Περί τελών ύδρευσης δήμου Αλιάρτου

| Ετικέτες | Posted On Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλιάρτου της 25ης Μαίου 2012 , τα τέλη ύδρευσης του δήμου για τις ευπαθείς ομάδες και  τις τρίτεκνες οικογένειες καθορίστηκαν ως εξής:
 
ΤΕΛΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

- Πλήρη απαλλαγή του ποσού της κατανάλωσης στα τέλη ύδρευσης , σε όσες οικογένειες έχουν ΑΜΕΑ και εμφανίζουν ετήσιο εισόδημα μικρότερο των 15.000,00€ . Το πάγιο ποσό παραμένει ως έχει ...

- Μείωση σε ποσοστό 50% του ποσού της κατανάλωσης στα τέλη ύδρευσης , σε όσες οικογένειες Δημοτών και κατοίκων Αλιάρτου έχουν υπαχθεί στο Κοινωνικό Τιμολόγιο της ΔΕΗ. Το πάγιο ποσό παραμένει ως έχει .


- Πλήρη απαλλαγή του ποσού της κατανάλωσης στα τέλη ύδρευσης , σε όσες οικογένειες έχουν άτομα με αναπηρία πάνω από 80% . Το πάγιο ποσό παραμένει ως έχει .

- Μείωση σε ποσοστό 50% του ποσού της κατανάλωσης στα τέλη ύδρευσης , στις
Μονογονεϊκές οικογένειες του Δήμου Αλιάρτου και με ετήσιο εισόδημα μικρότερο των 15.000,00 € . Το πάγιο ποσό παραμένει ως έχει .

- Πλήρη απαλλαγή του ποσού της κατανάλωσης στα τέλη ύδρευσης , στις Μονογονεϊκές οικογένειες του Δήμου Αλιάρτου και με ετήσιο εισόδημα μικρότερο των 7.000,00 € . Το πάγιο ποσό παραμένει ως έχει .
 
ΤΕΛΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ

- Μείωση σε ποσοστό 50% του ποσού της κατανάλωσης στα τέλη ύδρευσης , σε όσες τρίτεκνες οικογένειες εμφανίζουν ετήσιο εισόδημα μικρότερο των 15.000,00€, τα τέκνα τους είναι άγαμα και δεν υπερβαίνουν το 25ο έτος της ηλικίας τους . Το πάγιο ποσό παραμένει ως έχει .

- Πλήρη απαλλαγή του ποσού της κατανάλωσης στα τέλη ύδρευσης , σε όσες τρίτεκνες οικογένειες εμφανίζουν ετήσιο εισόδημα μικρότερο των 7.000,00 € , τα τέκνα τους είναι άγαμα και δεν υπερβαίνουν το 25ο έτος της ηλικίας τους . Το πάγιο ποσό παραμένει ως έχει.

Σχετικές Αναρτήσεις :



1 σχόλιο:

  1. Πολύ καλό . το κοινωνικό πρόσωπο χρειάζεται να το επιδεικνύει ένας δήμος και ειδικά στις μέρες μας. Νομίζω κάτι πάει να αλλάξει μέσα στην κρίση που μαστίζει τον τόπο. Χρειάζεται να τηρείται τους νόμους και να εισπράττετε τα χρέη απο αυτούς τους κακομαθημένους που ποτέ δεν πλήρωναν, και απ΄ότι ακούω εκ του μακρόθεν γιατί είμαι πλέον κάτοικος Αθήνας,είστε αυστηροί και καλά κάνετε.Αλλά απο την άλλη χρειάζονται στήριξη οι ευπαθείς ομάδες. μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν