Γ. Ντασιώτης: "Εκμηδενίζουν το έργο και καταπατούν την αξιοπρέπεια των αιρετών" (βίντεο)

| Ετικέτες , , | Posted On Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

δείτε στη συνέχεια τη συνέντευξη του Γ. Ντασιώτη και το ρεπορτάζ του Star Λαμίας








Σχετικές Αναρτήσεις :



20 σχόλια:

  1. Ο δημαρχος δεν θελει να δωσει τις λιστες με αυτους που μπηκαν στο δημο επειδη ειχαν γνωστο καποιον απο τους προκατοχους του..ενδιαφερον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τωρα ο κοσμος δηλαδη θα πιστεψει οτι ο μισθο σου ειναι 900 ευρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...αν θε, αν δε θε, αλέ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και να ερθει ο Αλε... που με ολα βολε.....

      Διαγραφή
    2. εσυ δηλαδη 8.39πμ αποσα ειπε μονο αυτο καταλαβες;

      Διαγραφή
  4. κ. Δήμαρχε δεν είπατε τι θα κάνετε με την λίστα των ΙΔΑΧ... αλλά είστε τυχερός προς το παρον γιατί ο Δήμος Αλιάρτου δεν εμπίμπτει στις σχετικές διατάξεις. Όταν φτάσει το πλήρωμα του χρόνου όμως θα δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βλεπωντας πρωτα τα σχολια και μετα τα βιντεο θα θελα να κανω μια ερωτηση στον κουκουλοφορο ρουφιανο ανωνυμο σχολιαστη με τις λιστες τι δεν καταλαβαινεις? εισαι πραγματικα ηλιθιος απλα περιμενες πως κςι πως να ξαναδωσει συνεντευξη και παλι θα εβρισκες να πεις τη μαλακια σου .Τι δεν καταλαβαινεις αναγκεφαλε εχεις την εντυπωση οτι οι υπαλληλοι ειναι τιποτα καλα αμειβομενοι με πλουσιες οικογενειες? τοσα χρονια γιατι δεν διαμαρτυροσουνα που ησουν μηπως σε εδιωξαν απο καμμια θεση?Αλλα εχεις αυτη του ρουφιανου δεν σε νοιαζει .Ο ανθρωπος μιλαει με αφοπλιστικη ειλικρινια και αυτο σε ενοχλει προφανως αλλα ετσι εχεις μαθει εσυ και ολοι τις γενιας σου γι υτο ειμαστε εδω που ειμαστε αντι να βρεις να σχολασες κατι ουσιαστικο παπαρολογεις σου αξιζουν τα χειροτερα αυτη ειναι η αλληλεγγυει προς τον συνανθρωπο αυτες τις δυσκολες ωρες.Αυτος ειναι ο Ελληνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ότι και να λέτε,ένα έχει σημασία. Αυτές τις αλήθειες δεν τις λένε εύκολα οι πολιτικοί. Δήμαρχε συγχαρητήρια,ο κόσμος να ξέρεις ότι εκτιμά την ειλικρίνεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ενας που δεν σε ήξερε16 Νοεμβρίου 2012 στις 5:34 μ.μ.

    Δώσε τον αγώνα σου δήμαρχε! όσοι σε ξέρουν πιστεύουν σε σένα, όσοι σε ζουν σε εμπιστεύονται, όσοι δε σε γουστάρουν είναι αυτοι που δε μπορούν να σταθούν δίπλα σου και να παραδεχτούν πως έχουν άδικο και όσοι προσπαθούν να σε βλάψουν απλώς δε θα τα καταφέρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. σε ποιους Δημους οι μισθοι ειναι 2700 μικτα συν δημοτι α συμβουλια -διαφορες επιτροπες εξτρα- αν ειναι δημοσιος εχει λαμβανει μισθο απο το δημοσιο κανονικα και τυχουσα διαφορα ειναι χρεωση στον οτα και ισως εξοδα παραστασης ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΛΑΚΙΑ ειπες...καλο θα ειναι να ανακαλεσεις..

      Διαγραφή
    2. 6.42 μμ άμα θες να πεις κάτι ψαχτο πρώτα.απο το Μάρτιο του 2010 δεν ισχύει ο διπλός μισθός,ο Δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι,παίρνουν υποχρεωτικά την αντιμισθια του αιρετού και δεν δικαιούνται ούτε συμβούλια,ούτε επιτροπές,ούτε τίποτε άλλο.
      Μη λες μαλακιες γιατί ακόμα και ανώνυμα εκτιθεσαι.

      Διαγραφή
  9. αμα δεν ξέρει καποιος γιατί μιλά ακομα??????????????????????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. έλεος!!!!!!!!!!για αυτόν στις 6+42 τα λέω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μαζαίος στην Αθήνα17 Νοεμβρίου 2012 στις 2:04 μ.μ.

    Μακαρι να μιλαγανε ολοι οι δημαρχοι τοσο καθαρα λογια.και επειδη σε καποιους που γραφουν παραπανω αρεσει να τους κοροιδευουνε,δεν εχουνε καταλαβει οτι τα μισολογα νας εφτασαν σε αυτο το χαλι.Δημαρχε πεστα οπως πρεπει,μας αρεσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ο 'ένας που δε σε ήξερε' ειναι ο καλύτερος
    τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά δηλαΔη τώρα τον έμαθες
    που είναι η Ανεξάρτητη αΡχή λογοκρΙσΙας Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν