Για φιλοσοφική σχολή στους Δελφούς και γεωπονική στην Αλίαρτο μιλά ο Δήμαρχος Λεβαδέων(Βίντεο)

| Ετικέτες , | Posted On Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Το γεωπονικό πανεπιστήμιο και τη φιλοσοφική σχολή στην περιφέρεια Στερεάς ζητά ο Δήμαρχος Λεβαδεών κόντρα στο πρόγραμμα αναδιάρθρωσης του υπουργείου Παιδείας με την επωνυμία «Αθηνά», που φέρνει λουκέτο στο πανεπιστημιακό ίδρυμα της Στερεάς.
 
Παράλληλα ανακοίνωσε και την ίδρυση μη κερδοσκοπικής εταιρείας φίλων της πανεπιστημιακής σχολής της Λιβαδείας για την στήριξη και ανάπτυξη του τμήματος που λειτουργεί τα τελευταία χρόνια στην περιοχή.
δείτε στη συνέχεια το ρεπορτάζ του Star Λαμίας



 



Σχετικές Αναρτήσεις :



3 σχόλια:

  1. Οταν άλλοι Δήμοι ανέλαβαν πρωτοβουλίες για τα χαράτσια ο Παπαγγελής δεν έκανε τίποτα.

    Τώρα βγαίνει και θέλει... πανεπιστημιακές σχολές στη Λιβαδειά και την Αλίαρτο (που όμως είναι ανεξάρτητος Δήμος και δεν ανήκει στη Λιβαδειά)

    Να φτιάξει και ένα Πανεπιστήμιο στην Κορώνεια και την Αγία Τριάδα. Εχουν καθαρό αέρα, ευχάριστο περιβάλλον και είναι ιδανικές πόλεις για επιστημονική έρευνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ουστ ρε ανίδεε. Μιλάνε όλοι μιλάνε και οι ........

      Διαγραφή
  2. twra pou kegetai o kwlos tous thimithikane kai ton aliarto...tosa hronia pou tous taizame mazi me ton orchomeno den eihan asholithei katholou gia to thema..twra pou i agora tous pethane psahnoun gia filarakia?
    i idea vevaia uparhei hronia kai einai enas apo tous vasikous tropous apokentrwsis..den se afinei i athina omws opote tha meinei panta ws idea....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν