ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ

| Ετικέτες , | Posted On Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

Ο προγραμματιστής κ. Γιάννης Πέτροβας δημιουργήσε πρόσφατα ένα δωρεάν πρόγραμμα ικανό να μας βοηθήσει όλους να καταχωρούμε τις αποδείξεις μας. Εύκολα και γρήγορα μπορούμε να δημιουργήσουμε τις δικές μας στήλες όπως Κατηγόριες Δαπανών ενώ μπορούμε να έχουμε στατιστικά στοιχεία ανά έτος μήνα κτλ. Κάνωντας κλικ στο παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε όλοι να το κατεβάσετε και να το χρησιμοποιήσετε δωρεάν( Μέγεθος 2.2ΜΒ).eforia.zip

Σχετικές Αναρτήσεις :



5 σχόλια:

  1. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα για αποδείξεις είναι παντελώς άχρηστο. Ενα πολύ πιό ωραίο που έχω βρεί είναι της ALTEC, είναι τελείως δωρεάν και μπορείτε να το κατεβάσετε από το altec.gr. Επίσης μπορείτε να το βρείτε και στο συνοδευτικό CD του περιοδικού computer Actice. Το πρόγραμμα ονομάζεται Tax-Free

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας ζητώ συγνώμη, ξέχασα να σας δώσω το link.

    http://swsupport.altec.gr/eservices/taxfree/contact.asp

    Καλές καταχωρήσεις.
    Γειά σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άχρηστος εισαι ρε καρναβάλι, επειδή η ALTEC είναι μεγάλη εταιρία πάει να πει ότι ιδιώτης δεν μπορεί να κάνει καλύτερο πρόγραμμα για μια τόσο απλή δουλειά, το freeware πρόγραμμα του συνάδελφου ραδιοερασιτέχνη είναι εξίσου χρήσιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άχρηστος εισαι ρε καρναβάλι, επειδή η ALTEC είναι μεγάλη εταιρία πάει να πει ότι ιδιώτης δεν μπορεί να κάνει καλύτερο πρόγραμμα για μια τόσο απλή δουλειά, το freeware πρόγραμμα του συνάδελφου ραδιοερασιτέχνη είναι εξίσου χρήσιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι πολύ ωραίο προγραμμα , φτάνει να βγάλει και την έκδοση του 2016 που την περιμένουμε με αγωνία και όσο καθυστερεί , έχουμε μεγάλο πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν