εργο της δεν νομιζω οτι ειναι κακο. ισα -ισα που θα ειναι ευχαριστο και ενημερωτικο για ολους μας κατα την γνωμη μου.προσθετω δε, οτι, μικροψυχοι θα υπαρχουν παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν