Φθιώτιδα:Αγωνία για την 6χρονη Ιφιγένεια - Αναζητούν τον οδηγό που την εγκατέλειψε

| Ετικέτες | Posted On Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για την οικογένεια της μικρής Ιφιγένειας, έχει συγκλονίσει όχι μόνο την τοπική κοινωνία, αλλά όλη τη Φθιώτιδα - Στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα διακομίζεται αυτή την ώρα το 6χρονο κοριτσάκι - Τον "δολοφόνο" οδηγό, που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, αναζητά η αστυνομία.

Ώρες αγωνίας για το μικρό αγγελούδι, που λίγο μετά τις 8:00 εχθές στο Λειανοκλάδι, το παρέσυρε ασυνείδητος οδηγός και το εγκατέλειψε αιμόφυρτο μέσα στο δρόμο...


Σύμφωνα με πληροφορίες το κοριτσάκι περπατούσε σε δρόμο μέσα στο χωριό και όχι στον κεντρικό δρόμο Λαμίας -Καρπενησίου, δίπλα στη γιαγιά του, η οποία κρατούσε καροτσάκι με άλλο μωρό. Ξαφνικά πέρασε ένα αυτοκίνητο με ιλιγγιώδη ταχύτητα και χτύπησε την μικρή τινάζοντάς τη, πολλά μέτρα μακριά. Ο "εγκληματίας" οδηγός δεν σταμάτησε καθόλου. Αντίθετα ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε προς Μακρακώμη.


Οι αστυνομικοί έχουν λιγοστές μαρτυρίες και στοιχεία στην διάθεσή τους, ωστόσο έχουν χτενίσει όλη την ευρύτερη περιοχή για να βρουν τον ασυνείδητο οδηγό.


Αυτό που συζητά όλο το χωριό και είναι πράγματι συγκλονιστικό, είναι το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για την οικογένεια.


Η μικρή Ιφιγένεια, φέρει το όνομα της θείας της, αδελφής του πατέρα της, την οποία είχε παρασύρει και σκοτώσει αυτοκίνητο, όταν ήταν στην ίδια ηλικία, λίγα μέτρα πιο κάτω μπροστά στο μαγαζί της οικογένειας.


Όλοι προσευχόμαστε και ελπίζουμε η μικρή Ιφιγένεια να τα καταφέρει και φυσικά ο "δολοφόνος" οδηγός να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη. 

τελευταίες πληροφορίες(σήμερα το πρωί)

Σύμφωνα με τους γιατρούς το μικρό αγγελούδι έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ωστόσο παραμένει στην μονάδα εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου "Παίδων". Βεβαίως έχει μπροστά της Γολγοθά μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως η υγεία της από τον βαρύτατο τραυματισμό που υπέστη, αλλά από την στιγμή που διέφυγε τον κίνδυνο, όλα τα άλλα θα γίνουν στην ώρα τους.

Εν τω μεταξύ συνεχίζεται η έρευνα των αστυνομικών στην ευρύτερη περιοχή, για τον εντοπισμό του οδηγού, που χτύπησε και εγκατέλειψε το κοριτσάκι. Οι αστυνομικοί συγκεντρώνουν μαρτυρίες και στοιχεία και θεωρούν ότι είναι θέμα χρόνου να εντοπίσουν τον ασυνείδητο οδηγό. <<Είμαστε σε καλό δρόμο και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να εντοπιστεί ο οδηγός, που χτύπησε και εγκατέλειψε το παιδί...>>, είπε αξιωματικός της αστυνομίας στο LamiaReport.

Σχετικές Αναρτήσεις :



Comments:

There are 0 σχόλια for Φθιώτιδα:Αγωνία για την 6χρονη Ιφιγένεια - Αναζητούν τον οδηγό που την εγκατέλειψε

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν