Καθαρισμός του Λόφιου ποταμού από το Δήμο Αλιάρτου

| Ετικέτες , , | Posted On Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Συνεχίζεται ο καθαρισμός του Λόφιου Ποταμού, που διασχίζει την πόλη της Αλιάρτου και έχει ξεκινήσει στις 15-10-12,με κατεύθυνση από τον Κηφισό προς την πόλη.

Ο καθαρισμός, ο οποίος αποκαλύπτει ένα όμορφο ποτάμι που ήταν σκεπασμένο από καλάμια, βάτα και μπάζα, γίνεται από τον Δήμο με ίδια μέσα, στα πλαίσια της αντιπλημμυρικής προστασίας της πόλης.
Ήδη το μεγαλύτερο μέρος του έχει καθαριστεί και έχει αναδειχτεί η κοίτη του, που πριν δεν φαινόταν...

Τώρα οι  εργασίες γίνονται στο τελευταίο και πιο δύσκολο μέρος, την οδό Κωπαϊδας, που έχει μεγάλη κυκλοφορία, καθώς συνδέει το κέντρο με τον συνοικισμό Ευρυτάνων ενώ  υπάρχει και η  ντοματοβιομηχανία.

Επειδή υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος από τα βαρέα οχήματα που εργάζονται, ο δρόμος κατά την διάρκεια των εργασιών θα παραμένει κλειστός .


Οι πολίτες μπορούν να χρησιμοποιούν άλλους δρόμους, που οδηγούν στους ίδιους προορισμούς και τους διαβεβαιώνουμε ότι η μικρή ταλαιπωρία που θα υποστούν, θα αποζημιωθεί από τον καθαρισμό και την αποκάλυψη του ποταμού.

Σχετικές Αναρτήσεις :



17 σχόλια:

  1. H τελευταία φορά που καθαριστηκε ήταν απο τους Άγγλους κατα την αποξυρανση της λίμνης.θα γίνει πολυ ωραίο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ατυχη η συγκεκριμενη δημοτικη αρχη.δυσκολες εποχες σε σχεση με το παρελθον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο. Θα καθαρίσει ο τόπος.είδα ότι γίνεται καθαρισμός και μέσα στους κήπους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο για τον καθαρισμό,δεν έχει γίνει ποτέ και επιτέλους έγινε.έχω όμως και μια ερώτηση.Τα αυθαίρετα του τέως δημοτικού εργολάβου που είναι μέσα στο ποτάμι θα μείνουν εκει,ή Μήπως πρέπει επιτέλους να γκρεμιστούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολυ κινητικότητα βλέπω ανάμεσα στις δυο γέφυρες.δήμαρχε μην κανείς πίσω,ξέρω ότι θα σε πιέσουν πολυ.το ποταμι πρέπει να καθαριστεί ολόκληρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικα εκανε πισω!!!

      Διαγραφή
    2. Κανείς μέγα λάθος πικραμενη παλιοσειρα.όχι μόνο δεν έκανε πίσω,αλλα επειδή ήμουν εκει και είδα,αρνάκι έγινε ο πρωην δημοτικός εργολάβος και σταματισε να εμποδίζει τον καθαρισμό,όταν με αίτημα του δημαρχου ξεκίνησε απο τη Λιβαδειά δύναμη για να τον συλλάβει.ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ.

      Διαγραφή
  6. ΄Βάλτε σειρά παντού. Μόνο εσεις μπορείτε. Καθαρίστε ποτάμια,κήπους αλλά προπαντων νοικοκυρέψτε τον δήμο. Αξιοπρέπεια , δικαιοσύνη και θα είστε εκει πολλά χρόνια. Το πάτε καλά, ο κόσμος σας εμπιστεύεται και περιμένει πολλά απο σας.Οι εποχές είναι δύσκολες,αλλά γιαυτό και σας εκλέξαμε, να μας βγάλετε απο τα δύσκολα. Αα και κάτι που ξέχασα, κυνηγείστε όλα τα μαγαζιά,τα λιοτρίβια και τα οινοποιεία να πληρώσουν νερό και φόρους τέρμα οι κοροιδίες,να μην πληρώνουν μόνο οι μισθωτοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είμαι 54 χρόνων γενημα θρέμα αλιαρταιος.νομίζω ότι είναι το μεγαλύτερο έργο που έγινε στον Αλιαρτο και δεν ήταν δύσκολο ρε γαμωτο.μπράβο παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πραγματι ειναι πολυ ωραιο,καθαρισε η πολη.Απλώς χρειάζονταν άνθρωποι να ασχοληθούν.Μπράβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα μελη της επιτροπης ποιοτητας ζωης αλιαρτου αποφασισαν την καταστροφη του ρεματος. Δημαρχε μην ξεχασετε να μας αναφερετε το κοστος του εργου και το ονομα του εργολαβου. Επισης να αναρτησετε τη μελετη που εγινε (αν εγινε) καθως και την αδεια που δοθηκε(αν δοθηκε) απο τις αρμοδιες υπηρεσιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσύ ψαγμένε,η φραση "ίδια μέσα"δεν ξερεις τι σημαίνει;σημαίνει χωρις εργολάβο,χωρις κόστος και χωρις.......

      Διαγραφή
    2. αρπαχτες συμπληρωνω εγω ...
      γιατι ο παραπανω ειχε συνηθισει απο τους κολλητους του
      αλλα πες του οτι οι καιροι αλλαξαν.

      Διαγραφή
    3. Πικραμενε 3:40πμ.πήγα και ρώτησα και έμαθα,γιατί μου φάνηκε λογική η ερώτηση σου.άκου λοιπόν,δεν πρόκειται για έργο,για να χρειάζεται μελέτη,αλλα για απλό καθαρισμο και επίσης δεν χρειάζονται άδειες,γιατί είναι μέσα στην πόλη και αφορά την ασφάλεια της.εμένα μου δειξαν και όλα τα χαρτιά.αυτο που χρειάζεται είναι η απόφαση της επιτροπής.άμα πας θα τα πουν και σε σένα.το κόστος ήταν μόνο τα καύσιμα των μηχανημάτων.ελάχιστο

      Διαγραφή
    4. Ρε κουροδογιαννε εσυ εισαι ο "Αλιαρταιος";;;

      Διαγραφή
  10. Ρε κουραδογιαννε εσυ εισαι ο "Αλιαρταιος";;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν