Οι κάτοικοι του Λεονταρίου λένε ΟΧΙ στο διαλυτήριο

| Ετικέτες , , | Posted On Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Εντείνουν τον αγώνα τους οι κάτοικοι στο Λεοντάρι Θεσπιών στην Αλίαρτο με αφορμή τις εργασίες εγκατάστασης διαλυτηρίου οχημάτων στην περιοχή Χαρμάτι.
 
Οι κάτοικοι ζητούν την απομάκρυνση της επιχείρησης από μία περιοχή την οποία χαρακτηρίζουν καθολικό σημείο αναφοράς και ιδιαίτερου φυσικού κάλλους ενώ εκτιμούν ότι θα ανοίξει το δρόμο και σε άλλες παρόμοιες βιομηχανίες.
δείτε στη συνέχεια το ρεπορτάζ του Star Λαμίας 


Σχετικές Αναρτήσεις :



12 σχόλια:

  1. Πόσοι κάτοικοι είναι εγκεγραμέννοι στους κατολόγους του Λεονταρίου ;
    Ας γίνει κάτι σαν δημοψήφισμα ! αν το μεγαλύτερο μέρος του χωριού αποφασίσει οτι δεν θέλουν το διαλύτηριο να γίνει στο χωριο σας , συνεχίζετε τις κινητοποιήσεις .Να είναι όμως σε αυτές όλοι και οχι ενα μικρο μέρος αυτού του ποσοστού ! Τι θα καταφέρουν 20 άτομα ; 200 Λεονταρίτες έπρεπε να ήταν εκεί αν όντως δεν θέλει να πραγματοποιηθεί εκεί το διαλυτηριο ! αν απο την άλλη οι περισσότεροι επιλέξουν να γίνει τοτε ας σταματησουν οι κινησεις αυτες. Ας σεβαστούν την επιθυμία τους για την συνέχεια της επιχείρησης και την υγειή σχέση με τους ιδιοκτήτες ! οτίδηποτε τέλοςπαντων αποφασιστεί να ειναι όλο το χωριό μαζί , γιατί δυστυχώς απο τις εικόνες που λαμβάνουμε μέσω του διαδικτυου δεν υπήρχε μεγάλη συμμετοχή ! ας αποφασίσει δίκαια όλο το χωριό ποια θα είναι η συνέχεια σας ! καλη επιτύχια Λεονταρίτες !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΘΑ ΤΗΝ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟ ΧΑΡΜΑΤΙ. Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΩΝ. ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΞΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΚΡΕΜΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ 150 ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΕΣ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ, Ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΜΟΝΙΜΟΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ 300 ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ 50 ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΟΙΤΟΙ. ΜΕ ΟΤΙ ΜΑΤΙΑ ΕΧΕΙΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οκ ανώνυμε , ευχαριστώ για την διευκρύνηση σχετικά με τον αριθμό των ατόμων ! κατάλαβα λάθος ! μακάρι να συνεχίσετε εννωμένοι αυτη την προσπάθεια σας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΗΝ 26-9-2013 ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΑΛΥΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΑΡΜΑΤΙ. 500 ΜΕΤΡΑ ΠΙΟ ΠΕΡΑ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΕΚΕΙ ΕΝΩ ΕΙΧΕΙ ΗΔΗ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΤΗΜΑ. ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΕΛΕΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΑΡΜΑΤΙ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΤΗΝ ΒΡΥΣΗ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΕ. ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ. ΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΥΤΗΡΙΟ ΑΛΛΟΥ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΑΡΜΑΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεν έχω έρθει προς αυτα τα μέρη και δεν γνωρίζω ! αλλά μου κίνησε το ενδιαφερον επειδη το είδα στις ειδησεις του τοπικου καναλιου ! Δεν έχετε άδικο ! Προθανως σημαινει πολλα για σας εκεινος οι χωρος , και αν οντως ειναι μελλντικος χωρος οικιστικης αναπτυξης , κανενα διαλυτηριο δεν εχει θεση εκει ! Το μόνο που σας συμβουλευω είναι να συρετε ολο το χωριό και να είναι εκεί ! Απο οτι ειδα στο blog σας, οι κάτοικοι συμφωνα με την καταμετρηση του 2011 ήταν 901 . ειναι δυνατον το 70 % απο αυτους να μην μένουν στο χωριό (επειδή αναφέραται οτι οι κάτοικοι είναι 300 ) !! Να έρθουν και εκείνοι οι συγχωριανοί που μένουν εκτος του Λεονταρίου ! τους αφορά ! Να είστε πολλοί και να είστε εννωμένοι ! Καισας ευχομαι πργαμτικα να τα καταφερετε , αξίζει ο χρόνος και ο κόπος που σπαταλατε για το αποτέλεσμα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΛΊΓΟΙ ΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ Η Δ. ΣΠΑΝΟΥΔΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ Η ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΑΛΛΑ ΛΕΓΑΝΕ ΆΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΠΟΜΑΣΤΕ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΝΑΡΧΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΠΟΥΣ-ΜΕΡΗ ΣΑΝ ΤΟ ΧΑΡΜΑΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ Η ΣΠΑΝΟΥΔΗ ΚΑΛΕΣΤΗΚΕ ΟΧΙ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΕΙΔΗΜΩΝ, ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ(Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ). ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΓΙΑ ΧΑΖΟΥΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΤΙ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΛΛΑ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΤΙΚΟ ΜΑΤΙ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΑΡΜΑΤΙ ΔΙΑΛΥΤΗΡΙΟ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΡΜΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΩΡΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ, ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΚΕΤΑΙ. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ, ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Νομίζω όμως ότι η ομιλία του δημαρχου ήταν η πιο ξεκάθαρη για το πως βλέπει την αναπτυξη της περιοχης και έχω απορία γιατί δεν την αναφέρει κανένας.Συμβαίνει κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΑΣ!!! ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΟΝΟ!!! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΤΟΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς που ξέρουμε τον Γιώργο απο πολυ παλιά το γνωρίζουμε αυτο.ότι πει ισχύει .Συνεχιστεί παιδιά είμαστε μαζί σας

      Διαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν