Κακό ξεκίνημα για το Βρεφικό τμήμα του Βρεφονηπιακού σταθμού Αλιάρτου.

| Ετικέτες , , | Posted On Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

του Γιώργου Ντασιώτη

Aνησυχία και αναστάτωση επικρατεί στις οικογένειες  των παιδιών του βρεφικού τμήματος στον  βρεφονηπιακό σταθμό Αλιάρτου.Αυτό συμβαίνει γιατί,για διάφορους λόγους, δεν επαρκεί το προσωπικό,με αποτέλεσμα να αναγκάζονται να παρουν τα παιδιά στις 12 αντί για τις 3μμ.Αυτό όμως είναι το πρόβλημα,διότι οι εργαζόμενοι γονείς-και τέτοιοι είναι όλοι-αδυνατούν να βρουν λύση.
Τα ερωτήματα που τίθενται προς κάθε αρμόδιο χρήζουν άμεσης απάντησης.
1.Το γνωρίζουν το πρόβλημα;
2.Αν το γνωρίζουν, έχουν δρομολογήσει κάποια λύση;
3.Είναι σε θέση να ενημερώσουν τους γονείς για το χρονοδιάγραμμα της λύσης,ώστε να προγραμματίσουν τις υποχρεώσεις τους;

Σχετικές Αναρτήσεις :



4 σχόλια:

  1. τωρα δεσαμε
    αυτοι δεν ξερουν που πανε και που πατανε.
    χανουν την εξουσια και προσπαθουν να περισωσουν οττι μπορουν. συγα μην ασχοληθουν με νηπεια και βρεφη.
    απλα πανε πασο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και που να δείτε το απέναντι καινούργιο Νηπιαγωγείο που πρέπει να έχει απαραιτήτως τρεις αίθουσες διδασκαλίας και διαθέτει μόνο δύο. Πρέπει να έχει αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, αίθουσα φαγητού και ανάπαυσης για το ολοήμερο και δεν έχει προβλεφθεί. Πως θα στεγαστούν 55 νήπια; Το χειρότερο όμως είναι πως δεν γνώριζαν καν το πρόβλημα, και όταν το γνώρισαν δεν ενδιαφέρθηκαν και δεν έχουν απαντήσει, παρά του ότι, το σοβαρό θέμα ανέδειξε προ 6-7 μηνών κάποιος γονιός νηπίου. Προεκλογικά θα πουν τα αναμενόμενα, φταίνε κάποιοι άλλοι για τον προγραμματισμό και όχι εμείς και ας κάτσει το μισό νηπιαγωγείο στο παλιό ΙΚΑ και το άλλο μισό ας πάει στο καινούργιο κτήριο.Τι μας απαντά πρωτίστως η δημοτική αρχή και δευτερευόντως η αντιπολίτευση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαραίτητες διευκρινίσεις μετά απο επικοινωνία με τους υπεύθυνους.
    1.Σε καμία περίπτωση με το σχολιό μου δεν υπονοώ ότι το προσωπικό δεν κάνει σωστά τη δουλειά του και αυτή την άποψη μου την μετέφεραν και οι γονείς.
    2.Το Νηπιακό τμήμα λειτουργεί κανονικά.Το πρόβλημα είναι στο βρεφικό,λόγω εκτάκτων συνθηκών.
    3.Σύμφωνα πάντως με τον υπεύθυνο της ΔΕΠΟΑΝ αν κάποιος εργαζόμενος γονιός,ώσπου να αποκατασταθεί το ζήτημα,έχει πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπιστεί από το υπάρχον προσωπικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΡΧΙΚΑ ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΒΡΕΦΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΔΕΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ Η ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΛΕΙ ΛΥΣΗ. ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΕ, ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΤΟ ΒΡΕΦΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΕΧΕΙ 4.750€ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΚΑΘΕ ΒΡΕΦΟΥΣ (20 ΒΡΕΦΗ Χ 4.750=95.000 ΕΤΗΣΙΩΣ-ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ)ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ. ΠΟΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΑΡΑΓΕ ΕΧΕΙ ΩΡΑΡΙΟ ΕΩΣ ΤΙΣ 12.00? ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΞΑΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν