Ανακοίνωση Σωματείου Ιδ. Υπαλλήλων Λιβαδειάς

| Ετικέτες | Posted On Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012


Ως ντήλερ των πολυεθνικών, η τρικομματική κυβέρνηση αφού σάρωσε με νόμο στη Βουλή ότι εργατικό δικαίωμα είχε κατακτηθεί μέχρι τώρα με αγώνες και αίμα, προχωράει στην εφαρμογή της εργάσιμης εβδομάδας των 7 ημερών και 67 ωρών.


Με αφορμή για άλλη μια χρονιά το ωράριο των εορτών ετοιμάζει νομοσχέδιο για την λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές με στόχο βεβαίως την εξόντωση και το πλήρες ξεζούμισμα χιλιάδων εμποροϋπαλλήλων αλλά ταυτόχρονα και χιλιάδων αυτοαπασχολούμενων που θα τους οδηγήσει μαζικά σε ¨λουκέτο¨...


Τα αίολα επιχειρήματα περί εξυπηρέτησης των καταναλωτών έχουν καταρριφθεί εδώ και χρόνια από την ίδια τη ζωή, εφόσον και η ίδια η κυβέρνηση έχει στοιχεία ότι το 31% του λαού ζει κάτω από το όριο της φτώχιας, αποτέλεσμα βέβαια των χρόνιων πολιτικών σκληρής λιτότητας και ξεζουμίσματος του Ελληνικού λαού.


Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς , κλαδικά και επιχειρησιακά σωματεία εμπορίου και υπηρεσιών πανελλαδικά όχι μόνο δηλώνουμε την αντίθεση μας αλλά και θα προχωρήσουμε σε όλες τις μορφές δράσης για να μην εφαρμοστεί η κατάργηση της Κυριακής αργίας.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους στον κλάδο να είναι σε επαγρύπνηση για να απαντήσουμε με κινητοποιήσεις στην απόφαση της τρικομματικής κυβέρνησης.Το πάγιο αίτημα μας για νομοθετική κατοχύρωση της Κυριακής αργίας είναι πιο επίκαιρο από ποτέ, και θα το διεκδικήσουμε αγωνιστικά.  

    

ΤΟ Δ.Σ.

Σχετικές Αναρτήσεις :Comments:

There are 0 σχόλια for Ανακοίνωση Σωματείου Ιδ. Υπαλλήλων Λιβαδειάς

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν