ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΚΗΠΩΝ

| Ετικέτες , | Posted On Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Αναγνώστης

ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΕΣ ΑΣΤΟ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΣΤΟ ΜΗ ΓΙΝΩ ΚΑΚΟΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΙΑ ΠΑΡΑΠΑΕΙ ΟΛΟ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ?  ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ?ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ.  ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΝΑΤΕΘΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ 2ΩΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔ.ΧΑΡΑ?  ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΦΑΕΙΝΗ ΙΔΕΑ ΝΑ ΠΟΤΙΣΟΥΝ, ΤΙ?  ΤΟ ΧΩΜΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΒΟΥΡΚΟΣ ,ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ΤΙΠΟΤΑ.  ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ (ΕΚΛΟΓΕΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΒΡΕΦΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ.  ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.  ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ .

CHRIS

Σχετικές Αναρτήσεις :



5 σχόλια:

  1. Και το γηπεδο του μπασκετ που βρισκεται στον ιδιο χωρο δεν ειναι δυνατον να παιξουν τα παιδια λογω τις φασιστικης συμπεριφορας καποιου γειτονα της περιοχης ο οποιος απειλει τα παιδια ενω προσπαθει με φασιστικο τροπο να τα τρομοκρατησει χρησημοποιοντας φακο τον οποιο ριχνει στα πρωσοπα τους λες και ειμαστε στην Χουντα....Μια χαρα ωραια αχρηστος χωρος ειναι οι Κηποι..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω προτεινω, να κανονισουμε μια μερα να συναντηθουμε οσοι γονεις θελουν & μπορουν, στο χωρο της παιδικης χαρας και να την "συγυρίσουμε" μονοι μας. Ο Δημος ειναι μονο για να κλεινει τρυπες, προεκλογικα.

    Θεληση να υπαρχει και ολα τα αλλα γινονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κοιτάξτε κάποιοι γονείς που τα παιδιά σας θα πάνε στο νηπιαγωγείο, να δείτε τι συμβαίνει με το καινούργιο κτήριο, πρίν θα είναι αργά.Δε βλέπετε πως δεν ενδιαφέρεται κανένας.Τώρα αδιαφορούν που είναι και προεκλογικη περίοδο,αναλογίζεται κανείς τι θα γίνει αν κερδίσουν πάλι τις εκλογές τι θα απογίνει τα επόμενα 4 χρόνια;Τι να λέμε τώρα για στάδιο, πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής,κήπους,ΙΚΑ,γέφυρα ΟΣΕ,Κλειστό γυμναστήριο,Σχολεία,περιφερειακός δρόμος,παράλληλος δρόμος με τον κεντρικό,γεώτρηση για πόσιμο νερό εκτός κατοικημένης περιοχής,ποτάμι,αναβάθμιση υπηρεσιών του δήμου.Συγνώμη που σας κούρασα αλλά τα ακούω 8 χρόνια απο την νυν δημοτική αρχή και θα τα ξανακούσω σε λίγες μέρες στην κεντρική πλατεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλά φωνάζουμε όλοι και κατηγορούμε την δημοτική αρχή για την ανεπάρκεια και την ανυπαρξία της.Ε,και;χέστηκε η φοράδα στ'άλώνι.Αρκεί μόνο η γκρίνια;σε λίγο έχει εκλογές,τώρα γίνονται ζυμώσεις για υποψηφίους,πόσοι από μας τους "γκρινιάριδες"θα βάλουμε το ονοματάκι μας σε μια λίστα ως υποψήφιοι ή ως ενεργοί πολίτες ώστε αυτά που λέμε ανώνυμα να αποκτήσουν ταυτότητα και να έχουν αξία;κανένας;ελάχιστοι;θα το δούμε.Το σίγουρο πάντως είναι πως η δικαιολογημένη οργή μας για την ανυπαρξία της δημοτικής αρχής,αν δεν πάρει συγκροτημένη μορφή, αποτελεί απλώς ένα άλοθι οτι εμείς τα λέμε κι αυτοί δεν μας ακούνε αλλά ταυτόχρονα είναι και απόπειρα να κρυφτούμε πίσω από το δαχτυλό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. έχεις δίκιο Πραξιτέλη,είναι οξύμωρο να φωνάζουμε όλοι για την δημοτική αρχή και έχουμε δίκιο να φωνάζουμε.Δεν θέλουμε όμως κανένας να χαλάσει την ζαχαρένια του και να συμμετάσχει στη διαμόρφωση μιας συγκροτημένης πρότασης που θα μπορεί να φέρει και κάποιες αλλαγές.Όσο για αυτά που λές Λάκη συμφωνώ αλλά δεν μας είπες κάτι καινούργιο, αυτά τα ξέρουμε όλοι.Κάποτε όμως πρέπει να βγούμε απο το καβούκι μας να πάρουμε πρωτοβουλίες και να συμμετάσχουμε, να συμμετάσχουμε ,να συμμετάσχουμε, δεν πάει άλλο με τους ίδιους και τους ίδιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν