Ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός του Λόφιου Ποταμού

| Ετικέτες , , | Posted On Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Ολοκληρώθηκε  ο καθαρισμός του Λόφιου Ποταμού, που διασχίζει την πόλη της Αλιάρτου και είχε ξεκινήσει στις 15-10-12.

Ο καθαρισμός αποκάλυψε  ένα όμορφο ποτάμι που ήταν σκεπασμένο από καλάμια, βάτα και μπάζα και έγινε  από τον Δήμο με ίδια μέσα, στα πλαίσια της αντιπλημμυρικής προστασίας της πόλης.

Τόνοι σκουπιδιών και μπαζών ανασύρθηκαν και απομακρύνθηκαν αλλάζοντας το τοπίο στην καρδιά της Αλιάρτου... 


Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα τοποθετηθεί, για λόγους ασφαλείας, προστατευτική μπάρα στην όχθη του ποταμού.



από γέφυρα Κριμπά προς Κωπαϊδα πριν τον καθαρισμό


από γέφυρα Κριμπά προς Κωπαϊδα μετά τον καθαρισμό


απο παλαιά εθνική οδο εως γεφυρα Κριμπά πριν τον καθαρισμό

από παλαιά εθνική οδό έως γεφυρα Κριμπά μετά τον καθαρισμό

σκουπίδια που αλιεύθηκαν


Στην ιστοσελίδα του Δήμου, http://aliartos.gov.gr ,θα δημοσιευτεί σύντομα, πλούσιο φωτογραφικό υλικό.



Σχετικές Αναρτήσεις :



22 σχόλια:

  1. Τεράστια η διάφορα.έφυγε πολυ σαβουρα.Μόνο θετικά λόγια ακούγονται. Μπράβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καθαριστε και τον δρομο τωρα που τον κανατε χωραφι!!!!!!καλα τα εργα αλλα οχι για να φτιαξουμε κατι να χαλαμε κατι αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλεγα κι εγω,δεν μπορει να ξαφανιστηκαν όλοι οι πικραμενοι,κάτι δε θα έβρισκαν να πουν;τώρα ησυχασα,είναι όλοι εδω και σιγά σιγά εμφανίζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. μεγαλη πικρα ε;που δε το σκεφτηκαν οι δικοι σου,αλλα για να σκεφτεις θελει μυαλο καθαρο και οχι ρηγα μπαστουνι

      Διαγραφή
  5. καλα ρε ανωνυμε των 8.32. καποιοι καθαρισαν ενα αισχος και επειδη και μπραβο τους γνωριζουν καλα το ποσο μπουρδελο ειναι αυτη η κοινωνια το εβγαλαν και φωτογραφιες και εσυ το κρινεις ετσι.δηλαδη αν ειχε γεμιση σαββατο βραδυ ο βοθρος σου και εσυ καιγοσουν καποιος να στο αδειαση φανταζομαι οτι θα του εκανες και παρατηρηση για την οποια ανατσαλια στην αυλη σου εδημιουργησε.σε παραδεχομαι ομως γιατι αμεσως εδειξες το στιγμα σου.εισαι απο αυτους που θελουν κωπαιδικα των 58000 ευρω με την αναλογη ρεμουλα και οχι κωπαιδικα των 8000 ευρω ,που για μενα κακως γινονται ακομα,και καθαρο ποταμι.φαινετε οτι ειναι κοντα το σπιτι σου και λερωνεσε η χαλανε οι ζαντες του αυτοκινητου σου.καλα κανεις και σκεφτεσε ετσι το ατυχημα ειναι οτι ψηφιζεις και ετσι και παιρνεις και αλλους στο λαιμο σου.και για να μην αισθανθεις μοναξια καποτε ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΤΙΩΤΗΣ Ο ΗΛΙΑΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΝΗΣΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΛΙΑΡΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΑΛΙΑΡΤΕΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΚΩΣ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΩΠΑΙΔΙΚΑ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ ΤΩΝ 5000 ΔΡΑΧΜΩΝ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΩ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ ΜΕ 29% ΤΟ 1982 ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΩΦΕΛΟΣ,,,ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ....ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΕ.......ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 45 ΕΤΩΝ ΔΙΠΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ξερεις η παρατηρηση δεν απευθυνεται μονο στο δσ αλλα και στους υπαλληλους....ναι ρε πληρωνω δημ τελη και δεν θελω να λερωνω το αμαξι μου...αλλιως να μην τα πληρωνω και να δω μετα απο που θα πληρωθουν ολοι αυτοι οι τεμπεληδες που καθονται και πληρωνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λογικά σκεπτόμενος4 Νοεμβρίου 2012 στις 3:15 μ.μ.

      Και δε μου λες ρε μεγάλε,όλα τα προηγούμενα χρόνια που πληρωνες δημοτικ´α τέλη γιατί δεν διαμαρτυροσουν για να καθαρίσουν οι τεμπέληδες υπάλληλοι ,ΌΠΩΣ τους λες, το ποταμι και φωναζεις τώρα που δούλεψαν και το καθάρισαν. Νομίζω ότι τρεις εξηγήσεις υπάρχουν.
      1. Τα προηγούμενα χρόνια δεν πληρωνες τίποτα,γιατί ήσουν μάγκας και κάποιοι άλλοι κορόιδα .
      2. Το μοναδικό σου πρόβλημα είναι μη λερωθουν οι ζάντες,οπότε δεν αξίζει να μιλά κανείς μαζι σου
      3. Είσαι κάποιος απο κεινους που έπρεπε να το έχουν καθαρίσει τόσα χρόνια και το ξέχασε,οπότε άντε γεια.

      Διαγραφή
    2. μαλλον εσυ εισαι ενας απο αυτους τους τεμπεληδες που το μονο που αλλαξες ηταν στεκι στον καφε..απο το μαντειο στο απολλωνιο αντε και στην κρεπερι!!!!

      Διαγραφή
    3. εκτός απο το να ''σκοτώνεστε'' δεν έχετε κάτι άλλο ενδιαφέρον να κάνετε?

      Διαγραφή
    4. Μεγάλη η πίκρα σου 10:15μμ.σε ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ. Υπομονή θα σου περάσει.κανε και καμία βόλτα ,περπατά διπλα στο ποταμι και σιγά σιγά θα το συνηθισεις,ότι τα κολληταταρια σου σε δούλευαν για πολλά χρόνια.

      Διαγραφή
  7. ρε φιλε συνεχως την ιδια ατακα λες...μεγαλη η πικρα..δηλαδη δεν εχω ξαναγραψει εδω μεσα αλλα μονο που μου δινεις να καταλαβω οτι εισαι ο ιδιος ανθρωπος και επιτιθεσαι σε οποιον κανει παραπονο ελεος..ασε τους πολιτες να μιλησουν σε οτι και ειναι αυτο δεν το λενε μονο πολιτικα.εχεις κολλησει στην εκλογικη αναμετρηση και δεν λες να ξεκολλησεις. στο κατω κατω οποιος και αν ειναι δημαρχος η αντιδημαρχος κατι κανει για την πολη αλλα ασε τα εργα να δειξουν το πνευμα του καθενος.και αν εισαι τοσο κολλημενος με τον ντασιωτη και οποιον ντασιωτη ειναι πανω δικαιολογησε το τουλαχιστον....πες ας πουμε το εργο δεν εχει ολοκληρωθει και κλεισε τα στοματα και οχι να καθεσε να κατηγορεις τους προηγουμενους.ο ιδιος ο δημαρχος και στις διαφορες ομιλιες του δεν το κανει και το αποφευγει..εσυ γιατι το κανεις εδω μεσα τοσο δημοσια τι εισαι ο μαγκας που μπορει να προσβαλει χωρις κανενα τιμημα?δεν το εχεις κανει μια φορα το κανεις διαρκως μολις καποιος κανει κριτικη.κοφτο επιτελους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω σε πληροφορώ δεν έχω κανένα κόλλημα κι αν θες να ξέρεις στις εκλογές απειχα. Όμως δεν μου αρέσει άνθρωποι που απέτυχαν και μαζι με αυτούς ο δήμος έμεινε πίσω,να βγαίνουν τώρα τιμητές και να ζητάνε και τα ρέστα. Αν φάνηκε πως υποστηρίζω τη νυν δημοτικ´η αρχη,είναι γιατί πράγματι βλέπω κάποιες φιλότιμες προσπάθειες με πολυ δύσκολες συνθήκες. Αυτο δε σημαίνει τίποτε παραπέρα. Τώρα αν καταλαθος σε ταυτισα με τους προηγούμενους σου ζητάω συγγνώμη.

      Διαγραφή
    2. το θεμα δεν ειναι φιλε μου να ζητας σε εμενα συγνωμη αλλα στους απεναντι συν-δημοτες σου που τους επιτιθεσαι τοσο πολυ.η κριση δικη σου.

      Διαγραφή
    3. και σου επαναλαμβανω ότι επιτιθεμαι σε αυτους που απετυχαν και τωρα ζητανε τα ρεστα,χωρις να εχουν κανει αυτοκριτικη ποτε.μου τη δινουν αυτοι οι τυποι γενικώς σε οποια θεση κι αν βρισκονται,γιατι απαυτους καταντησε η χωρα εδω που καταντησε.

      Διαγραφή
  8. άλλο είναι το βασικό ζητούμενο ρε παιδιά. Τι θα κάνει απόψε ο Ολυμπιακός με την Μονπελιέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το καθάρισμα έπρεπε να γίνει,η οικολογικη καταστροφη με το κόψιμο των δέντρων δε νομιζω οτι ήταν απαραίτητη!πραγματικα κρίμα για τα πλατάνια κ τις ιτιές,κάλλιστα θα μπορούσε να ανδειχτεί το τοπιο χωρις την κοπή των δέντρων!!αλλά μάλλον δεν είχαν ιδιαίτερη σημασία γι αυτούς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Δε νομίζω να έκανα κάποια προσωπική επίθεση για να μου μιλάς με αυτό το ύφος!!τα συμμαζέψου κ τα ειρωνικά κοσμιτικά του στυλ ευαίσθητε πές τα εκεί που σε πέρνει!!το μόνο που ανέφερα ήταν οτι ο καθαρισμός καλά εκανε κ έγινε κ έπρεπε να γίνεται συχνά για να μην γίνετε σκουπιδότοπος!το ξερίζωμα των δέντρων είπα οτι ίσως να μην ήταν απαραίτητο.τέλος να σου αναφέρω οτι δεν είναι κακό να υπάρχει πολυφωνία..δε καταλαβαίνω γιατί ενοχλείστε όταν γράφονται κ κάποια άλλα πράγματα!!δεν είπα οτι δεν κάνατε καλα που το καθαρίσατε είπα απλα κάτι το οποιο μπορούσε να αποφευχθεί

      Διαγραφή
  10. Δε νομίζω να έκανα κάποια προσωπική επίθεση για να μου μιλάς με αυτό το ύφος!!τα συμμαζέψου κ τα ειρωνικά κοσμιτικά του στυλ ευαίσθητε πές τα εκεί που σε πέρνει!!το μόνο που ανέφερα ήταν οτι ο καθαρισμός καλά εκανε κ έγινε κ έπρεπε να γίνεται συχνά για να μην γίνετε σκουπιδότοπος!το ξερίζωμα των δέντρων είπα οτι ίσως να μην ήταν απαραίτητο.τέλος να σου αναφέρω οτι δεν είναι κακό να υπάρχει πολυφωνία..δε καταλαβαίνω γιατί ενοχλείστε όταν γράφονται κ κάποια άλλα πράγματα!!δεν είπα οτι δεν κάνατε καλα που το καθαρίσατε είπα απλα κάτι το οποιο μπορούσε να αποφευχθεί




    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταρχήν δεν ξέρω που νομίζεις ότι απευθυνεσαι και λες ¨κανατε¨,¨καθαρισατε¨κτλ.Εγω ούτε εκανα,ούτε καθάρισαν,άλλοι τα έκαναν αυτα.Μιλάς όμως για οικολογική καταστροφή που ειναιβαρια κουβέντα και σου απάντησα,επειδή κάθε απόγευμα εδω και 7 χρόνια περπαταω αυτη τη διαδρομή και τηνξερω πολυ καλα. Όχι μόνο οικολογική καταστροφή δεν έγινε,αλλα το αποτέλεσμα είναι καλο για το περιβάλλον. Αυτός είναι ο λ´ογος

      Διαγραφή
  11. Τα σχόλια στη συγκεκριμένη ανάρτηση έχουν απενεργοποιηθεί.
    Ο λόγος;
    Πολύ απλά...
    ...Η ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μας διάβασαν