ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ "Δ.ΝΟΜΙΚΟΣ ΑΒΕΚ"

| Ετικέτες , | Posted On Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Μετά τη δημοσίευση της είδησης, για την αίτηση χορήγησης άδειας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας της Δ.ΝΟΜΙΚΟΣ ΑΒΕΚ , δεχθήκαμε αρκετά email από αναγνώστες που ζητούσαν  περισσότερες πληροφορίες για το θέμα. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στείλαμε στο γραφείο τύπου της νέας δημοτικής αρχής σχετικό ερώτημα, γνωστοποιώντας τους τις δικαιολογημένες ανησυχίες των δημοτών. 


Η απάντηση που λάβαμε σήμερα, είναι η ανακοίνωση που θα διαβάσετε στη συνέχεια της ανάρτησης...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η νέα δημοτική αρχή, λαμβάνοντας υπόψην την έντονη ανησυχία που δημιουργήθηκε σε αρκετούς δημότες από την ανακοίνωση ,σε εφημερίδα των Αθηνών ,της εταιρείας . ΝΟΜΙΚΟΣ ΑΒΕΚ για αίτηση  χορήγησης άδειας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, με καύσιμο βιοαέριο που θα παράγεται από αναερόβια ζύμωση βιομάζας, αποτελούμενης από μίγμα οργανικών αποβλήτων και υπολειμμάτων που προέρχονται από κτηνοτροφικές μονάδες, βιομηχανίες τροφίμων και καλλιέργειες, προέβη στις ακόλουθες κινήσεις.

Ø  Ζήτησε και πραγματοποιήθηκε, στις 9-12-2010  συνάντηση του Δημάρχου κου Ντασιώτη Γεωργίου και συνεργατών του με τον κο Πέτρο Νομικό και τους συνεργάτες του, από τους οποίους είχαν αναλυτική ενημέρωση για το θέμα.
Ø  Ζήτησε και θα έχει άμεσα (ίσως τις επόμενες ώρες) την μελέτη του έργου, και ειδικά τα κεφάλαια που αφορούν τον τρόπο λειτουργίας, εφοδιασμού με πρώτη ύλη, διάθεσης υπολειμμάτων κ.α., τα οποία θα μελετηθούν από ειδικούς επιστημονικούς συμβούλους  που θα γνωμοδοτήσουν.
Ø  Ζήτησε και η εταιρεία δεσμεύτηκε, κάποια από τις αμέσως επόμενες ημέρες (θα καθοριστεί σύντομα) να γίνει παρουσίαση του όλου έργου, με συμμετοχή ειδικών επιστημόνων ,στην οποία θα προσκληθούν οι δημοτικοί σύμβουλοι, οι σύλλογοι, επιστήμονες του τόπου και άλλοι φορείς, όπου θα τεθούν όλοι οι προβληματισμοί.

Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάπτυξη του τόπου αλλά και στην προστασία του περιβάλλοντος. Υπάρχει τρόπος να συνδυαστούν και τα δύο και στο βαθμό που εξαρτάται από την δημοτική αρχή αυτό θα γίνει.

Σε κάθε περίπτωση η θέση μας δεν μπορεί να προκύψει ως  αποτέλεσμα πιέσεων της κοινής γνώμης, αλλά κατόπιν επισταμένης μελέτης και επιστημονικής τεκμηρίωσης. Ως προς αυτό οι δημότες να είναι βέβαιοι.

Σχετικές Αναρτήσεις :



34 σχόλια:

  1. συγχαρητηρια κ.δημαρχε.προχωρηστε ετσι με σοβαροτητα και μεθοδικοτητα.σας εμπιστευομαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επιτέλους ρε παιδιά μια σωστή ενέργεια μπράβο. Ερευνάτω τας γραφάς και όχι μηδενίζουμε εκ των προτέρων τα πάντα.Σημασία έχει σε τέτοια θέματα η γνώμη των ειδικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λοιπόν, ούτε η άρνηση είναι καλός σύμβουλος αλλά ούτε και ο ενθουσιασμός.
    Είναι σίγουρα θετικό ότι ο νέος δήμαρχος ασχολήθηκε με το θέμα.

    Πρέπει όπως η νέα δημοτική αρχή να είναι ξεκάθαρη απέναντι στους δημότες.

    Και πρέπει να απαντήσει:
    1. Ονομαστικά ποιοι συμμετείχαν στη συνάντηση
    2. Πού έγινε η συνάντηση
    3. Ποιος χώρος έχει επιλεγεί για την μονάδα

    Επίσης στην ανακοίνωση αναφέρει: «Υπάρχει τρόπος να συνδυαστούν και τα δύο και στο βαθμό που εξαρτάται από την δημοτική αρχή αυτό θα γίνει».
    Αφού υπάρχει τρόπος να μας τον πει ΤΩΡΑ, δεν είναι σωστό κάποιοι να γνωρίζουν τον τρόπο και να αφήνουν τους πολίτες βυθισμένους στην άγνοια και την αγωνία και να τους παραπέμπουν σε σύσκεψη που θα γίνει αργότερα.

    Επίσης δεν είναι σωστό πριν αναλάβει η νέα δημοτική αρχή να απαξιώνει κατά κάποιο τρόπο την κοινή γνώμη, δηλαδή τους πολίτες, δηλαδή τους ψηφοφόρους, δηλαδή εκείνους που της εμπιστεύτηκαν το τιμόνι του δήμου.
    «Σε κάθε περίπτωση η θέση μας δεν μπορεί να προκύψει ως αποτέλεσμα πιέσεων της κοινής γνώμης, αλλά κατόπιν επισταμένης μελέτης και επιστημονικής τεκμηρίωσης. Ως προς αυτό οι δημότες να είναι βέβαιοι» λέει η ανακοίνωση.
    Οι πολίτες θα πρέπει να πειστούν για την οποία απόφαση και όχι να την δεχθούν αβασάνιστα επειδή θα το πουν επιστήμονες και η δημοτική αρχή. Η δημοτική αρχή πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες.
    Και στη τελική κάτι που για τον επιχειρηματία και τους επιστήμονες μπορεί να είναι καλό δεν σημαίνει ότι θα είναι και για τους πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ανωνυμε απο πανω.εισαι λιγο επιθετικος ή μου φαίνεται.εγω διαβαζοντας την ανακοίνωση αντιλαμβανομαι κινητικοτητα απο την δημοτική αρχη που προφανώς θα καταλήξει σε ενημερωση και πρωτοβουλιες.λιγο ανακριτικό το στυλ σου,προσεξε το

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι δέκα μέρες για ένσταση αφορά μόνο την έγκριση από τη ΡΑΕ, έχει πολύ δρόμο ακόμα.Η άμεση κινητοποίηση της αρχής και η άμεση ενημέρωση των πολιτών λέει πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν είμαι καθόλου επιθετικός. Απαιτητικός είμαι. Τα άτομα που απαρτίζουν τη νέα δημοτική αρχή δεν είναι σαν τους παλιούς και πρέπει να συνεχίσουν να λένε τα πράγματα με το όνομά τους. Διαφορετικά ας κρατάγαμε τους απερχόμενους. Δεν μπορεί τέτοια σοβαρά θέματα να έρχονται στη δημοσιότητα από πολίτες και οι αρμόδιοι να μην ξέρουν τίποτα τρεις ημέρες πριν τη λήξη της προθεσμίας.
    Η ανακοίνωση επέτρεπε να απαντούσε στα ερωτήματα που έθεσα. Απασχολούν τον καθένα μας. Και φυσικά περιμένω απάντηση αντί για απειλές...
    Και φυσικά την θέση της απερχόμενης δημοτικής αρχής και του περιβαλλοντικού συλλόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. θα ηθελα παρακαλω να μαθω αν στους συνεργατες του νεου δημαρχου που επισκευθηκαν για αναλυτικη ενημερωση τον κ. Νομικο παρευρισκονταν και ο κ. Πελωνης.
    διοτι ηταν ο μονος που εχει μεχρι τωρα σταθει απεναντι απο τον κ.Νομικο και την ριπενουσα επιχειρηση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ανώνυμε των 11:45 σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί σου, ο κόσμος πρέπει να πληροφορείται επειδή ψήφισε κιόλας την δημοτική αρχή. Ο κόσμος όμως πρέπει να πληροφορείται έγκαιρα ,έγκυρα εμπεριστατωμένα και με επιστημονικές τεκμεριώσεις. Διαφορετικά παραπληροφορείται. Η νεα δημοτική αρχή έκανε μια πολύ καλή κίνηση και μπράβο για την πρωτοβουλία της. Οποιαδήποτε πληροφορία πριν ερευνηθεί είναι παραπληροφόρηση. Πάμε τώρα στο κυρίως θέμα, απο κάπου πρέπει να παραχθεί ενέργεια εκτός αν αποφασίσουμε όλοι πως δεν πρέπει να καταναλώνουμε ενέργεια. Η ενέργεια παράγεται με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο καίγοντας ορυκτά και τελευταία απο τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Αν μετά την ενημέρωση που αναφέρεται στην ανακοίνωση της δημοτικής αρχής, εξεταστεί η μελέτη και τηρούνται όλες οι προδιαγραφές οι νόμοι και όροι περιβαλλοντικών επιπτώσεων, η ενέργεια είναι πράσινη τότε όλοι πρέπει να την δούμε θετικά. Αν όμως είναι κάτι διαφορετικό μολύνει την ατμόσφαιρα και δεν είναι ανανεώσιμη πηγή ενέργειας όλοι μα όλοι κόντρα. Δεν έχω καταλάβει γιατί κάποιοι σχετίζουν το εργοστάσιο της ντομάτας με το παραπάνω θέμα. Γιατί εκ των προτέρων είναι αρνητικοί πριν ερευνηθεί και γιατί το σχετίζουν με καύση σκουπιδιών με το εργοστάσιο στην Θίσβη ή με τον λιθάνθρακα; Και αν συμβαίνει η πρώτη των περιπτώσεων και οι αγρότες θα έχουν μια διέξοδο με το ενσύρωμα, γίνουν κάποιες θέσεις εργασίας και ο δήμος κερδίσει κάποια χρήματα σε ποσοστό (όπως γίνεται στις ανεμογενήτριες) εμείς θα πούμε όχι μόνο και μόνο επειδή ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας έχει μια άλλη επιχείρηση που μας ταλαιπώρησε αφάνταστα το προηγούμενο καλοκαίρι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ό άλλοτε λαλίστατος από το μπλογκ νέος δήμαρχος της Αλιάρτου και μέχρι πρόσφατα μέρος της κοινής γνώμης που τώρα χωρίς κανένα δισταγμό υποτιμά υπάρχει περίπτωση να απαντήσει στα ερωτήματα που έχουν τεθεί και απασχολούν ευρέως τους κατοίκους της περιοχής για το που θα γίνει η μονάδα, που έγινε η συνάντηση με τον κ. Νομικό και για το ποιοι συμμετείχαν σε αυτή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. γιατι ανωνυμε δεν πηρες μια ιδεα απο τι θα ακουσεις τι επομενες μερες απο τον παραπανω σου σχολιαστη? δε σε φτανει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕ…….Μήπως είχανε γίνει κα άλλες συναντήσεις προεκλογικά και δεν πήραμε χαμπάρι τίποτα ☺ ☻

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τελικά είμαι πολύ μπλεγμένος θέλουμε πράσινη ενέργεια; θέλουμε την προστασία του πλανήτη;Τι θέλουμε;Θελουμε να είμαστε όλοι μα όλοι ειδικοί;Νομίζω πως αν γινόταν ένα εργοστάσιο που θα έκαιγε λιγνίτη ή λιθάνθρακα όλοι θα λέγαμε ναι. Όμορφη και παράξενη πατρίδα τίποτα τελικά δεν είναι τυχαίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ανώνυμε 6:35 επειδή έχεις γνώσεις χημικού απότι αντιλαμβάνομαι πες μας τι πρέπει να γίνει;Και που είδες ότι ο δήμαρχος έγραψε τον κόσμο; Η συνάντηση έγινε στον Μπατσέ εκεί που γίνονταν οι μαζώψεις επιπέδου της προηγούμενης αρχής.Κατάλαβε επιτέλους πως ο δήμος γύρισε σελίδα και θα προστατέυσει σαν κόρη οφθαλμού το περιβάλλον και στην πόλη την πρώτη θέση έχει ο πολίτης και όχι τα συμφέροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όχι ρε μεγάλε, όχι λέμε στο λιθάνθρακα αλλά όχι λέμε και σε ότι βρωμίζει τον τόπο μας.
    Να πάνε αλλού να το φτιάξουν.
    Εμείς στον Αλίαρτο θέλουμε άλλου είδους ανάπτυξη.
    Η επεξεργασία των οργανικών αποβλήτων των κτηνοτροφικών μονάδων (πιστεύω να ξέρεις τι είναι) δεν φέρνει ανάπτυξη παρά μόνο για τον επιχειρηματία.
    Διάβασα κάπου: «Επιγραμματικά το βιοαέριο είναι μίγμα δύο κυρίως αερίων, του μεθανίου (CH4) και του διοξειδίου του άνθρακα (CO2).
    Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αρκετές κατηγορίες οργανικών αποβλήτων όπως κοπριές - περιττώματα – στρωμνές, νωπά υπολείμματα συγκομιδής, απορρίμματα διαλογής, οργανικά απορρίμματα και βιομηχανικά απόβλητα.
    Μια τέτοιου είδους μονάδα μπορεί να παράγει ηλεκτρική και θερμική ενέργεια με ελάχιστο κόστος παραγωγής από ανανεώσιμες πηγές ενώ όφελος δημιουργείται και από την εκμετάλλευση του στερεού και υγρού προϊόντος της επεξεργασίας για λίπανση εδαφών».
    Αυτό είναι το όραμα για τον τόπο μας που κάποτε ήταν γνωστό για τους κήπους τώρα να γίνει για την επεξεργασία κουράδων;
    Όχι λοιπόν στις κοπριές, ναι στην ανάπτυξη και τις υποδομές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μη τσακώνεστε μεταξύ σας διότι "ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται" όπως λέει και ο σοφός λαός.
    Είμαι από γειτονικό δήμο που έχει περάσει ανάλογες καταστάσεις γι΄ αυτό αν θέλετε επιτρέψτε μου κάποιες παρατηρήσεις.
    Πρώτα θέλω να συγχαρώ το συγκεκριμένο μπλόγκ που ανέδειξε το θέμα το οποίο έπρεπε να γνωρίζει και η απερχόμενη δημοτική αρχή και η νέα και να είχαν ήδη ενημερώσει τους κατοίκους.
    Δεύτερον ο νέος δήμαρχος θα έπρεπε ήδη να είχε απαντήσει στα ερωτήματα που έχουν τεθεί.
    Και τρίτον το είδος της ανάπτυξης μιας πόλης το επιλέγουν οι πολίτες τους οποίους υπηρετεί η δημοτική αρχή και κανείς άλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. «Οι μάσκες έπεσαν νωρίς», στο σινέ «Αλίαρτος» από 1 Ιανουαρίου 2011.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όταν λέγαμε πολλές φορές να αλλάξει κάτι στον Αλίαρτο εννοούσαμε να γίνει κάτι που θα μας κάνει να ερχόμαστε πιο συχνά και θα μας κάνει να μείνουμε και μόνιμα. Δεν εννοούσαμε να μην ξαναπατήσουμε το πόδι μας από τη βρώμα. Συγχαρητήρια στον πρώην και στο νυν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ρε συ ανωνυμε απο πανω πρεπει να εχεις το κληρονομικό χαρισμα.πριν αναλάβει ο δήμαρχος εχεις καταλαβει τα παντα.είναι βεβαιο ότι τιν ψήφισες κι ολας,φαίνεται η αντικειμενικότητα.
    επίσης εσύ που θετεις τα ερωτήματα,πρεπει να τα σκεφτηκες πολύ.τον στριμωξες αφάνταστα.ρωτάς με ποιους πήγε;σου λεει με συνεργατες.τέλος.ρωτάς που έγινε ΄ή συνάντηση.φοβερό ερώτημα,μήπως σε γιάφκα;μήπως σε καταφύγιο;που;και τελος ρωτας που θα γινει η μοναδα;και η ανακοίνωση λέει ότι εντος των ημερών θα ξερεις τα πάντα.τους στρίμωξες πολύ αδερφέ,φοβήθηκαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρε παιδια ποιος Πελωνης ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτος που εχασε στις εκλογες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εγω προτείνω να κλεισουν ολα τα εργοστασια της περιοχης να γινουν βοσκοτοπια και εμεις τσοπανιδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΦΕΡΝΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Για να ρωτάει κάποια λογική θα υπάρχει και για να μην έχει απαντήσει ακόμα ο Ντασιώτης πάλι κάποιος λόγος θα υπάρχει.
    Για παράδειγμα έχει σημασία αν πήγε ο Πελώνης ή αν πήγαν άνθρωποι που έχουν σχέση με στελέχη του εργοστασίου. Επίσης έχει σημασία αν κλήθηκε και πήγε ο επιχειρηματίας στον δήμαρχο (αναφέρομαι στο νέο δήμαρχο, τον απερχόμενο τον ξέρουμε και δεν περιμένουμε τίποτα) ή ο δήμαρχος έτρεξε πίσω από τον επιχειρηματία. Ακόμα έχει σημασία αν θα γίνει κοντά σε κατοικημένη περιοχή η μακριά από την πόλη. Όσο για τον περιβαλλοντικό σύλλογο μάλλον έκανε τον κύκλο του...

    ΥΓ. Όσοι θέλουν να γίνουν τσοπάνηδες δικαίωμα τους, όσοι θέλουν τη βρώμα είναι άποψή τους, υπάρχουν όμως και πολίτες που για τον τόπο θέλουν άλλες μορφές ανάπτυξης προς όφελος όλων ανεξαιρέτως των κατοίκων του νέου δήμου και φυσικά είναι και εκείνων δικαίωμά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Επειδή εγω δεν ξερω σε ποια διευθυνση ειναι το γραφείο τύπου της νέας δημοτικής αρχή καλο ειναι να λειτουργησει η ιντερνετικη διευθυνση του Δημου Αλιαρτου.
    νομιζω ειναι ο μοναδικος δημος που δεν εχει στην Βοιωτια?? αν κανω λαθος να με διορθωσει καποιος για να εχουμε ολοι ενημερωση.Η λογικη αυτο λεει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. .ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΝΕΡΓΗΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΣΥ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΠΡΙΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙΣ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ. ΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ή Ο ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΑΚΟΥΓΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΘΑ ΦΥΛΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΟΑΕΡΙΟ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. φυσικα δεν εχει ιστοσελιδα ο δημος αλιαρτου,αλλα πες τα στο αλεκο που είναι ακόμα δημαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. με αφορμή τα όσα γράφονται για τον περιβαλλοντικό σύλλογο αλιάρτου και τους προβληματισμούς που αφορούν στην κατασκευή ιδιωτικής μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, ισχύος 3 MW, στον Αλίαρτο εκτιμώ ότι θα πρέπει πολύ γρήγορα:
    α. Να ενημερωθεί ο κόσμος για το έργο αυτό από την Δημοτική Αρχή και να σταματήσει να ανησυχεί ή όχι.
    β.Να διαχωρίσει ο κ. Ντασιώτης πρακτικά την ιδιότητά του ως Δημάρχου από αυτή του μέχρι σήμερα προέδρου του περιβαλλοντικού συλλόγου Αλιάρτου έτσι ώστε να μπορέσει ο σύλλογος να επιτελέσει το έργο για το οποίο δημιουργήθηκε μια και αυτή την στιγμή φαίνεται να βρίσκεται σε αδράνεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠρώΤη φορά Δημοτική αρχή ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ,έβγαλε άμεσα ανακοίνωση για τις ενέργειες που θα προβεί, -για ένα θέμα που θα έπρεπε να γνωρίζει προ πολλού η προηγούμενη Δημοτική αρχή και να είχαι ενημερώσει τους πολίτες - και καποιους του ενοχλεί τόσο που άρχισαν να κάνουν αυτό που μόνο αυτοί ξέρουν να κάνουν, δηλαδή να συκοφαντούν χωρίς ίχνος ντροπής,τον νέο Δήμαρχο πριν ακόμη αναλάβει.......Μάλλον ήταν πολύ βαριά η ΗΤΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ένας δημότης που σας πιστεύει11 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:33 μ.μ.

    και που είσαι να δεις που θα καταπιούν πολλοί από τους επικριτές την γλώσσα τους στην συνέχεια. Στα θέματα περιβάλλοντος οι της νέας δημοτικής αρχής είναι ενήμεροι αρκετά ευαισθητοποιημένοι και ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Αν πάρουμε από τις αντιδράσεις κάποιων πριν ακόμη δουν τη δημοτική αρχή καταλαβαίνουμε την προκατάληψη την πικρία και ιδιαιτέρως την άγνοια που τους διακατέχει. Κύριοι της δημοτικής αρχής ο κόσμος σας πάει με χίλια προχωρήστε και υλοποιείστε το πρόγραμμά σας. Και προσοχή δεν πρέπει να απαντάτε στους δυο τρεις κάθε λίγο. Μια ανακοίνωση όταν πρέπει και καλές πρακτικές τίποτα άλλο. Καληνύχτα και πέστε μας πότε θα γίνει το πρώτο δημοτικό συμβούλιο να είμαστε εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. εχει δικιο ο πιο πανω δε πρεπει να απανταει κανεις τι ειχες γιαννη μου τι ειχα παντα μια απο τα ιδια ποια η διαφορα ? σιγα σιγα δε θα ξεχωριζουμε απερχομενους και νυν αυτα που φωναζαμε τα ζητανε αλλοι τωρα απο αλλη μερια.ευγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. τελικά ο δήμος Θεσπιών απότι ακούγεται οικονομικά είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση απο το δήμο Αλιάρτου; κάτι τέτοιο ακούγεται, είναι αλήθεια; Γιατί κάποιοι προεκλογικά άλλα έλεγαν για τις Θεσπιές.δηλαδή ότι χρωστούν παντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μακάρι να καταλ'αβετε όλοι σας κάποια στιγμή ότι είσαστε τυχεροι που έχετε τον Νομικό ως επιχειρηματία στην Αλίαρτο και όχι κανέναν άλλο... Για ρωτήστε και λίγο παραδίπλα τι γίνεται και τι λαμόγια εμφανίζονται ως επιχειρηματίες, καθώς και τι ζημιές προκαλούν. Ναι ο Νομικός είναι επιχειρηματίας και προσβλέπει στο κέρδος πράγμα πολύ φυσικό, αλλά είναι και σοβαρός άνθρωπος και σε καμμία περίπτωση δεν θα έκανε κάτι που θα έβλαπτε τον Δήμο σας. Οποιος το αμφισβειτεί ας πάει μια βόλτα στα Οινόφυτα να δει τι γίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ. ΕΣΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΥΦΛΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΟΙΝΟΦΥΤΑ (ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ) ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΙΑΡΤΟ. ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΒΕΒΑΡΗΜΕΝΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΔΑ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΩΠΑΊΔΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ. ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν