ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕ ΟΜΗΡΟΥΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

| Ετικέτες , | Posted On Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010


Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Αστυνομίας στον Πειραιά, όπου μετά από ληστεία σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας ένας από τους δράστες κρατά ομήρους τουλάχιστον 3 ανθρώπους. Ο δράστης φέρει βαρύ οπλισμό, ενώ νωρίτερα ακούστηκαν και 3-4 πυροβολισμοί, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποιος τραυματισμός. Στις 13:45 ο δράστης εξήλθε για λίγα λεπτά, μαζί με τους ομήρους, στάθηκε στην είσοδο της τράπεζας, απελευθέρωσε ακόμα έναν όμηρο, ωστόσο μπήκε και πάλι μέσα...

Πρόκειται για το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, στη συμβολή των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Χαριλάου Τρικούπη, στο κέντρο του Πειραιά, όπου ο δράστης μαζί με δύο συνεργούς τους προχώρησαν νωρίτερα σε ληστεία.

Κατά την προσπάθεια διαφυγής τους, συνελήφθησαν από άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ δύο από τους δράστες, ενώ ο τρίτος ταμπουρώθηκε μέσα στην τράπεζα, κρατώντας ομήρους υπάλληλους και πελάτες, υπό την απειλή όπλου και χειροβομβίδας.

Λίγο μετά τις 13:00 και μετά από συνομιλίες με διαπραγματευτές της αστυνομίας, ο ληστής άφησε ελεύθερα 14 άτομα.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ διαπραγματευτές της αστυνομίας έχουν αναλάβει την επαφή με το δράστη και προσπαθούν να τον πείσουν να παραδοθεί. Ελικόπτερο της αστυνομίας πετά πάνω από την περιοχή, ενώ η περιοχή έχει αποκλειστεί σε μεγάλη ακτίνα.

Ληστεία στη Μεγαλόπολη


Είναι η δεύτερη ληστεία με πυροβολισμούς που σημειώνεται σήμερα. Το πρωί, ληστεία, με έναν σοβαρά τραυματία, σημειώθηκε σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, στη Μεγαλόπολη. Από τους πυροβολισμούς των τριών δραστών τραυματίστηκε ένας πολίτης, ο οποίος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης κι από εκεί στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, όπου αυτή την ώρα υποβάλλεται σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση. 

nooz.gr

Σχετικές Αναρτήσεις :



Comments:

There are 0 σχόλια for ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕ ΟΜΗΡΟΥΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν