ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ Η ΘΗΒΑ

| Ετικέτες , | Posted On Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Στα όριά τους έχουν φτάσει οι κάτοικοι της Θήβας αφού χιλιάδες αλλοδαποί Αφγανικής, Πακιστανικής και Ινδικής καταγωγής έχουν κατακλείσει την περιοχή μετά τις επιχειρήσεις σκούπας της αστυνομίας στην Αθήνα. Ιδιαιτέρα στον παλιό προσφυγικό Συνοικισμό, όπου πλέον στα σπίτια των Μικρασιατών κατοικούν αλλοδαποί, η κατάσταση είναι τραγική. Οι συχνές άγριες συμπλοκές μεταξύ αλλοδαπών, οι κλοπές, οι ληστείες, οι παρενοχλήσεις, τα μαχαιρώματα έχουν μετατρέψει τη ζωή των ντόπιων σε εφιάλτη, που μπορούν να είναι σχετικά ασφαλείς μόνο το πρωί αφού το βράδυ η περιοχή γίνεται γκέτο... 



 
Κάθε βράδυ όπως αποκαλύπτουν οι λιγοστοί κάτοικοι του Συνοικισμού αλλά και αλλοδαποί που μένουν χρόνια εκεί, πούλμαν κατεβάζουν και άλλους αλλοδαπούς, τους οποίους φέρνουν αλλοδαποί «νταβατζίδες» που τους υπόσχονται δουλειά και φαγητό με σκοπό να αποκομίζουν από αυτούς τα ¾ του μεροκάματού τους. Όταν φτάνουν όμως βλέπουν την θλιβερή πραγματικότητα αφού υπάρχουν ελάχιστες δουλειές. Επιπλέον οι ντόπιοι καταγγέλλουν τις άθλιες- από υγειονομικής απόψεως- συνθήκες διαβίωσης στα μικρά και ερειπωμένα σπίτια των Μικρασιατών στα οποία μένουν μέχρι και 40 άτομα( ανά σπίτι), φτιάχνοντας αυτοσχέδιες επιφανειακές αποχετεύσεις, δίπλα στις οποίες περνούν οι κάτοικοι και παίζουν τα παιδιά.

Εξοργισμένοι και απογοητευμένοι οι κάτοικοι καταγγέλλουν την Δημοτική Αρχή που δεν έχει πράξει απολύτως τίποτα παρά τις υποσχέσεις του Δημάρχου Θηβαίων Νίκου Σβίγγου.

starlamias.gr

Σχετικές Αναρτήσεις :



Comments:

There are 0 σχόλια for ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ Η ΘΗΒΑ

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν