ΚΩΠΑΪΔΙΚΑ 2010

| Ετικέτες , , , , | Posted On Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010















κάντε κλικ στις εικόνες



Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ !!!

 Ο σχεδιασμός και η εκτύπωση της αφίσας και
του προγράμματος, έγιναν από τον Γ. Μελετίου

Σχετικές Αναρτήσεις :



12 σχόλια:

  1. Ο δήμος όποτε θέλει θυμάτε ότι υπαρχει η εφημεριδα.αν στριμωχτει το ξεχνάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι, την αφίσα και το πρόγραμμα δεν τα έλαβα από το δήμο. Ίσως γιατί πιστεύουν ότι τα Κωπαϊδικά δεν έχουν ανάγκη την ηλεκτρονική διαφήμιση ή δεν θεωρούν σημαντικό το ότι δίνεται η δυνατότητα στους πολίτες(του δήμου μας και της υπόλοιπης Βοιωτίας), να ενημερώνονται για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων μέσω ίντερνετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. απο τα ΚΩΠΑΪΔΙΚΑ λείπουν κάποια πράγματα που δε χρειάζονται καθόλου, μα καθόλου χρήματα, για να να γίνουν και να ομορφύνουν τις εκδηλώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΙΣ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΡΟΚ ΒΡΑΔΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ !ΚΑΙ! ΕΝΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ...ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ...STRIPTEASE...ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ....ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ??ΙΣΩΣ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΑΝ??
    ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ..ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ....
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ?? ΙΣΩΣ Ο ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ "ΕΥΘΗΝΗ" ΤΥΠΩΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ¨ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ" ΚΑΙ "ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ" ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΓΡΟΤΗΜΑΤΟΣ
    Η ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΛΥ ..."ΜΠΡΟΣΤΑ" ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ?? ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ,ΕΤΣΙ,ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΣΤΟ "ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ" ΤΟΥΣ?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αν έφερναν το συγκρότημα "άγαμοι θύται"δεν θα τους έβαζαν στο πρόγραμμα λόγω ονόματος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φιλε μου,δυστηχως για εμας τα πραγματα στον Αλιαρτο δεν προκειται να αλλαξουν....ειμαστε μια κλειστη κοινωνια απο την οποια δεν λειπουν οι προκαταληψεις και τα ταμπου.Εδω δεν γινονται αλλα κι'αλλα και θα επιτρεψουν τωρα σε ενα μαθητικο συγκροτημα να βγει με τετοιο ονομα? Μην τρελαθουμε....και οχι πως εχω τιποτα με τα παιδια του συγκροτηματος(αλιμονο ετσι?) ισα ισα τους εχω ακουσει και νομιζω οτι ειναι αρκετα ταλαντουχοι..γιατι λοιπον η ιδια η κοινωνια μας να μην κανει κατι ωστε να προωθει τετοιου ειδους προγραμματα??? Τελος παντων...καλη συνεχεια να ευχηθω στα παιδια και να μην μασανε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΠΑΛΜΕΣ ΕΦΕΡΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ..ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΚΩΠΑΙΔΙΚΑ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ?
    ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΧΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ...
    ΦΑΤΕ ΚΙΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!
    ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕ ΚΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΝΟΙΑΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ως μελος του συγκροτηματος που αν και θα συμμετεχει στο προγραμμα των κωπαιδικων.....χαθηκε στο προγραμμα(η τουλαχιστον εγω δεν το βλεπω)θα ηθελα να δωδω συγχαρητηρια οχι μονο στο δημο αλλα και στους δημοτες του χωριου μας που ειναι τοσο μπροστα κ ειναι τοσο συνειδητοποιημενοι που δεν δεχονται το ονομα STRIPTEASE να γραφει σε μια αφισα διοτι τους προσβαλει!!!!Ασ σκεφτουνε ομως τα προσβλητικα γεγονοτα που λαμβανουν χωρα καθημερινα σ'αυτο εδω το χωριο κ υστερα ας αναλογιστουν αν το ονομα αυτο θα ηταν πρεπον να αναγραφεται στο προγραμμα μαζι με ολους τους υπολοιπους συμμετεχοντες των κωπαιδικων εκδηλωσεων!!!!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. LOIPON!!! TON DHMO DEN TO NOIAZOUN TA NARKWTIKA POU PIGENOERXONTAI MESA STON ALIARTO KAI TON PEIRAKSE ENA ONOMA!!!TOSA ALLA PIO SUMANTIKA PRAGMATA DEN TN ENDIAFEROUN...!2 PRAGMATA TON ENDIAFEROYN!!!TA LEFTA KAI OI PSIFOI GIA NA KSANAPAREI LEFTA!STIS EPOMENES EKLOGES MIA MOUTSA 8A PAROUN OLOI!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επειδή τα πολλά και τα περίεργα λόγια θεωρούμε ότι δεν μας ταιριάζουνε. Το όνομα που επιλέξαμε για το συγκρότημά μας, ήταν καθαρά δική μας επιλογή και αποσκοπούσε μόνο στον <>. Είμαστε μια ομάδα παιδιών ,μια παρέα φίλων με αγάπη για την μουσική. Όλοι έχουμε την γνώμη μας και το καλύτερο θα ήταν να μην την κρύβουμε πίσω από την ανωνυμία. Κατανοούμε τους λόγους για τους οποίους το όνομά μας μπορεί να μην εμφανίστηκε στο πρόγραμμα ,και δεν πρέπει να συνδυάζουμε το γεγονός αυτό, είτε εμείς οι ίδιοι είτε οποιοσδήποτε άλλος ,με την οποιαδήποτε πολιτική αντίληψη .Το συγκρότημα μας παίρνει θέση επίσημα και δηλώνει ότι δεν έχει σχέση με τα πολιτικά σχόλια που διαβάσαμε παραπάνω. Επίσης να ζητήσουμε συγνώμη αν κάποια στιγμή, κάποιο από τα σχόλιά μας έδωσε ,πραγματικά άθελά μας, λάθος εντυπώσεις.

    Από τα μέλη του συγκροτήματος
    STRIPTEASE

    Υ.Γ.: Εμείς θα συνεχίσουμε αυτό που με αγάπη κάνουμε.
    Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/08 ΘΑ ΣΑΣ
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ Ο Λ Ο Υ Σ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ
    ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΒΡΑΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. *...δική μας επιλογή και αποσκοπούσε μόνο στον "χαβαλέ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μπράβο παιδιά για τη θέση σας.μακριά απο όσους θέλουν να σας εμπλέξουν με πολιτικά κλπ.
    Να πατε να τα δωσετε ολα να κανετε το κεφι σας και να μην αφήσετε κανένα να σας εκμεταλλευτεί.Μόνο και μόνο που θα τραγουδήσετε λυνει οποια παρεξήγηση.
    μακριά οι κασσανδρες απο τη νεολαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν