Περί Κωπαϊδικών ο λόγος

| Ετικέτες , | Posted On Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

   Βλέποντας το πρόγραμμα των Κωπαϊδικών θα ήθελα να προσθέσω κάποιες σκέψεις και παρατηρήσεις που νομίζω θα έκαναν πιο όμορφες, και πιο ελκυστικές για το κοινό της πόλης, τις πολιτιστικές μας εκδηλώσεις.
   Πιστεύω πως θα ήταν καλύτερα οι υπεύθυνοι των Κωπαϊδικών να έρθουν ,κατά τον σχεδιασμό των εκδηλώσεων, σε επαφή και συνεργασία με όλους τους φορείς και συλλόγους της πόλης για την συμμετοχή περισσότερων συμπολιτών μας στις εκδηλώσεις....

   Θα μπορούσαν για παράδειγμα στα πλαίσια των αθλητικών εκδηλώσεων να εντάξουν στο πρόγραμμα ένα ποδοσφαιρικό αγώνα 8χ8 ή 5χ5 με τις υπέροχες ακαδημίες που διαθέτει ο παναλίαρτος, παράλληλα με το πρόγραμμα επίδειξης Ταε κβο ντο που έγινε από τον άξιο συμπολίτη μας.
   Θα μπορούσε να γίνει ένας δρόμος αντοχής στους κήπους για τους μαθητές των Δημοτικών και του Γυμνασίου, σε συνεργασία με τα σχολεία, και να βραβευτούν όλοι οι συμμετέχοντες.
   Επίσης θα μπορούσε να προετοιμαστεί εκ των προτέρων και η βράβευση για την επιτυχία των μαθητών-τριών στα ΑΕΙ και τα ΑΤΕΙ, τα αποτελέσματα βγήκαν αυτή την εβδομάδα , σε συνεργασία με το Λύκειο Αλιάρτου.
   Είμαστε ο μοναδικός δήμος που ποτέ δεν βράβευσε τους μαθητές-τριες για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν , θα ήταν πιστεύω μεγάλη η τιμή για τα παιδιά και τις οικογένειές τους, και θα μπορούσε να προσελκύσει αρκετό κόσμο.
   Τέλος θα μπορούσατε σε κάποια βραδιά των εκδηλώσεων να τιμήσετε με μια απλή τιμητική πλακέτα τον πρωταθλητή Ελλάδος στον ακοντισμό Κωνσταντίνο Ηλία., μαθητή του Λυκείου Αλιάρτου και αθλητή της ΑΓΕΒ, που εκπροσώπησε την χώρα μας στη Μόσχα και από καθαρή ατυχία δεν συμμετείχε στην 1η Ολυμπιάδα νέων στην Σιγκαπούρη.
   Όσα αναφέρω πιο πάνω δεν χρειαζόταν χρήματα, απλώς την αγορά βραβείων και πλακετών και την αξιοποίηση φορέων και συλλόγων. Τέλος αν κάτι από τα παραπάνω έγινε, εκτός προγράμματος και δεν το αντιλήφθηκα σας ζητάω συγνώμη, αν πάλι αποταθήκατε σε φορείς και συλλόγους και δεν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά σας θα ήταν καλό να μας ενημερώσετε για να μην σας καταλογίζουμε αδίκως ευθύνες.

 

Ένας συμπολίτης

Σχετικές Αναρτήσεις :



5 σχόλια:

  1. Αυτά που λες αγαπητε συμπολίτη οι διοικούντες δεν μπορούν ούτε να τα συλλάβουν πόσο μάλλον να τα υλοποιήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πριν κάποια χρόνια κάποιες εκδηλώσεις των Κωπαιδικών γινόταν και στους κήπους. Μιλάω πριν την ανάπλαση. Είναι και το καλύτερο μέρος όταν παίζεται κάποιο θέατρο και οι ηθοποιοί ακούγονται καλύτερα λόγω έλλειψης θορύβου. Μετά την ανάπλαση, την πετυχημένη ανάπλαση εννοώ δεν έγινε τίποτα καμιά εκδήλωση. Εμ βέβαια τι να πουν δώσαμε 1.500.000 ευρώ και χαλάσαμε το πάρκο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλές και αξιόλογες οι προτάσεις και πάνω απ΄όλα αντικειμενικές και εύκολα υλοποιήσιμες.
    Δε ξέρω πρόσωπα και πράγματα αλλά το βλέπω δύσκολο να σου απαντήσει κάποιος υπεύθυνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. στου κουφού την πόρτα,όσο θέλεις βρόντα.μάλλον στων κουφών την πόρτα γιατί και γω αισθάνομαι έμμεσα κουφός σαν πολίτης της Αλιάρτου και οι ευθύνες έστω και αδρά με βαρύνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιός ήταν ο υπεύθυνος των Κωπαιδικών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν